Valborg - överskattat !

Jag tycker det är överskattat med valborg. Så nu vet ni!

Jag ska gå och duscha och sen sova, för är otroligt trött! och för att jag ska orka upp hyffsat imorgon så är det nog bäst så!
________________________

3 Maj darling...3 maj!! <3

/A

;)

Jag var ju tvungen och testa om jag kunde stå på den också!;) Måste ALLTID utmana ödet;) haha, som tur var gick det bra! =P



/A

Torsdag - Lite av varje .

Oh äntligen ledigt! Jag har nästan precis kommit hem från att ha solat =) Jag och mamma var där=) Sen så var vi en snabbis i Vallentuna och hämtade ut pengar också! Så nu är det klart!

Imorgon ska jag till Täby C ett tag, jag har fortfarande lite kvar att köpa! ;) haha liiite sent ute! ;) men så är det ibland!

Nu ska jag prata lite med min älskling... haha! Han är ju mer uppe i varv än vad jag är, kan man vara de?!:D  haha sötnosen=)

/A

Snart så

Nu ska jag straxt gå och lägga mig, blir tidigt imorgon. usch, känner redan ångesten! =/

Nu är det bara pluttiga 4 dagar kvar..(3Dagar om 20 min) ;) haha! Helnöjd måste jag säga!

Gonatt folket, gonatt!

/A

4 bilder .

Det får räcka med 4a bilder, för det går segt att lägga upp, och jag har inte de tålamodet just nu ;) haha!
Men det var en riktigt trevlig kväll, vi bjöd Tina på en härlig Japansk restaurang! =) För att fira henne lite i förskott! =)

Man fick grilla sin egna mat på en grill i mitten på bordet=)

Sedan gick vi genom en lekplats påvägen hem =P

/A

En önskan .

Jag kom nyss att tänka på det. Har ni någon gång önskat er något när ni sätt ett stjärnfall, eller gjort ett sånt där kjedjemail och fått önskat något och sen att det en dag har slagit in?

För mig har det hänt! =) Jag önskade en grej när jag såg ett stjärnfall en gång, när jag gick i 5an, vi var ute på Igge och Lennarts landställe i Kungsängen, och så gick vi ner till vattnet en kväll. Jag Tessan Filippa och Igge. Och så önskade jag en grej. Jag tänker dock inte säga vad;) haha

Men den slog inte in på väldigt länge, inte förns jag gick i 9an. Så det tog ung 4 år =P Sen vet jag inte om det var ödet, eller om det var min önskan som slog in. Men det var precis det som jag hade sagt som hände. Det är ganska coolt igentligen tycker jag.. =)

/A

Heeeeej!

Nu är jag hemma.. eller ja, kom hem för ca. 30 min sen. Känns som det varit en ganska så långdag. men så är det ibland.
Imorse när jag gick till jobbet så började jag att andas jätte tugnt och fick ont över bröstet som att det tryckte. kändes inte alls bra! Men gick över sen som tur var!
Nu har jag precis fått lite mat i magen också, så känns bättre! =)

Hoppas att ni haft en bra dag iaf! =)
/A

Det här är musik!


/A

En sjukling?

Jag var tvungen att gå hem från jobbet idag, jag var helt kallsvettis och kände mig yr, än har det inte lagt sig. Så ska lägga mig ner ett tag till. Måste bli bättre, inte kul det här!

/A

som sagt..

Det blev brutalt dålig uppdatering eftersom detta är det första inlägget för dagen och blir det sista också! Jag var riktigt trött när jag kom hem så jag la mig ner på soffan och sov i 1,5 timme innan jag skulle dra iväg igen.
Det var väl trevligt det vi var på ikväll. Dem sjöng bra! Men var trött så satt och smyg gäspade lite! =P haha!

Nu ska jag tacka för mig och gå och sova, för jag är sliten. Hoppas ni haft en bra dag! =)

Natti natti.

/A

Nu blir det att sova .

Jag ska ju trotts allt upp tidigt imorgon. Men svårt att slita sig när man sitter och pratar sig med världens sötaste!
Men ibland så måste man väl antar jag.

Hoppas ni haft en bra helg, för det har jag! =)

Gonatt folket. Vill förvarna om en dålig uppdatering imorgon tyvärr.

PEACE!

/A

=)

Dagen har varit bra idag tycker jag. Känns som något har lättat lite från axlarna! Men sen kommer lite ångest över hur packad hela veckan är!så har lite små ångest över de ist. Tobbe ringde till mig idag och fråga om jag ville städa deras lägenhet nu innan jag åker, och det tackade jag inte nej till, lite extra cash är bara bra! =)

Såhär ser ungefär min vecka ut.
Måndag: 7.30-15.30 jobb, 18.30 Något inne i stan med jobbet.
Tisdag: 7.30-15.30 jobb, Hemlig grej, kommer mer information senare om de!
Onsdag: 9.30-17.00 Jobb, 17.00-? har vi Avd.Möte
Torsdag: 7.30-16.30 Jobb, 1 timme extra jobb.
Fredag: PACKA PACKA PACKA!!!
Lördag: VI ÅKER TILL TURKIET!!! JAAAAAAAA!!!! =D

Och under måndag eller tisdag hade jag då tänk att få in att städa hemma hos Tobbe och John, hmm.. ser knapert ut! men det går nog att lösa! =) Han skulle ringa imorgon, så får se vad vi kommer fram till! =)

/A

Lite bilder från idag .






/A

7 pluttiga dagar kvar!

Nu är det bara 7 dagar kvar tills jag sitter där och är påväg mot arlanda! Jag tänkte på det imorse, att tänk... om bara 1 vecka, då vaknar jag upp på ett ställe som jag trivs så otroligt mycket på! Det är bara 4 arbetsdagar kvar också. det känns riktigt bra!
______________

Idag följde jag med Jossan och Pappa till Järfälla och kollade på när jossans lag hade match, dock var hon inte med eftersom hon är förkyld. Men det var trevligt att sitta där i sen varma solen och bara glassa! Även om man var lite irriterad över förlusten! =P hehe. Menmen. Kanske kommer upp lite bilder sen, tog med mig kameran! =)
Påvägen hem svängde vi även in och köpte lite nya skor, det behövdes =) Riktigt nöjd! =)

Jag funderar på om jag ska knalla bort till bilisten. för jag tänkte sola idag! =) Måste ju ligga i hårt nu, inte många dagar kvar. ;) haha. Jaa, så får det bli! =D hihi.

/A

Bild Triss




/A

Hej där

Nu kom man hem för ett litet tag sen. Det var jätte trevligt inne i stan, och så himla varmt! =D Jag köpte en boddy och sen ett vanligt vitt linne. Hittade inge mer bra. Men hittade även 3 askit snygga tröjor till pappa som han fick av mig! =) Sen gick vi till 7-eleven och köpte oss sallad och bubbelvatten, och så gick vi ner till vattnet och satte oss! mys mys mys!

Sen väl hemma helt genomsvettig kommer vi på att vi inte hade nyckel med oss och mor och far var hemma hos familjen Svensson. Så det blev att gå upp dit. Sen stannade vi även på middag där. himla gott blev det! Men nu är jag hemma igen. Känner att jag har lite ont i huvudet. Så ska bara slappa nu! Man blir sliten av en dag inne i stan! ;) haha!

