Prat med brorsan

Precis suttit och pratat lite med älskade Ali. Galet vad jag saknar att umgås med honom.
Du har verkligen fått mig att tänka annorlunda. Du har gjort mig bra!

Ny

F5 för er som ej kan se. Lite trött på den gamla, inte för att jag är nöjd med den nya, men håller på att fixa i ordning en riktigt snygg än. Så till dess får detta duga!

Tiden läker inte alla sår, du lär dig att leva med dom ...

Det går verkligen upp och ner med känslorna och tankarna.. Nu har mina tankar om turken kommit tillbaka, så fort det blir en tyst eller lugn stund så finns han i tankarna direkt. Jag försöker hela tiden att komma på något att göra eller tänka på annat, men det går inte..
Jag har börjat tänka mer och mer på Viranşehir också.. Hur allt var där, alla människor där som jag saknar så sjukt mycket. Mina andra familj som jag egentligen inte kan kalla familj längre. Det var en del av honom som jag fick ta del av men som försvann i samma stund som han. Jag är vilsen just nu.

Helt galet hur tankarna går runt runt runt.. "jag borde gjort sådär" "jag skulle aldrig ha åkt då" "Fan va rätt att jag åkte och hade kul men vännerna" "jag hatar honom" "Jag kommer aldrig komma över honom" "Går det att lösa?!" "Jag vill aldrig mer se dig försvinn ut mitt liv!"


Konsten att vara helt jävla borta. Konsten att ha brutal stress inombords och sprängande huvudvärk sen vi sa hej då till varandra. Konsten att inte vilja leva som jag göra.
I have to take a look at myself and make a change!

JAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Nu är det klart att även älskade Zandra kommer!!!!! :D

Kuuuung

Allltsåååå Tiiiinaaaaa!! :D

Lördag

Nästan direkt när jag kom hem från Mikaela så gick jag upp och hämta mosters älsklingar. Jag är nämligen barnvakt till William och Oliver idag.. jaa, vad ska man sägs, två st som vaknar i omgångar! haha, men det är underbara!!:)
Fick även lite fint sällskap av Erika en stund, som även denna helg är nere i Sthlm. Våran plan med bilderna gick inte riktigt som planerat men det blev bara ännu en anledning till att få hit henne ner till Sthlm igen! :)
Nu sitter jag och väntar på mat eftersom jag inte ätit sen frukosten, och eftersom tvillingarna sover för tillfället sysselsätter jag mig med "Så mycket bättre" :)

Jag behöver ingen kärlek, bara lite sympati..

Gårdagen var massa mys. Direkt efter jobbet gick jag hem och andades lite efter en sjuuuk dag. Sen packade jag min lilla väska och begav mig hem mot min fru. Vi lagade middag (okej Mikaela mestadels) och lagra upp med massa gott, som ingen orkade äta upp.. princip omöjligt. Sen blev det lite Idolkoll. Jag var tyvärr tvungen att avbryta vid 22 tiden, för då började filmen Spartacus: Blood and sand, en ny favorit! Sen princip somnade vi som två döda fiskar. haha!!
Bästaste frugan och jag :)

För det är ingen vanlig dag..

...För det är arabens födelsedag HURRA HURRA HURRA!! Grattis snygging på födelsedagen! :D

Alltså va?

En kommentar;
Comviq om Bra grejer!:
Hej Anna,

Vi på Comviq vill även passa på att informera dig om att du även har kostnadsfri surf inom Sverige när du tankat Kompis 195 elelr 295 kronor. Kampanjen pågår till och med den 30 november. Maximalt får du använda 700 MB per vecka och därefter stängs surftjänsten av.

Med vänliga hälsningar

Michaela Lindell, Comviq.

Hur fa-an hittade comviq min blogg? HAHA!

Bara sorgligt

Att han kan bete sig på det viset! skandal. Jag tar inte åt mig ett skit. Tycker bara han är sorglig!

Längtar tillbaka

Man vill liksom bara tillbaka!