Kommer snart upp lite bilder från dagen, så kom snart tillbaka! ;)

/A

Lördag !

Det är sjukt fint väder ute, så blir inget långt inlägg.

Har precis kommit hem från att varit uppe på IP och kollat när brottby spelar innebandy, men det var inge roligt att bara sitta där inne och glo, så vi gick hem igen. Jag och min kära syster funderar på om vi ska åka in till stan. Jag tycker det låter som en bra idé. Så så får det bli! =)

Ha en fin dag! =)

/A

Hallå hallå

Ohh, jag är faktiskt väldigt så trött. kom hem för ett tag sen. var med T och R in i stan och hämtade Jessika. =) Hon ska vara här uppe i sthlm tills 1 maj typ om jag fattat rätt! =)
Här har vi då en bild på henne, då vi var på M&G en gång i tiden. haha!


Nu ska jag gå upp på mitt rum och sova! Galet trött!
Imorgon blir det att köpa det sista, sen lite solning, det behövs ;)
/A

Haha, bara för att lixom! =D


/A

Alan Jackson <3

Jag älskar typ ALLA hans låtar!!! Yeah!

/A

Äntligen fredag !

Ja då var det fredag! Och jag slutade redan halv 12 idag, jag kan säga att det behövdes. för jag kände inom mig att jag skulle kunna göra något dumt annars! =P haha!

Det blev inte Gränna i helgen då jossan är uttagen til matcher både lördag och söndag! Lite trist! Men ändå. Idag ska jag iväg och handla lite, ska se vem jag får med mig!=) Sen kanske det blir att bosätta sig i Sollentuna imorgon till söndag! Det vore väldigt lugnt och skönt och bara slippa allt!! =)

Och för er som inte vet (då ni måste vara rätt korkade!) Så är det bara 9 dagar kvar tills planet lyfter! =D Ohhh, det är lixom slut på tvåsiffrigt!!=D Och igår när jag pratade med C så berättade hon att hennes kompis var i Turkiet just nu, och dem hade 25 grader. det är väl inget att klaga på!=P haha. Så det är nog lagom varmt där nere nu! =)

Nu ska jag gå ner och hjälpa mamma vika lite ren t vätt. Sen ska jag se om det behövs läggas till något mer på min inköpslista! =)

Bara för att... ;)

/A

Galen uppdatering .

Uppdateringen idag har inte alls varit bra. Men kan bero på att jag knappt varit hemma. Jag och Jossan har varit ute och lekt med min nya kamera, och sedan så har jag varit hos storasyster och hållt henne sällskap! Bara massa syskon träffar idag! =P hehe. Och sen även lite kusin! Bra de!

Haha, vi gjorde en liten serie! ;D haha! Någon som kan gissa vem vi försökte vara?! =D
Jossans bild är dock mycket bättre tycker jag! =P


Och dem dem bilderna säger vi gonatt. Så höres vi imorgon! =)

/A

Sådärja!

Nu är torsdagen också över, och imorgon jobbar jag bara 7.30-11.30 sen är det äntligen helg och då drar jag mig in mot stor staden och köper det sista jag behöver inför resan. Det är endast 10 dagar kvar. Det är lixom slut på tvåsiffrigt imorgon! Det känns SKÖNT! =D

Jag testade min nya bikini igår som jag t.om hade glömt bort att jag beställt! Och den är GALET snygg, och den sitter GALET bra! jag är GALET nöjd! ;) haha! Yeehj!

Jag måste skriva en köplista idag om vad jag ska handla imorgon! Känns som det är rätt mycket =P Men de kanske det inte är, vi får se helt enkelt! =)
Jag ser fram imot att få träffa dig! =)
/A
 

Du är bra söt du!



Fina Greta! =)
/A

11 dagar kvar !


/A

Onsdag .

Ja, då var den dagen också över. skönt! =) Nu är jag väldans trött. Men ska käka lite snart, sen så ska jag bara lata mig.

Imorgon så ska jag nog dra och sola efter att jag har slutat jobba, förhoppningsvis så kanske Cia hakar på den här gången också, vem vet!=) Vore trevligt!

Nej jag var inte speciellt skrivsugen just nu som ni kanske märker! =P Så hörs senare! Tjoo!

/A

okej .

Tyckte det där mötet var okej. Det kommer väl mer eller mindre fortsätta som det är nu. Men kändes ändå bra. Dom kändes bra! Jaja..

Jag blev skitsugen på något med socker i nyss =P Så gjorde iordning lite oboy och sen en skinkmacka! =P Hahah, det är sökert första gången på 1 år som jag dricker oboy! =P Men gott är det;) hehe!

Nu kom min raring in på msn, så ska väl växla några ord med honom ;) haha! Vi har en hemlig plan! Det kommer bli kul! =D haha.

Vi höres gott folk!

/A

210409

Då har man varit hemma drygt en timma. Och om 1 timme ska jag iväg igen då vi har möte ikväll. Så ska upp till jobbet så samåker vi några stycken =)

Dagen har varit bara bra och gått väldigt snabbt. imorse så kändes det som jag skulle dö eftersom jag var så trött. Jag har sovigt dåligt både iförrgår natt och igår natt.. Så jag hoppas att mötet inte är så länge ikväll så jag kommer hem skapligt så jag kan lägga mig. Tur att man börjar lite senare imorgon iaf =)

Nu ska jag gå och vila ett litet tag innan jag ska åka så jag orkar lyssna på allting! =P

/A

YEAH!

Kom nyss hem från Kista, var där med Tessan och Robin. Vi köpte minneskortet till kameran ikväll ist!=D hihi.. Är kalas taggad! Tur att Robin har en tilldens att vara rastlös!! =) hehe nerå, Robin är Kanon! =D

Ni får ha det bra, så hörs vi imorgon! =D

/A

Jaaa !=D

Haft en bra dag allihop?! Idag har min dag varit riktigt bra! Jag har varit på bra humör hela dagen! Och sen när jag fick sms om att kläderna och min kamera hade kommit så kändes det ännu bättre =D hehe!
Så direkt efter jag slutade idag så gick jag bort till bilisten, mötte upp Cia så solade vi ett tag, sen hämtade jag ut mitt paket! Men dock fanns inte klänningen där i =( Den kommer i mitten på juni, känns ju kul när man ska åka snart! Menmen.

Och jag älskar min nya kamera, den är så himla fin =D ohh!! Men ska bara fixa ett minneskort. Men det ska fixas imorgon=)

Nu ska jag fortsätta vara social!! =)

/A

Snart så !

Oh ibland så känns allting bara så himla bra. Dina ord är så fina! Och jag längtar verkligen. Det är ingen som säger att man behöver göra som planerat! Vi kan göra det på vårat sätt, för vi gör det för himla bra! Det kommer att bli perfekt!


Du är bra söt du!! <3

/A

Tidigare i veckan .

Tidigare i veckan så läste jag i Aftonbladet om när en kvinna hoppade ner i vattnes hos isbjörnar inne på en djurpark. mitt under matningstiden. Tyckte det verkade ganska konstigt så läste igenom allting. Min första tanke var väl mer att hon hade kanske blivigt knuffad. Men så var det tydligen inte. Helt plötsligt hade hon bara börjat klättra upp för stängslet och sen hoppat ner i vattnet.
Isbjörnarna började ju bli nyfikna på henne och sen eftersom det var matdax så var dem troligtvis hungriga, och där av började dem bita henne i armarna och ryggen. Men då kom personalen och började slå på isbjörnen och hjälpte henne upp! Då börjar man undra hur hon tänker? Men sen i slutet så stod det att polisen hade skickat henne till psyket för att göra en psykriatisk undersökning! Det tycker jag låter ganska så vettigt! =P


/A

Söndag .

Jag kan väl börja med att säga att gårdagen var väldigt trevlig, men blev inte riktigt som planerat. Det slutade med att vi var hemma hos Daleke ist, för det var otroligt kallt ute. och antar att det inte skulle varmare mot kvällen. Sen så blev även Helen sämre och fick åka in till sjukan igen! Icke bra!
Men kvällen var iaf trevlig. vi grillade och åt massa gott. Sen kollade vi på filmen Juno. haha, jag drömde t.om om att jag gravid inatt bara för det!=D haha!!
Här är bilder på 3 väldigt snygga brudar som sågs igår. Dock  är ALLA bilder gamla! =P




_________________

Idag så har vi plockat ihop allting här ute och så, och så drog jag och pappa iväg till löt och slängde allting, så nu är allt skit borta! känns bra!

/A

Haha!

Ibland är humöret på topp! Jag drev imorse med Kicka lite. Jossan har ju varit där, och då fick hon ett par TH tofflor av henne.och hon sa" Det är bara jossan som får använda dem!"  haha..

Och imorse tänkte jag vara lite rolig. så jag tog på mig tofflorna och fota och slängde iväg ett mms till kicka där jag endast hade skrivigt "HAHAHA!!!"

Som svar fick jag -"Grrrrr, va faaaan! Ta ut dina ankfötter från dessa fina, exklusiva (fotdon?)! Tur för dig att det är 25 mil mellan ossXD"
Hahaha!!! Ibland är min humor på topp!!


Sen när Jossan kom hem då fick jag även en väldigt fin teckning från min lilla kusin Amanda!=)
gillar även hennes kommentar...
- Jag minns inte Anna så mycket. men hon har ett vackert ansikte....ja hon är ju min kusin!
Hahahah=D som om det var därför som jag är snygg lixom! ;D Tisss..

/A

En lättnad .

Nu är det berättat. Och jag känner en sjukt lättnad! Detta kommer bli bra!
Vi har dragit ett sträck över allting! Detta känns bra!

/A

Höhö .

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?
Okej, a det är skit. Nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad. ha det bra sålänge!
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Okej, mår du dåligt?
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
hej bruden, hur är det? vad har du gjort idag
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Hej kompis, vad gör du?
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Du har nu bytt prisplan till Amigos.
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Men jag fick ju precis hem låten.
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Nja det blev okej, jäste inte som de skulle men de blev gott iaf
8. Vad vill du höra mest av allt?
Anna, sluta skicka virus till mig msn! skickar från mammas tele. <3 Cissi
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Drive for daddy
10. Din romantiska replik?
Knappast!
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Försök! jag har blivigt asduktig! Fille har börjat m Tennis, så vi spöar dig lätt!

Hmm.. annorlunda svar! ;)

/A

Den kommer ikapp.

Även hur snabbt du springer, så är den alltid lite snabbare!

/A

Lördag 18/4

Läget då? Med mig är det faktiskt ovanligt bra trotts allting jag fick reda på igår.!

Ikväll blir det grillning och så i vallentuna. Nu känns det lite nedstämt eftersom det blåser galet kallt ute! Men när man slår upp elden så blir det nog varmt. Jag tror det kommer bli kalas trevligt. Har försökt få tag på både Cia och Helen men ingen svarar. så ska göra ett nytt försök om ett tag! =)

tempraturen visar endast 11 grader ute, frågan är om det är okej?! haha! Men det är väl inget att klaga på, om 15 dagar bär det av mot varmare länder. Det känns bra!

Idag ska mamma dra hit lite släktingar, eller aa 3 st, och så ska dem umgås lite. Så pappa och dulle är iväg skickade. Och det hade jag också blivigt om jag inte hade haft planer =P .. Så nu ska jag städa, eller aa det gjorde jag iförrgår, men plocka undan lite mer saker och sånt! =) Så man slipper höra tjatet! ohh, ge mig eget! ;) haha!!

Nej men ni får ha en himla bra lördag! =) Så hörs vi! ;)

/A

som jag vill .

Jag kan göra precis som jag vill, over and out!

/A

Några foton .

Jag saknar pojkarna i Turkiet. Speciellt alla på Lavash! Dem är för goa =)





/A

Helg, oh yeah!

Ja då var det äntligen fredag och jobbet är över ;) haha! Idag fyller mamma Carina år, så slängde iväg ett sms till henne under dagen och gratta! =)

Just nu sitter jag och pratar med Helen angående imorgon, det ska bli mysigt=) Och tur att hon fick komma hem från sjukan idag också =) Stackarn!
____________

Jag vet att det bara är fredag, men jag har lite tankar runt nästa helg..redan! :P haha. Jag slutar kl 12 på fredagen, och tänkte att jag skulle handla det sista och så innan resan. Frågan är om jag ska bosätta sig i Sollentuna?! Resten av familjen ska ner till släkten i Gränna, min kära kusin ska konfirmera sig. Och dem vill att jag följer med eftersom vi inte sätts på 3 år! Men vi får helt enkelt se! Jag har lite beslutångest ang allt. För handla måste jag!

/A

Nu blir det sängen!

Jag är faktiskt trött. Sa ju tidigare att jag skulle gå och lägga mig rätt tidigt så jag inte var trött imorgon. Men nyss när jag kollade så såg jag att jag börjar ju inte förns 10.45 . Det känns skönt! =) soooooovmorgon!

Men ska ändå ta och börja tänka på refrängen. för trött är jag garanterat! Vi hörs imorgon!
Gonatt!
Avslutar dagen med en svettig bild på mig! Yeah!

/A

Haha en biff azzzzååå ;)

Lite kul är det allt. Satt nyss och pratade med lillsyrran som är nere i Åtvidaberg. Och sen satt jag även och snacka med Gustav! Hahahah! det är faktiskt lite roligt! ;) Hahaha!!

Och sen upptäckte jag en sjukt kul grej som en hade skrivigt på sin blogg. kan ej skriva namn av en del anledningar!! Men en grej kan jag säga!! och det är BIFFEN!!! HAHAHAHAHAHHAHAH fyfan så roligt!

Jag sitter och skrattar för mig själv här nu!!! =D Och jag förstår att ni inte tycker det är minsta kul, men det är bara för ni inte fattar!! =D

- HAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH!!!

Hon är FETT Biff azzzzzzåååå!!! Detta förgyllde min kväll! =D



/A

Om 17 dagar är jag i paradiset !





Det kommer bli kalas !

/A

Att ta körkort !