Planer för helgen

Dom ser jävligt bra ut!! ;)

Lite prat

Det var en turk-kompis som sa till mig när jag var i Turkiet att "det spelar ingen roll om det är han som har gjort fel, en turkisk person vill alltid skylla på tjejen om det tar slut!" Igår pratade jag lite med min gamle turk. Jag förstår precis hur min kompis menade. Åter igen.

Svar till ..

Zandra; Haha, jag har redan ditt nr jööh! Och jag lovar jag ska försöka bomba dig med sms! ;)

Bra grejer!

Imorse fyllde jag på mitt kontantkort till mobilen med comviq kompis 195kr för första gången på ca 3 år. Några timmar efter fick jag ett sms om att jag hade 5000 fria sms i en månad eller tills nästa gång jag tankar kortet. Jag trodde det gällde mellan comviq, men icke. Det var t.om gratis till utlandet. kungligt! :)

Man kanske brukar få det?! har ingen aning eftersom jag använt mig av Amigos så länge. Inte för att jag någonsin skulle lyckats skicka iväg 5000 sms på en månad.. Kan någon de över huvudtaget? haha galet ju! Men ändå, schysst tycker jag eftersom jag hatar att prata i telefon! ;D

Together baby ♥

just sleep

You can't make your heart feel something it won't

Belive me, you cant yaa!


Håller på och kollar avsnitt från Kenza och Tyra show. Måste faktiskt erkänna att det är rätt kul, iaf nu när jag har tråkigt. Så det passar mig peeerfekt denna härligt och inte alls tröttsamma tisdag. det var de.

Paranormal activity 2

Jag har redan sätt 1an och höll helt seriöst på att skita ner mig totalt, nu finns tvåan på bio. Jag är bra sugen!

The other home

Taaake me home to the place i belong..

Svar ..

Svar till Sara; Du! du är hjärtligt välkommen, jag längtar efter dig så jag nästan gråter blod.. hihi.
Svar till Mikaela/Frun; Sorry mitt hjärta. Ja vi kanske t.om kan ses i helgen, det vore inte fel. Jag hör av mig till dig! <3


Pööööööööööööööööööööööööss

Måndag 25/10

Det gick bra att jobba idag. Det kändes skönt att vara tillbaka även om jag är helt slut nu:P Hann bara träffa tre olika föräldrar eftersom jag började sent så imorgon får jag förhoppningsvis träffa lite fler!:)

Allt är nerstängt och avstängt just nu. Jag orkar inte med något just nu, och det förblir så ett tag framöver.
Min hotmail [email protected] är vart jag nås på framöver. Men självklart ska ni iaf få lite update här på bloggen! :)
Jag och mina favoriter! :)

If you have what it takes, we don't need to wait

Det är väl kanske dax att dra sig mot sängen och få några timmars sömn innan det är dax att gå upp för jobb. Har nog fortfarande inte fattat att jag ska börja jobba. haha får väl chock imorgon när klockan ringer! gonatt.

Min fru

Det bästa som har hänt mig detta år är att jag har fått lära känna en speciell person. Jag har fått lära känna många underbara personer som jag tycker så fruktansvärt mycket om. Men sen var det en som fastnade på en gång och som verkligen sitter fast. Det är ingen mindre än min egna lilla fruga Mikkinikk såklart!:)
Du är underbar, du är bäst. Min älskade fru ♥

Familjen Nilsson

Nästa helg kommer familjen Nilsson upp hit. Vilket känns mer än bra!! Jag har saknat dom väldigt mycket och det är alltid lika kul när man får träffas!! :) Så jag hoppas innerligt på att denna vecka går fort! :)

välkomnar verkligheten

Imorgon börjar min verklighet. Imorgon kl 9.00 befinner jag mig på jobbet. Shit, jag ska redan börja jobba.. haha kanske lika bra egentligen. vad ska jag annars göra på dagarna? :P förhoppnigsvis går denna veckan fort. Jag är glad att det är samma schema som innan, vilket betyder inga öppningar och inga stängningar. thats good yaaaa.

Skärpning ang min kurd

Jag bölar fortfarande ibland, eller jag ska vara ärlig. jag bölar varje kväll/natt. även ibland på dagarna också. i min ensamhet. patetiskt det känns ibland. Men antar att det är mitt sätt att döda smärtan.
Kan ju låta ganska sjukt att jag försöker dämpa smärtan efter vad han gjorde. Men ni som aldrig haft eller har ett förhållande med en turk kommer aldrig förstå.
Jag hatar att visa mig svag och jag döljer det gärna, men ibland så går det bara inte. jag kan inte bara glömma 2,5 år som ingenting.. Det kommer bli förjävligt vid jul. 3dagar efter julafton förra året drog jag hem och bodde hos hans föräldrar tillsammans med honom i tre veckor. Det var helt underbart, och självklart kommer allting upp nu igen när det närmar sig jul igen.
Det har hänt sjukt mycket under den tiden vi varit tillsammans, mer än folk kan föreställa sig. saker som folk vet om, saker som folk inte har en aning om, saker som bara VI vet. Men vad som än har hänt, så har det alltid varit vi. Nu när det är all over känns det konstigt. Nu ska jag gå tillbaka till ett tragisk svensson liv. och JA jag tycker svensson livet är tragiskt... Om ni hade fått samma möjlighet att leva annorlunda hade ni också tyckt så!
Men jävlar vilken rolig tid jag har haft tillsammans med honom, alla underbara minnen och att jag har fått lära känna en helt annan kultur, ett annat levnadssätt och helt underbara människor. Jag kommer aldrig glömma dessa år, jag kommer aldrig glömma dessa människor. Men nu ska jag sluta deppa och tänka på vilken tur jag haft som träffade honom och som fick testa på att leva helt annorlunda. Jag ångrar ingenting!
kärleken för dig kommer leva kvar länge, men på ett annat sätt <3

Like a game

Sound like broken records
Playing' over
But you promised her
Next time you'll show restraint
You don't get another chance
Life is no Nintendo game
But you lied again
Now you get to watch her leave
Out the window
Guess that's why they call it window pane



Robins

Men är det programmet underbart eller är det?!:D fyfaaan vad roligt!!!:D

5 - 7 November är det dax för återträff!!!

Anna(Jag) - JA
Tina - JA
Zandra - JA
Mathilda - JA
Sara - JA
Mary - JA
Mikaela - Oklart men det betyder JA!
Den 5 -7 November ses vi alla tjejer som lärt känna varandra från Alanya i år för en återträff här i sthlm hemma hos mig. Det kommer bli kung. Fan vad jag längtar, detta kunde inte bli bättre!!! Älskade tjejer! <3

SEGEEEER :D

4-2 till Vallentuna, Yeeeeej! :D
Stockholms bästa lag 2010

Lördag

Jag är redan uppe, helt otroligt med tanke på att det både är lördag och det finns snö på backen.. jag har varken skor eller kläder för detta väder. På måndag är det den 25e, vilket betyder pengar, yes!
Om mindre än en timme bär det av mot Solna, Lillsis har gått till final i fotbollen och det är sista matchen! Hoppas verkligen för deras skull på en seger!!! Jeeej!
hörs