Jag har börjat fundera på om man kanske ska ta tag i körkortet igen.. Jag tänkte, jag kan ju ta med mig teoriboken till Turkiet, så kan jag plugga lite där.. För så busy kommer jag ju garanterat inte att vara, 3 veckor hallå!! ! =P Något jag kan sysselsätta mig lite med. för jag känner att jag måste ha körkort. Och pappa är på mig lite igen. Icke bra!
Och sen har Tessan börjat prata om det, och hon är ju trafikens mest skämmande deltagare! Och innan henne ska jag garanterat eller GRANSH som jag säger ha det!! ;) haha!

Det är ingen som säger att man SKA ta körkort när man fyller 18...Men man kan ju!! ;) haha!

Och det år jag nu får körkort, då ska jag lätt ha en Audi! ;) Mmmm lovely! =D

Ohhh, ge mig !!

/A

Din skönhet <3

Jag tycker den här bilden är rätt cool faktiskt!
+ så saknar jag min lilla tjej! <3



/A

Tjoo laaan .

Nu har jag varit hemma ett tag. imorse när jag vaknade så kändes de tungt att behöva jobba till 5. Men det gick bra ändå! =) Jag kände lite med hjärtat imorse. Men nu är det bättre.

Det känns verkligen inte som onsdag idag. men det är skönt, det är bara 2 arbetsdagar kvar denna vecka, det känns ju kalas =D haha! inte lång tid kvar.. jag börjar faktiskt få lite resfeber =D haha!!

Monsterbagen är faktiskt framme! ;D Och jag funderar på om man kanske ska börja lägga ner lite grejer i den? ;) hihi. Jaa jag tror faktiskt det! =D ohhh...

/A

Ny header .

Jag vill ha en ny header. Aa det vill jag. Jag har gjort en också. Men jag vet inte hur man sätter in den..krångligt!!! =P

/A

Att flytta hemifrån !

Ser fram imot helgen!

På fredag fyller mamma-Carina år. Då får vi säga grattis till henne!

På lördag blir det grillkväll tillsammans med Cia helen och Daleke. Det ska bli mysigt.! Vet ej så mycket, så kan inte skriva så mkt om det helle. om det nu finns något mer att säga? :P haha!
______________

Jag har tänkt på en grej, nu när man har hjälpt Tessan och Robin och gjort ordnings deras lägenhet, då blir man bra sugen på att flytta hemifrån själv!! Tänk att bara få inreda och göra precis som man vill! =D vore inte det väldigt underbart? Jag älskar att pula och plocka iordning alla nya saker man har köpt och så! =P
Jag fick ju lite känn på det när jag var tillsammans med thomas och han flyttade från hans hyreslägenhet till den han köpte. Då fick jag plocka upp allt i köket och sånt, jag fick t.om ställa in allting i skåp som jag ville. hehe, då kände man sig lite stor ;) hehe.. och jag tyckte det var kalaskul! =D haha.

Men som sagt, nu är man hemma igen! ;) haha! Och som pappa säger "du kommer bo ensam, för du kommer inte klara att bo tillsammans med någon så nära, sen kommer du ha hur många katter som helst, så kommer det lukta illa i hela lägenheten!" Hahahah!! man tackar pappa! ;)

Jag kommer kanske bo ensam(inget mig imot) och kanske ha någon katt. men det kommer inte lukta illa!!! Jag skulle ha det hur fint som helst! =D Så det så!! Frågan är bara VILKET år kommer detta att ske att jag flyttar?!? Hmmmm ;)

/A

Jihuuu ..

Det gör ont Ont ONT i mitt hjärta.. det är icke bra!! usch!!

Sitter just nu och pratar med celal på msn, riktigt trevligt. Jag lovar att komma förbi och hälsa på där han ska jobba! =) Det blir nog bra. han gav mig två allternativ.. ring mig när du kommer till Side, eller så kommer du förbi och hälsar på mig!! =P

Haha, vilka krav;)

Ne, ska fortsätta vara social! =)

Jag och Celal! =D

/A

Haha!

Jag satt nyss och kollade på lite filmer som vi spelade in i Turkiet! =D haha, vissa av dem vet jag inte varför dem finns, det är en på 1,5 minut, som någon har kommit åt när vi sitter och snackar =P sen min klara favorit, när vi skulle ta polisgrepp på Adem påvägen hem. Hahaha!!! jag  trycker upp hans arm jättelångt och han ber mig hur många gånger som helst att bara sluta!!! =D Hahahah.. dur anna....really dur!! =P och jennifer som filmar bara står och skrattar! Han har typ panik lixom!!

Hahaha, jaa, kanske inte låter så kul. men det är riktigt kul att se videon! =D Vilka minnen det finns alltså...!

/A

19 Dagar kvar !

Tänk att det inte änns är 20 dagar kvar tills vi äntligen får åka iväg!!! <3




/A

Livrädd .

Inatt så vaknade jag vid 3 tiden, helt livrädd. Jag minns hela drömmen, det hade med inbrott att göra. Men jag tänkte, jaja jag behöver bara vända på mig in mot väggen som jag brukar göra så går det över och jag kan somna om igen. Men så var det inte riktigt! Helt plötsligt började jag tänka på en gammal sak som jag fick reda på när jag gick i 1an i gymnasiet. Och någonting inatt gav mig känslan att... "han är fri igen!" och det kändes så jäkla stark så det var läskigt. Helt plötsligt börjar jag få panik och börja gråta. Jag klarade inte änns av att ligga kvar i mitt egna rum, så slutade med att jag gick och la mig och sov brevid mamma. Det tog över 1 timme innan jag kunde somna om.

Jag har tänkt på detta hela dagen. och det trycker över bröstkorgen som bara den samtidigt som det bara snurrar i huvudet på mig. Där av varför jag är hemma tidigare än jag borde. Kände flera gånger på jobbet att nu skulle jag lika gärna bara kunna börja storböla! läskig känsla! =(

Jag har även ångest, över massa med saker, det har bara hänt massa dåliga grejer på senaste tid. som jag inte heller kan sluta tänka på. Så det börjar väl bli lite för mycket nu när detta även kom upp, alla tankar runt om kring det och så! Usch!!

Nu ska jag lägga mig ner och vila ett tag, forhoppningsvis så släpper det !!

/A

HAHAHAH!!!

Titta vilken gammal bild jag hittade på mig Daleke och Cia!! =D hahahah!!!

Den har ju några år på nacken ;)


/A

Just there with you .


I don't wanna miss one smile,
I don't wanna miss one kiss,
I just wanna be with you,
Right here with you, just like this,
I just wanna hold you close,
And feel your heart so close to mine,
And just stay here in this moment,
For all the rest of time


/A

När när när ?

Jag tycker det gått väldigt många dar nu sen jag beställde mina kläder och kameran, och än har det icke kommit. Visst nu har det försig varit väldigt mycket röda dagar och så. Men ändå. Minns knappt när jag beställde, så då borde det gått ett tag.. visst?! =P

Men jag är taggad. förhoppningsvis kanske det dyker upp på bilisten denna vecka? Det vore lite kul faktiskt! =)

/A

4 Påskbilder .

Ja det är inte riktigt påsktema. men det var iaf på påskafton.
Självklart förlorade mitt lag i kubb 3 av 4 gånger, vilket INTE är okej!