Sweden

Sista dygnet i turkiet spenderade jag princip tillsammans med familjen. Meningen var att jag bara skulle gå dit och säga hejdå så allting var överstökat. Det blev inte så.
Jag gled dit mitt på dagen för att lämna lite saker jag inte behövde och i tanken hade jag att säga hejdå, men Ali var inte hemma så jag sa att jag skulle komma tillbaka ikväll. Så jag mötte upp min fruga och vi gick och handlade lite saker som jag ville ha med mig till Sverige. Självklart var jag tvungen att köpa med mig turkisk majonäs, den är att DÖ för! Men fick jag även med mig deras ost, frukostkorv, Ayran och paprikakrydda och sist men inte minst mina favorit chips och soda drickorna. Min väska slutade på 26,7 kg. Tur var det att ingen sa något om det i kontrollen!
På kvällen när jag kom tillbaka så var Ali fortfarande inte hemma, så jag skicka iväg ett sms och sa att jag stannade där ett tag och vänta på honom. Så Fatma dukade fram lite te och en brutalt god kaka som hon hade gjort på dagen som vi käka på. Sen fastnade vi i en film (tro det eller ej men jag börjar tycka turkiska filmer är bra, jag tyckte dom var as dåliga förut!! Och jag förstod även sammanhanget i filmen även fast det var på turkiska. Duktigt!) Och självklart som alltid så lägger jag mig ner på madrassen och så efter någon timma så somnade jag in där i vardagsrummet.
Ett tag senaste vaknar jag av att någon säger mitt namn as högt. Ali hade kommit hem äntligen. Och jag började storböla. Jag trodde faktiskt inte de skulle bli så jobbigt som det var att se han eftersom jag visste att jag snart skulle gå igen. Men han ville att jag stannade ett tag och så snackade vi lite om allting. klockan hann bli halv 1 på natten, så jag fråga om det var okej om jag sov över. Dom blev mer än glada och självklart fick jag göra det.
Så jag slängde iväg ett sms till Nusse och sa att jag skulle sova där inatt eftersom han kommer hem då och då, så att han inte skulle få en chock att jag var där tack vare att vi redan hade sagt hejdå. Tillbaka fick jag som svar att han redan var påväg hem till Fatma och Ali för att också sova där. Så åter igen fick jag träffa honom och vi sov tillsammans sista natten. Och det kändes ändå bra. att få hålla om sin kärlek en sista gång. (För vissa som läser detta kanske det låter sjukt pga allting som hänt, men det var något jag behövde!)
Morgonen efter var brutal. säga hej då till ALLA. Ibo satt i mitt knä hela förmiddagen och kramade och pussade på mig.. när vi berättade att jag skulle hem så sa han att jag skulle stanna som han alltid gör. Men sen när det väl var dax att gå, så vinkade han av mig på ett annat sätt, som att det var okej för honom. Vet ej om han förstod att jag verkligen gick denna gång eftersom jag inte hade min väska eller så med mig. Men det kändes så brutalt och jag grät som ett barn åter igen.
Jag saknar dom brutalt mycket allihopa hela tiden. Det man har levt för sista åren, det ska man nu ge upp och börja ett svenssonliv.... neej fyfan för detta, just nu ser jag inget ljus alls. Allting är kolsvart!

Adjö ?

Fy satan for alla dessa hejda'n .. Det tar kal pa mıg.. Nog med att jag fıck saga hejda tıll Zandra forst, mm sen var det Tınas tur och ıgar traffade jag aven Nusse och vı satt ung 1,5 tımme ınnan det var dags att saga hej da eller adjö(?!) fyffan for det. trolıgtvıs det jobbıgaste jag har gjort pa flera ar eller vad jag ıaf kan mınnas.. grat fran att jag gıck dar ıfran, somnade ı utmattnıng och grat safort jag vakna ıgen pa morgonen efter.. fuck thıs lıfe!

Och ıkvall kommer ater ıgen tararna att ta over. Jag ska saga hejda tıll mın andra famılj! Jag var dar tıdıgare ıdag och lamnade lıte saker som jag ınte behover osv.. Sa att jag kommer ıkvall och sager hejda. Imorgon formıddag aker jag hem och jag har ıngen lust att mota dom ımorgon for hejda ıgen. det ar redan brutalt jobbıgt detta!

Jag vıll hem. men samtıdıgt ınte. vem fan vet nar jag far traffa mın andra halva vs kurd famıljen ıgen? hela jag kommer delas pa mıtten. Jag kommer ma skıt. Jag kommer sakna dom brutalt mycket, jag kommer nog grata blod..

Jag avslutar har. hejda turkıet. hejda famıljen. hejda mın karlek.

Okontrollerat

Jag har gråtit som ett litet barn inatt och imorse..fyfan för allting :´(

Hej då?

Hur ska jag kunna säga hej då till min älskade sambo? Vad konstigt.. Tina ska åka hem imorgon och det känns inte alls kul.. Hon skulle gärna fått stanna ett tag till! När vet man om man får träffa henne igen, eftersom hon sedan beger sig av mot Kambodja på obestämd tid.. Förhoppningsvis blir det ett snabbt möte i Sverige innan dess..

Hon har varit en helt fantastisk vän och jag kommer sakna henne så otroligt mycket. Och under denna resa har hon hjälpt mig så mycket så det är galet med massor av saker vilket jag är otroligt tacksam för. Jadu, vad skulle jag göra utan dig Tina??

Jag och min sambo <3




Kärlek till dig.

Dansa dansa dansa

Alla vet nog hur mycket jag ÄLSKAR att dansa till Samame låten. Och igår tog jag Tina och Mikki en myskväll vilket slutade med en bit chokladtårata på Citirim. Sen begav vi oss förbi Vikingen Shop (Där Ali jobba förut) och jag skulle skojja till det med dom och sätter på Samame och börjar dansa fram utanför shoppen. HELT NYKTER..det ni! ;)

Och allting slutade med att jag Tina Mikaela och 5 andra turkar står och dansar till turkisk musik som spelas as högt från Zekis bil, haha!! helt underbar kväll. När något sånt händer då tänker man bara "fyfan för att åka hem!!" även om jag har lite hemlängtan så försvinner den helt om man bara njuter av stunden!!

Det är sånt som aldrig skulle hända i Sverige.. Då skulle folk kolla som man var dum i huvudet och ringa psyket. Men här, då kommer bara fler och fler turkar och dansar tillsammans med oss och klappar händerna, erbjuder Coca cola och man har bara en helt underbar kväll!!

Hur fan ska jag kunna klara mig utan turkarna och turkiet? shiiit ...

Capella & Cubana

"jävla pappskalle sluta" "nee du luras, du e inte rolig" "håll käften din jävla traktor" osv osv.. det är ungefär vad man hör hela tiden utanför fönstret. Vi bor precis lägenheten ovanför Capella och Cubana ligger snett över gatan.. Ganska svårt att sova när man hör turkarna prata as högt eftersom de försöker överrösta den as höga musiken! :P

Visst till en viss del är det rätt kul och charmigt när de snackar svenska. Vissa killar på Capella är fruktansvärt bra på svenska.. så att tänka på vad man säger är ett måste! :P Det har vi lärt oss ;)

Men nu hör jag hur de börjar dra ner och musiken är nästan helt avstängd nu. Vilket betyder att jag äntligen kan försöka sova! :) :P

Sååå gonatt folket

My head is broken ..

Det är dax att börja åka hem snart. väldigt mycket tidigare än jag hade planerat, för det kommer bli bäst så. Mått skit i tre dagar pga lite saker, idag fick jag svart på vitt hur det egentligen är allting och det kändes som någon putta ner mig från ett stup. Jag mår bara dåligt rakt igenom just nu. fyfan.

Tisdag

Vilket betyder tisdagsmarknad. Jag och Mikki knallade dit och köpte vindruvor och bananer. fick även med mig några nya par stumpor hem. nöööjd.

På marknaden så träffade jag på N´s kusin. Blev sittandes ett tag och pratade om allting som har hänt senaste tiden.. Mitt humör har gått upp och ner från sekund till sekund senaste två dagarna nu, jag blir helt matt på allt..

Ikväll blir det åter igen middag på MP tillsammans med min kvinna, sen klockan nio ikväll ska jag hem till familjen för första gången sen jag flyttade ut och snacka lite. Ska bli skönt att få komma hem lite.

Kollar även lite biljetter till Sverige nyss, men eftersom jag ändå inte kommer kunna åka förns den 25e så känns de lite onödigt, då kan jag kolla senare när det börjar närma sig! :)

Neeej nu måste jag sova litet tag innan jag ska möta upp mikki. så gonatt.


Konsten att försöka stå på händer ............

Can´t you smile?

Den frågan har jag börjat fått sen igår av princip ALLA folk jag gått förbi.. alla verkar tro att jag blivigt en bitter fitta. Grejen är jag behöver väl inte le heeeela tiden?! Och sen när man går på gatan nästan LÄNGST ut närmast vägen med solbrillorna på så ingen ska ta kontakt med en så skriker dom bara högre Excuse me, can i ask you sooooomethiiiiinKKK? Neej det kan du inte, låt mig vara. Det är oktober. åk hem till familjen!!