Morfar, Cina, mormor och Sebastian .
Morfar .
Sebastian .
Mormor och Sebastian .
/A

Sista lediga dagen .

Då var det måndag igen, men en ledig måndag =)

Jag vaknade imorse av att mamma kom inspringade och frågade om jag skulle ha något tvättat vid 9tiden. Och jag kunde inte somna om så jag gick upp. vi käkade frukost och sen frågade jag pappa om vi kunde åka till arninge så jag äntligen kunde få köpa mitt minneskort till mobilen. så nu är det klart, känns skönt! =)

Sen påvägen hem så ringde jag till Cia, så henne mötte jag upp utanför bilisten för att sola lite. Så nu är jag brun igen. ;) yeah!

Juste, vad fick ni i era påskägg? Jag fick 2 stycken. ett av mor och far med godis i. sen fick jag ett av mormor och morfar med massa praktiska saker i till Turkiet=) Som schampoo, balsam och tvål, deo, tandborste och tandkräm. Massa bra saker som ska med allt ihop! =) Mormor hon tänker till hon ;) <3

Idag så är det bara 20 dagar kvar. tänk imorgon när man börjar jobba igen och allt känns tråkigt och tungt. är det MINDRE än 20 dagar kvar tills vi drar! Jag måste snart säga hallå till min monsterbag och lägga ner all dem där kläderna  som man inte använder nu innan! =D Ohhh, jag är total taggad! =D

Nu blev det ganska så långt inlägg. men antar att det inte gör så mycket, för har du hunnit läst hela vägen hit ner, då är du GRANSH intresserad av mitt liv! ;D haha!

Ha en bra dag !

/A

Drive for daddy !

YEAH !


/A

Dagen .

Dagen spenderats hos Tessan och Robin, Tessan ringde imorse och frågade om jag kunde komma upp och hjälpa henne måla om. Och det gör jag ju gärna för sånt tycker jag är kul. Så vi målade om deras sovrum från lila till mullvad! Det blev väldigt snyggt! Sen så har jag bytt ut alla handtag i köket också. Tessan har en himla tur ibland, dem skulle slänga massa handtag till kök och sånt, helt nya som ligger kvar i förpackningen. Så då tog hon hem dom och böt ut dem gamla fula =) Ibland är det bra att hon jobbar på bygma! ;)
Sen åkte vi hem till Robin mor och skulle äta lite lunch, det var trevligt. och kul att se deras nybyggda hus, hur fint som helst! =) Tänk att få bygga sitt egna drömhus helt själv som hon har gjort. Hon har t.om ritat hela huset själv! Imponerande! =)

Men nu är jag hemma igen. jag känner mig inte helt 100 =/ mitt huvud vill aldrig ge upp. Men blir väl bättre. känns väldigt skönt att man är ledig imorgon. Känns faktiskt som man har varit hemma i typ 1 vecka redan =P haha.  men man ska väl inte klaga! =P

/A

En jobbig natt .

Jag har knappt sovigt något inatt, från kl 1 har jag tvingat mig själv att inte somna. För det skulle kunna sluta riktigt illa, och då har jag bara mig själv att skylla! Jag förstår inte varför det händer hela tiden. Kan du inte bara sluta försöka!! =(
Jag låg där brevid dig hela natten vaken för att jag inte vill att det du försöker med ska lyckas!!

Usch..
/A

En bild på mig för att jag är snygg! ;D

En bild tagen för ett tag sen efter att jag hade solat i "vitabergsparken"! ;) Haha!!

_________________________________________________________

I'm closing the door, I used to be tripping over missing you, But I'm not anymore !!
Cause I'm not coming back. Baby it´s over!
You know it´s over this time....
Don't wanna hear your messages, I'm tryin to erase you from my mind.
J.M - It´s over

/A

..

You're just too good to be true.
Can't take my eyes off you.
I wanna hold you so much.
At long last love has arrived.
And I thank God I'm alive.
You're just too good to be true.
Can't take my eyes off you.
 

I love you baby, and if it's quite all right, I need you baby to warm a lonely night.
I love you baby. Trust in me when I say: Oh pretty baby, don't bring me down I pray.
Oh pretty baby, now that I found you, stay. And let me love you, oh baby let me love you....

/A

Glad påsk

Nu är jag hemma igen. och jag är övermätt.. man äter så himla mycket fast man igentligen inte är hungrig. Jag blev mätt på all sill och potatis som vi käkade innan huvudmaten. men ändå kan man inte motstå mormors köttbullar sås och potatis! =P haha! Men det är inte ofta man käkar tills man typ mår illa, så jag väljer att göra det på högtider ;) haha!

Sen upptäckte jag en rolig sak! Jag har gått ner 8 kg =) Sen 1 januari. Sen vet inte jag om det är bra. i mina ögon är det jättelite, men sen har jag hört att man inte ska gå ner för snabbt. Men 8kg på 4 månader är väl inte jättebra ändå? eller?! =P Jaaa jaaa, det är lite kul att se att något händer iaf! =)

Lite bilder kommer senare, orkar inte lägg in bilderna just nu. även om det inte är många! =P men ändå!

Jag mår inge bra! Jag har massa ont i huvudet! =(  Så nu ska jag sysselsätta mig med att kolla vidare på Ballar av stål!

/A

FINALLY !

Äntligen! Alla som känner mig tillräckligt bra vet att jag avgudar filmen Armageddon!! <3 Och så satt jag nyss och klickade runt på youtube! Och se vad jag hittade! ;)



Filmen+Låten = Ohhh, lovely! =D
/A

40 min .

Nu har jag solat i typ 40 min, och jag har fått färg! och typ eksem? =S nej men jag vet inte, men har fått på armen och låret röda märken. kanske inte syns så jättebra. men ändå! usch, lite läskigt ju! och det kliar massor. 



/A

Igentligen idag ..

Imorse när jag gick upp. då kollade jag på min allmenacka. och där såg jag att igentligen så skulle vi sätta oss på planet och fara iväg till våra älsklingar idag! Det känns rätt bittert när man tänker på det. Men det är ju bara 22 dagar kvar nu, och det är inte speciellt långt! Och det är endast 13 dagar kvar att jobba! det känns galet skönt! slippa gå till jobbet i 3 veckor och vakna upp med en person som man tycker så sjukt mycket om! =)  Det tror jag inte någon skulle tacka nej till! =P

_____________________________

Har ni någon gång gjort bort er så mycket att ni varit
 nära att förlora en vän?
eller t.om har förlorat den?
 Det har jag gjort, 2ggr t.om och jag har mig själv att skylla!

första gången kändes det som att en person i mitt liv dog.
 en del av mig iaf! Jag var rädd!

Andra gången så känner jag "ta inte tillbaka mig, du har det bättre utan mig!"
samtidigt
som jag vill att allt ska lösa sig, men jag vet att det
 aldrig kommer göra det! Jag skäms
så otroligt
mycket varje gång som jag kollar dig i ögonen!
Jag har inte visat dig respekten du förtjänar!
Du är inte värd detta! 
DU
är det
bästa jag hade, men jag sabbade allting!
Varför visar man inte respekt till en sådan
människa som man älskar så otroligt mycket?!