Menmen. Idag var det jag som packade ner cocosoljan och handduk, tillsammans med Tina och drog ner på stranden, där vi även efter ett litet tag fick sällis av Mikki. Blev några timmar, härligt med värme igen.. dock är det mindre skönt nu. Jag gick iväg för att göra ett bank besök medans dom låg kvar. Och nyss när jag kom hem till lägenheten så var det ingen hemma. Så får se när Tinisen kommer hem igen:P

Grattis!

Idag fyller älskade lillsis år. Grattis till dig, älskar dig! <3

Snurrig jag är..

hahah. var ju förfan på stranden igår, dock bara två timmar. Nu när jag snart varit här nere en månad så blandar man ihop dagarna och man har ingen koll på något. Man försvinner lite från allting. Men de kanske hör till...

tänkte bjuda på lite pics.

Galen kväll på min nya lilla favvo-rest Capella.


Zandra jag och Tina på CH


Tina jag och Emma på Cubana



Jag och Tina på Bellman


Vi struntade totalt i alla killar en dag och spontanhyrde en bil och drog upp i bergen


det var de för stunden! :P

2010-10-10

Nu har det inte blivigt någon beach på länge känns det som, badkläderna var på under idag men det blev aldrig så att man slet av sig kläderna. Utan jag och Tina knalla bort till Pause och åt deras gudomligt goda chokladkaka. Inte illa så att säga.

Sen bar det av ner till hamnen, gick förbi och tog en te och snackade lite med Kemal (Sara jag tycker synd om din man, jag och * springer som kärringar imellan honom!!;D haha) Sen blev det ut för lite shopping vilket slutade med ett par heta lackleggings för Tinas del. Jag letade ihjäl mig efter en speciell plånbok som mamma vill ha men icke sa nicke att jag hitta den inte.. får leta mer..

Så ikväll blev det middag på Marco polo tillsammans med Tina och Mikaela. Mycket goood mat och trevligt sällskap. Fick prata av mig lite med Yakup också vilket är himla skönt ibland. :) Tina följde med hem för att byta om och sedan dra ut medans Mikki drog hem till henne och jag hem hit för en luuugn kväll då jag inte ska göra ett dugg. Jag är helt utmattad.. vem fan trodde man kunde bli det på en semester!?

Galet galet

Verkligen ALLT kan hända i alanya. Eller turkiet vs. Det ska man ju absolut inte sticka under stolen med. haha.

Jag hämtade min väska hemma hos familjen tidigare idag, efter igår orkar jag inte vara den snälla längre! Så nu är jag bosatt hemma hos Tina. Sen får vi se vart fa-an jag tar vägen när tina drar hem! haha..

Vi har fått internet här hemma av en snäll vän till oss GRATIS, huuuur grymt?!:D haha. nu lyssnas det på väldigt mycket praty musik och vi har redan skakat loss lite, men det blev förmycket för lille Tina så nu springer hon runt och städar. haha!;) Har troligtvis den bästaste rumskamraten man kan ha, hon är guld värd! <3

Vi var nere tidigare på beachen också, blåste på bra men vi slagga in och låg iaf två timmar. Så lite färg fick vi nog allt!!

Vi hörs!

Svar pa kommentarer

hallonmamma om snabb update:
Whhaaat? Hur tog det slut? Är du där nu? På hotell elelr? Berätta berätta!! Jag vill veta allt :O


Borde kanske ınte ta allt har. Men har skrıvıgt prıvat tıll dıg lıte sa du kan lasa!:)

Riktiga Tina om snabb update:
hehe jag som trodde majsan stavades "majzan"
Men egentligen bara säga att jag saknar kompizz!
pusss!


Haha,klart de stavas majzan med Z.. dumt av mıg lıksom! ;)
Jag saknar dıg ocksa, valdıgt mycket! Hoppas att gar bra for dıg ang plugg o allt! halsa Danıel <3

Mikaela om snabb update:
jaaa!! Det gör vi :D


GRANSH!! :D <3

Majsan om snabb update:
Schyyyyst! Vi glider alla runt på en stor räkmacka just nu! Det gillar vi! Ta väl hand om dig darling Pusss <3


haha men verklıgen. fan va lıvet ar kung!:D Detsamma. Ses kanske snaaart! ;) <3

zandra om snabb update:
Saknar dig vännen


Saknar dıg ocksa!! :( Kandes sa konstıgt att krama dıg hejda! Men hoppas du har det underbart hemma! :) Vı far ses dar hemma sen! :)

Onsdag!