/A

Godmorgon .

Känner mig lagom äcklig nu, har precis städat hela huset. Kände att det behövdes, och så blir säkert mamma och pappa glada när dem kommer hem när dem ser att det är fint. iaf mamma hon märker om man har gjort något, det gör inte pappa! ;D haha! Så nu är det cleeeeean här hemma. =)

Men precis nu när jag skulle dammsuga det sista, då råkar jag slita av sladden eller iaf förstöra sladden på dammsugaren. Jag vettefan hur jag lyckades. Med tanke på att nu kommer mor min inte vara lika glad som jag jag tänkt att hon skulle bli =P Menmen, sånt häder väl..eller? Jaja, jag får köpa en ny sladd imorgon eller så. =)

Nu är jag hungrig. Så nu ska jag gå och göra iordning lite frukost. Sen ska jag nog ut och sola ett tag i det fina vädret =) Det gäller ju att passa på när väl solen är här! =)

DAGENS MUSIK ÄR;


/A

My everything <3



Nu blev jag lite familjesjuk, nu när man inte har någon av dem här så saknar man dem väldigt mycket!! <3

/A

Hos R och T .

Nu sitter jag hemma hos Robin och Tessan, det var en riktigt fin lägenhet dem har, och stor också! =) trevligt! Kusin är också här. så vi har spelat lite gitarr hero, men jag fick spö hela tiden. så jag gick iväg och ringde älsklingen ist. och så kom Tessan in, så dem låg och snackade ett tag =) goodie!! =P

Här kommer lite bilder jag tog när det var snö ute =) Är väl ändå lite duktig för att vara amatör fotograf? ;)






/A

Middagen .

Den blir hemma hos moster. För ett tag sen var kusin här nere , det var trevligt. även om jag inte var speciellt social. Vi pratade bara en liten stund, sen gick jag in i duschen och så när jag var klar så skulle han dra upp till Tessan och Robin. Jag bad att han skulle vänta där så kunde vi gå tillsammans hem till honom sen. Jag har ju inte sätt deras lägenhet än. Så det ska bli intressant! =)

Juste, det sista mamma sa igår innan dem åkte var;
M - vi har gömt ditt påskägg!
A - Jaha okej, är det fågel fisk eller mitt i mellan?
M - Haha hurru, det säger jag på lördag ..

Och idag när jag skulle stänga ballkongdörren så såg jag mitt påskägg! haha, så jag har hittat det. Hon hade gömt det under våran klätterväxt som hänger i taket! =P Men jag har inte öppnat det, utan det ligger kvar där. =P =) Det får jag vänta med att öppna tills imorgon!

Nu ska jag torka mitt blöta hår och sen kanske knalla upp till Tessan och Robin. Vi får se. Någon dag måste jag väl gå förbi iaf! ;) höhö .

/A

långesemester?

Det hade inte suttit helt fel just nu, kollade lite på långtidssemester, finns för 11.000 för 111 dagar, det är inte dåligt det! Det hade varit skönt. Man ska inte rymma från sina problem. men ibland skulle det bara vara härligt att komma till en annan värld och leva där ett tag, en bra bit bort från alla man känner! Jag skulle nog igentligen bara må bra av att få komma bort, långt bort...det fanns att beställa i perioder. Så om jag jobbar gärnet när jag kommer hem från turkiet, så kan jag åka och vara borta i några månader!! Låter kalas tycker jag! Det vore en dröm.. Och jag har hört att man ska försöka uppfylla sina drömmar!

/A

Fotonen

Jag har ju glömt att berätta att jag har fått bilderna som jag beställde =D fick dem små bilderna i förrgår, och den som jag hade förstorat igår. Det var kalas bilder, var typ två stycker som var lite mörka, men annars så! =)

Och jag tänker tyvärr inte visa fotot på det som jag förstorade, för jag blev själv rädd för storleken!! Haha! trodde att det skulle vara väldigt mycket mindre än vad det var! Haha, tror jag klickade i fel typ =P haha!! (Det ser inte ut att vara så många, men det är väl iaf något på 90 st, för gav några till Jennifer i påskpresent med henne och Adem på!) =)

Och nej, det är inte bara bilder på Nusse, utan det är blandat, även om han är med på väääälidgt många av dem! ;) hihi..


/A

Camp rock

Jag sitter och lyssnar på musik från Camp rock eftersom jag har en lillasyster som lyssnar på de om och om igen, så nu sitter dem fast i huvud på mig också. Så jag tänkte att jag ville se filmen. Så jag sökte på tv.nu, så den börjar nu 11.30 på Disney channel! Ibland verkar man ha tur! ;)



Då får jag iaf något annat att tänka på ett tag. Jag mår skit! Så jag kan tänka mig
hur dåligt och sviken du känner dig!

/A

Go back .

I want to go back and be a baby again, so i can do everything different .


/A

En tröttis.

Nu så gick precis Tina och Cia hem. Middagen blev kalas och det var riktigt trevligt. Men nu är jag riktigt sliten, det känns som att klockan är typ 3 på natten. men den är inte änns 12. jaja. Tack för att ni kom det var riktigt trevligt tjejor! =)

Men nu ska jag sova, för jag är trött som en gris!



Vi hörs imorgon! bye bye!

/A


mın biriyatekırıyı !! <3

Långhelgen är här .

Yes, nu är det äntligen lite ledigt, det ska bli skönt!

Ska börja göra iordning middagen nu så den är klar tills Cia och Tina kommer! Ska bli roligt att få träffa dem och umgås lite iaf! även om jag inte änns är sugen längre. Men senare kommer ju även James! <3

Vi hörs!

/A

Påsken är igång .

Idag så firade vi påsk på dagiset, det var riktigt trevligt. vid halv 10 då gick vi till skogen och träffade på påsk kärringen ;) hehe, barnen var jätteglada! =D Och det var mysigt. Dem fick rispuffar ist för godis, och alla våra barn på minsta avdelningen bara tröck i sig=D haha! det var riktigt kul. Sen när vi kom hem så dukade cvi långbord och åt påsklunch, en riktigt trevlig dag! =)

Nu är det bara 1 dag kvar, sen är det långhelg, det ser jag fram imot! ;D Imorgon blir det även middag här hemma. mycket trevligt! Jag har inte riktigt helt bestämt vad det blir, men jag har min lilla plan! ;) hihi. Ne men det ska faktiskt bli riktigt trevligt! =) Det var ju ett tag sen, och sen kommer ju även Tina med, och eventuellt Jennifer! blir ju kalas! =)

Idag har jag väl ändå varit ganska så duktig. Jag kom hem vid 5 så kom Jennifer och mötte upp mig så gick vi direkt ut på promenad.. =) och så kom jag hem för typ 40 min sen. så nu har man käkat sen middag, vilket inte är så bra, men jag kör ju mina övningar morgon och kväll, sen även varit ute på promenad så det gör nog inte så mkt! ;) =P haha!

Nu blev det långt, vi avrundar här!

/A

Sägen ?

Funderar på om man kanske skulle gå upp och lägga sig?! jag är inte speciellt trött. och jag börjar 9.30 imorgon. Man kanske ska läsa ett tag. om jag kan hitta konsentrationen till det. Det där lät lite konstigt =P Men det måste vara knäpptyst + så får jag inte ha något jag grubblar över. då kan jag absolut inte läsa. För då "läser" jag samtidigt som jag tänker på annat, och sen när man upptäcker att man typ läst 50 sidor, då måste man ju börja om från sida 1 igen =P och det har jag ingen lust med, för då blir jag irriterad! Såå.. det kanske inte är någon idé att läsa ikväll iallafall? ;)

Nu ska jag göra något annat!
Vi säger gonatt här. Hörs imorgon!

Avslutningsbild;
My love ! <3

/A

Hej !

Nu är jag hemma igen, tagit en liten kvällspromenad med Jennifer. det var skönt!

Eftersom jag är en underbar kollega och alla på mitt jobb älskar mig så tänte ju jag vara lite snäll mot dem också! Vi har alltid att man ska baka till fredagar. Men eftersom det är röd dag på fredag och det är min avdelning som har bakning. så föreslog jag att jag kunde baka tills på torsdag. Då alla inte alls hade något imot det! "suprise" ;) haha! Så nu är vanlij bullarna färdigbakade! ;) Yeah! (Var dock mamma som bakade, men det säger vi inget om!) ;)

/A

<3

Allt mitt trötta försvann, så nu ligger jag i sängen och lyssnar på smurhits ;) haha!



Mina tankar har varit och glassat i Turkiet idag. Det är inte lång tid kvar nu. Jag längtar sjukt mycket, men jag vet att snart så sitter vi på det där planet igen och trivs som fiskar i vattnet! ;) Tänk att äntligen få komma tillbaka och bara vara! vilken otrolig skön känsla. ohh, jag kan bara få längtan-ångest av tanken! men snart så, bara 26 dagar kvar ! <3


/A

7/4

Nu var man hemma igen. Jag är helt sjukt trött. =S jätte konstigt. funderar på om man kanske ska sova i någon timma! =P låter väl inte så tokigt? ;)

Jag ska nog knalla upp på mitt rum och lyssna på musik och halv städa lite. haha, brukar alltid sluta i sängen då! =P

Vi hörs senare! Tjaa!
/A

Foton

Ikväll har jag suttit och beställt hem massa bilder! rättare sagt 101 st ;) haha!! ne man man fick som ny medlem beställa 100 bilder för bara 29 kr vilket enbart var för portot! =P Och sen så förstorade jag en bild på Nusse! =) Är inte de kärlek? ;) hihi. Alla bilder är från de 3 gångerna vi varit i Turkiet! =)

Så om ung 3 dar så ligger dem i min brevlåda. =D och antar att mina beställda kläder och min kamera också kommer vilken dag som helst!  =D mycket spännande!! =)

På torsdag har jag bestämt att ha middag här hemma. Jag är ensam från torsdag-söndag då resten av familjen drar ner till släkten i Åtvidaberg. Men eftersom jag ej vill dit, så tänkte jag att jag kan ju ha middag med några snygga vänner här hemma istället! =) Låter väl kalas? om inte annat väldigt trevligt! =)

Nu ska jag fortsätta kolla på Spårlöst, sen blir det nog att sova! Ha en trevlig kväll!

/A

6/4

Då var man hemma igen då. Skönt !

Nu ska jag lyssna på musik ! 
TJA

/A

Gonatt .

Nu tackar jag för mig och går och lägger mig! Jag är trött!

Men först..Ringa min älskling! <3


Som är farligt het!

/A

Snyggingen !



Din pudding!
Nu får du ta dig ifrån Skåne hålan
och komma upp till stora staden! ;)


/A

Always this song when im angry! Yeah !


/A

Solningen .

Det var riktigt skönt att sola, plus så fick man ju sig en liten promenad på köpet =P hehe. Och jäklar vad brun jag blev bara för 25 min. hihi me like very much! jag kommer gå tillbaka! ;D haha!


/A

Solning .

Nu ska jag dra iväg och sola tillsammans med mamma Carina! =D

Tjaa

/A

Foto tema: Syskon



Dagens bilder fick bli dem 3 syrrorna, i åldersordning t.om ;)
<3 <3 <3

/A

En komisk grej !

Jag måste bara berätta om en ganska så komisk grej som hände igår när jag kom hem.

När jag sitter med Jossan så plingar det till i min mobil. Då får jag ett sms från ett okännt nr. Så vi kollar upp det på eniro, men det fanns ej med där. så jag svarar och frågar vem det var! och jag tror inte ni kan gissa vem det var!
Det var DAVID från Dalarna!! =O Dååålig chock jag fick. Jag har inte pratat med honom på jag vet inte hur många år. Och så hade han tydligen kollat igenom hans gamla mobil och hittat mitt nr. =P haha!

Är inte det ganska så komiskt? Som han sa när han förstod att det var jag "Att det är=) det var fan inte igår. Trodde aldrig att jag skulle få tag i dig igen:) Vad gör du nu för tiden? Fan va kul!=D" hehe. Så vi bestämde att vi skulle ses någon dag. Det blir nog trevligt!

/A

Sådär ja!

Nu är man hemma igen efter varit på kalas-fika hos Kusinen =) Trevligt trevligt!

Igår så gick jag och mötte Cia, vi gick hem till henne och umgicks. Jag föreslog att vi kunde höra om Tina ville haka på eftersom henne har man ju inte träffat på år och dar typ. Men hon var hos Danne, men vi fick gärna komma över. Så efter vi varit ett tag hos Cia drog vi hem till Danne och umgicks där. Även om det inte var så långvarigt då hon skulle jobba natt. Men mycket trevligt! =)

Påväg till Vallentuna så körde vi över en grävling, riktigt stor var den. Jag trodde faktiskt att det skulle smälla mer mot bilen, så gjorde det inte det. jaja. Men Jennifer är iaf lyckligare, en grävling mindre! =P
(Jag och Jennifer nyss på msn!) =P
Anna * säger: igår när jag och cia åkte till vallentuna, då körde vi på en grävling..
J. säger: GJORDE NI =O
J. säger: BRA !!!!!
Anna * säger: haha

/A

GRATTIS !

Idag fyller kusin vitamin 17 år.

Visst har jag gjort fint, BARA för honom! ;)

<3 <3 <3


/A

hallå hallå

Nu r jag här igen. Hela den här dagen har jag typ bara pratat med älsklingen. ett X antal timmar har vi suttit och snackat. Men lämnade datorn för ung 2 timmar sen då Jennifer kom hit och umgicks lite innan hon skulle dra vidare. Hon skulle till Lojjan idag med. Men jag orkar inte haka på, känns som jag överasträngde hjärnan så mycket igår så jag har fortfarande huvudvärk =P haha!

Men får se, pratade lite med Cia, kanske blir att träffa henne! =) the time will let us know!
__________

Det är lixom en hel sjuk känsla jag har i kroppen idag. Typ en lycklig känsla. Fan va livet är schysst igentligen! Såhär seriöst och possitivt har ni väl aldrig läst om här inne på min blogg?! =P haha! Nej jag är helnöjd idag. Skumt att man kan få en sådan känsla om hur "fan va lycklig jag är" .. Och eftersom jag tycker det är skumt att jag känner så bevisar väl mest på att den inte hälsar på speciellt ofta! ;) hihi..