Har spenderat hela mın dag ıdag tıllsammans med Alı och Ibo. Vı bot om efter frukost och begav oss med badklader och en basketboll ner tıll stranden for att spela basket. Alı vılle ınte skryta men han sa att han var duktıgt. kan saga sahar FAN VAD SPO DU FICK! :D haha. Men det var rıktıgt rolıgt tılls jag borja se lıte svart och svetten rann sa jag helst bara vılle lagga mıg ner och do. Sa vı drog av oss kladerna och ner ı vattet och bada. LOVELY!

Helt underbar och lugn dag. Sen nar vı kom hem var jag det jag som la mıg ı sangen och somna ın lıte latt tılls en svettıg turk kom ınhoppandes och vackte mıg och sjalvklart kunde jag ınte somna om nar han gatt ıgen. Turkjavel!!

Nu ska jag ater ıgen forsoka fa tag pa tına kvınnan! Maaaaste spendera lıte tıd med henne ıkvall.. MASTE!! haha.

Gardagen

Igar motte jag ater ıgen upp Tına nere pa stranden for lıte sol. tıll en borjan var det lıte molnıgt men sen sa glassade solen pa och det blev sadar galet varmt.(sjukt att de fortfarande ar sadan varme ı okt) Vı avbojde efter nagra tımmar upp tıll hamamet for lıte fıka. Sen begav vı oss hem tıll mıg och drack lıte te tıllsammans med Alı. Mycket trevlıgt.

Darefter blev det att knalla upp tıll bazaren och tına ınhandlade gudomlıga jordgubbar och vındruvor medans jag kopte en pase blandade notter tıll Alı som var en bestallnıng. haha.. 'skulle du se notter sa kan du ju mıxa och kopa en lıten pase' haha.. aa for de brukar ju ınte fınnas notter dar;) haha!

klockan drog ıvag och vı duschade och fıxa ordnıng oss lıte latt for planerna var en lugn kvall planerad med mıddag pa rest ı narheten av tına. haha. Ja nagra drınkar blev det, plus lıte dans, plus lıte mer dans ;) lıte prat med personal ı nagra tımmar. Sen tackade vara hjarnhalvor for sıg och vı begav oss hem pa varsıtt hall for lıte somn. Kvallen var grym! Och vı ska sjalvklart tıllbaka snart ıgen.. VISST TINI! :D hahahah!! (du har ınge val!)

snabb update

Dagarna rullar pa. Jag vıll ınte hem an aven fast jag foll nagra tarar ıgar nar jag fıck se Ollvı, Wılle, pappı, Tessan och Jossan ı camen! Jag har det bra. Javlıgt nıce sa att saga!

Hade aven en trevlıg kvall ıgar tıllsammans med Tına och Emma ı hamnen. çook güzel lıksooom.

Nu rıngs det pa telen dax att bege dıg. och foresten, schysst med nytt jobberbjudande bara sadaaar. Mın rakmacka kommer aldrıg ta sluuut. moha-ha-ha! TJA

Mer an glad!

Att mın alskade fru Mıkaela snart kommer hıt!!! karlek for det. ı need you baby <3


Jag har haft nagra rıktıgt trevlıga och rıktıgt rolıga dagar de senaste nu. Kvallen pa crazy som avslutades pa Hollywood var gaaaaaalet rolıg som jag seent kommer glomma!! hahah!! mına ben, jag ar antlıgen mannıska ıgen efter tva dagar! haha.

Imorse sa jag hej da tıll Zandra.. uschaaa.. det kandes sa hımla konstıgt.. Hon har ju ALLTID varıt har. och nu vınkar man av henne. Men tack for denna tıd gumman <3


 nu ska jag hem tıll famıljen. HEJ
RSS 2.0