Jag tyckte försig att jag var ganska så smart när vi fikade förut. Mamma sa att det fanns samariner i frysen för den som ville ha, då gick jag in, och så kom jag ut med en tallrik full med morötter ;D det var väl ett smart drag?! ;) Nu trodde ju alla att jag var typ as sugen och ville vara onyttig, men icke sa nicke, här är man nyttigare som aldrig förr ;) haha!

Cia ringde mig nyss, och vi skulle höras efter middagen (Båda håller på med den nu) och så skulle vi göra något "oviktigt" som Cia uttryckte sig ;) haha!

Cia raring! <3

Nu ska jag göra klart maten. Vi hörs!

/A

Yo !

Redan skrivigt 5 inlägg med detta idag, skulle kunna tro att jag tar igen gårdagens bloggande;) eller så har jag bara ganska så tråkigt att ligga här ensam hemma och sola =P

just nu är det Scotts som spelas i högtalarna. haha jag älskar dansband sjukt mycket =P Kanske inte konstigt om det har spelats här hemma sen man låg i magen lixom! =P haha. Men måste även säga att jag kan nog lyssna på inprincip allting. Helt plötsligt när det är dansband kan nästa låt tex. hiphop eller hårdrock =P haha! på datorn allts, annars skriks det ju här hemma att man måste byta så dem inte får ont i huvudet (Läs Mamma) =P

/A

glassar i solen och lyssnar på musik !

Bild 1 är 30 min sen, bild 2 är max 5 min sen! Vilken skillnad!
- Sen hörde man ju att det skulle bli molnigt och kanake regn imorogn.
Solarium here i come! ;) Måste ju få lite bas innan jag drar mig till lite varmare länder.
Endast 29 dagar kvar nu tills vi åker, INTE ÄNNS 1 MÅNAD!! <3



Lyssnar på summer of 69, måste ha lite sköna låtar nu när solen är framme! =D


/A

The proof !

Från att jag skrev till tog bilden så gick det upp en grad till 34 grader nu =D


/A

Galet varmt .

Sitter nu ute på baksidan och skriver. Helt galet varmt! =D skönt skönt!

Skulle ju olja in möblerna, men det behövdes inte för dem var redan så fina. Men vi oljade staketen iaf. =) Så nu är allt klart!  Och nyss så kom Moster, Tessan och Robin hit också, så nu sitter vi här och pratar och dricker kaffe! Kalas! ;) hihi.

Nu ska jag vara social och njuta av solen, vi hörs!

/A

4/4

Hej hej.

Det blev ingen uppdatering igår. Direkt efter jobbet gick jag hem gjorde mig iordning lite, sen drog jag och Jennifer in till stan. Det var ju sjukt fint väder igår! =) Men en ganska stor besvikelse var väl att mitt NYA kort jag gick IGÅR inte änns funkade. Detta är 6e kortet jag får. Hej då Seb och välkommen Nordea!

Men fick iaf med mig en ny jacka från stan=) kanske kommer in en bild på den sen! Så det blev ju inte speciellt mycket shopping, så vi tog tunnelbanan till gärdet och gick hem till Lojjan. Det var en riktigt trevlig kväll! Även om det kanske var extremt läskigt också. Jag trodde inte på andar, men nu kan jag lova att jag gör det! Usch!

Men nu är en det ju en ny dag, och solen lyser och värmer väldigt mycket, temrometern på baksidan visar just nu 33 grader!! DET ÄR SJUKT! =D vi får alltid extremt varmt på våran baksida! För er som inte tror på det ska jag allt bevisa det! ;) haha.. Förra helgen var det typ snökaos, nu är det 33grader på baksidan! Det är Yeeeaah!! ;)

Nu ska jag hjälpa mamma och plocka fram utemöblerna och troligtvis lacka dem också! =)

Vi hörs senare, ut i det fina vädret med er ni också! Tjoo!

/A

söto !


Jag saknar dig min sötnöt!


/A

Hoho

Promenaden med Jennifer var kalas. Vi gick ner till vattnet ett tag och satt och snackade där. mys mys <3

Men nu sitter jag i sängen och pratar med en helt okänd person på msn om Turkiet =P Hon har varit gift med en turk tidigare men är nu skild och sånt, alltid kul att höra vad en sån människa har att säga om allt. Så nu ska jag vara social med henne! =P

Vi höres !

/A

2/4

Nu är man hemma! Och självklart skriver jag ett inlägg. haha. Guuuud vilket fint väder det är ute idag =D Man blir ju as glad bara för lite sol! =D Det är kalas, nu verkar det som det kommer bli varmt snart! Är iaf just nu 20grader på baksidan =D wihoo!! Imorgon så är det fredag, och det är också skönt! Jag börjar halv 11, det känns lite annurlunda! =P


Jag och Troya förra sommaren! =P


/A

hallå där .

Så nu är jag hemma igen. tyckte att jag och Jennifer avrundade rätt snabbt idag, men då mötte jag S på vägen, så blev ståeende där ett tag också! Alltid trevligt! =) Och riktigt söt hund! =P hihi.

Jag ska väl gå och lägga mig ganska så snart. är rätt sliten. känns som denns vecka har gått rätt segt, känns som jag bara vaknat, gått till jobbet, sen gått hem och lagt mig för att sova. Kanske är för att det varit möte 2 kvällar irad. det tar på krafterna lite juh =P haha!

Men som sagt, torsdag imorgon, och då är det ju bara 1 dag kvar tills det är fredag, och så är det helg snart igen lixom! =D Och det ser man ju alltid fram imot! ;D

Nej nu tror jag nog det bli dax för sängen. Den har jag längtat efter väldigt mycket idag! =) Så det ska bli skönt! Men som sagt, först social med älsk ett litet tag! =)

Juste en grej innan jag går. lurade ni några idag? Jag kom inte på något roligt, så det ända jag gjorde var att stressa upp M på jobbet om att klockan var as mycket, så hon fick lite lätt panik! ;D hahah! ni kanske inte tycker det är kul att läsa, men det var roligt att se hennes reaktion! =D haha!

/A

1 April

Hallå där. Haft en bra dag allihopa? Min har varit bra!

Idag slutade jag lite tidigare eftersom jag skulle till tandläkaren, det gick kalasbra, har aldrig haft problem med mina tänder, men det är något jag har förlite av i munnen*minns ej vad*, så nu har jag fått en speciell tandkräm =P annars har jag bara haft 1 hål, så hej då sa jag till min guldtandborste! haha! =P

Kom på en grej från förra inlägget, jag skrev ju digital kamera. jag menar ju att jag så fall skulle köpa en system! =P haha. *dumt av mig* ;)

Det känns som klockan typ är 4a. men icke sa nicke, den är 20 i 8a.. där ser man! Så därför avslutar jag nu detta eftersom jag ska klä på mig, sen ut och möta upp Jennifer, så ska vi ut på dagliga promenaden! Yeah!! + så ska jag lägga på beställningen av mina kläder på posten! det är Yeeeaaah! ;)

Vi hörs senare!

/A
RSS 2.0