tjaa dåå

Jag ska börja avvika mot sängen.. Inte speciellt trött, men orkar inte sitta här. Och sedan började jag läsa på boken "Pojken som kallades det" tidigare.. Grym! så den ska läsas nu! :)

Ha en trevlig kväll folket!

Josefine och Gustav

Syster Jose och killkompisen Gustav på Balen i fredags! :D Visst är dom fina!! :D ♥

Seriöst.

Jag måste sluta ta ut mina psykiska utbrott på min pojkvän!! Jag blir galen på mig själv.. Ibland är jag verkligen inte snäll mot honom..

Hur kan saknaden jag har förvandla mig till ett monster?

Neeej, jag får sluta nu. Jag är ju där snart!!

Måndag

En ny vecka är igång. Känns bra, tiden går snabbt nu! :)

Idag satte jag bitterfittan på plats nu är det nog på riktigt. Härligt!!

Slutade tidigt med gick tillbaka till jobbet då jag valde att vara med på ett utvecklings samtal. Kände att jag behövde vara med och höra på ett för att sedan börja ta i tu med mina egna, det känns bra! Så nu ska jag börja kolla upp lite tider och planera in! :)

Jag kommer verkligen att sakna alla "mina" barn.. Nu har jag ju varit med ända sen inskolningen med vissa barn.  Galet vad jag tycker om dem, och det kommer kännas konstigt att inte få ha som rutin att ställa kl varje dag för att gå iväg och ta hand om dom små liven. Sötungar! :') Men satt idag och pratade med ett av barnen, och vi planerade in en "semester vecka" ihop ;) haha, ska höra med barnets föräldrar imorgon om det är okej för dom! ;D haha!


På jobbet snart 1 år sedan.

Bilder

Just nu sitter jag och klickar hem lite bilder. jag insåg just det att de var väääldigt längesen som jag gjorde de, och det behövs förnyas lite här hemma!:)

Kommer bli himla bra!

Again ?!

Den där personen jag ignorerade som vän på facebook förut.. Den personen har skickat en ny vänförfrågan.. What do you want? Ge bara upp istället!:)  Because i always will ignore you!

Tankar!

Jag kom på en sak imorse. Jag behövs ju inte på jobbet förns v32 igen OM de nu är så att jag behövs...

Vad jag funderar på just nu är väldigt förutsägbart va? ;)

Helgen

Lördagsmorgonen började tidigt. Tänkt att jag skulle komma lite tidigare hem till Mikki, men bussen var aaas seg så kom iaf försent. Men när jag väl hade anlänt så kunde festen börja;) höhö. Det var riktigt trevligt, trevlig familj och vänner.

Måste berömma Mikaela för den fantastiska turkiska maten hon hade gjort! :D Smakade som de ska, jääkligt bra alltså! Hon har slitigt mycket med alla förberedelserna, och det blev kalasbra! :D Lyckat. Tiden drog iväg och blev sent, så Mikki erbjöd övernattning, så det blev till att slagga där.

Självklart gjorde vi ett break i hela kalaset och kollade på Turkiets bidrag i esc, man får väl gratulera dom till 2a platsen!:D Bra gjort Turkan! :)

Självklart har vi firat mors dag lite också, jag och Jossan köpte en fin blomma och lite fika som vi för ett tag sen avslutade! :) great!

Nu börjar omladdningen för en ny vecka! yeah!

det måste vara ett skämt!

jag vaknade upp bara några min innan halv 8a. håller jag på Att bli en rutinmänniska? i hope not.. Och nej jag har inte rusat ner till datorn det första jag gjorde utan jag skriver från mobilen.. Meeen för Att komma till det viktigaste då.. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIKAELA!!! :D

Refrängen!

Aa det är dax att börja tänka på refrängen..vilket betyder sängen. Jag är rätt trött och har ändå inget speciellt att göra. Såå.. Gonatt folket!


Seni çook özledim aşkim

Meeen hahahahahha!!!!

Jag tror jag döööör, fan va sköön. Något man verkligen skrattar åt när man har lite halv tråkigt;)  Tog remixen för den var skönare än orginalet! :D

Nyss på msn!

Anonym säger: då har du fan gått ner dig! Nästan så man blir lite besviken, när du har mig!





Varför varför varför dyker du alltid upp?!

"Nej nej nej ta inte mig, ta den som är efter mig..."

Och så vidare.. Ni vet vilken låt det är va?! höhö..

Idag är jag fan glad, heeelg.. säger sig själv va va va?!

Grejen var ju att jag bjöd upp mig själv på middag hos syster och Robin (Ryktades om god mat)... Där möts jag av 6 andra ansikten, ett ansikte fick mig att börja gråta samtidigt som jag bara vill skratta åt hur patetisk en människa kan bete sig. Så jag gick hem och kvällens middag slutade med nudlar. Men det är gott de också ibland;)

OM jag är spontan? SÅ FAAN ATT JAG ÄR!! ÄGD! :D

Gonatt världen!

Känns nästan som fredag idag, besvikelse att det inte är de. Hade varit skönt!

Nu är jag uppe i tre veckor då jag inte sovigt ut någon dag, inte ens på helgerna, 3v irad har klockan ringt på senast 8.30. Så imorgon ska jag nog gå och lägga mig tidigt och sova ut ordentligt på lördagen. Ska bli fruktansvärt skönt! (Dock kommer jag väl vakna pigg som ett as redan vid 7 på morgonen bara för de:P)

Måste ju vara utvilad innan jag beger mig ut mot Tyresö på lördag, IGEN haha.. Börjar nästan bli som en liten tradition;) Ända sen Mikaela kom hem från Alanya har vi sätts varje helg! :P Det behövs nästan för att man ska överleva här hemma i Sverige! ;) haha! Dock är det ingen vanlig dag på lördag, nej nej nej, det är Mikkinicks födelsedag! :D hihi.. Kommer troligtvis bli väldigt trevligt! :)


Jag och Mikkinicks! ♥

ez hertim bêrîya wî dikim


Torsdag

07:45 befann jag mig på jobbet. 08:00 äter vi frukost... 08:03 - Ja förlåt att de tog lite tid att duka, du glömde visst duka av vagnen igår anna!..

Alltid lika härligt. Tack för att du förgyllar mina dagar. Nästan precis 1 månad kvar att jobba. Peppar peppar!!

Snart ska jag se till att familjen får mat i magen eftersom jag vägrade att klippa gräset. Ibland kan man ju undra hur gräset kan växa så snabbt.. Klippte sist förra lördagen liksom.. Jaja!

Jag hade siktat in mig på ett datum att dra. Idag var biljetten borta, great! is is is i magen i hopp på att de finns en sista min de datumet längre fram! Jag SKA iväg!


Jag och Ibo maj 09

Tack för hjälpen!

Shiit. klockan är redan över halv nio.. känns som kl är fyra.. Vart tar tiden vägen?! Man bara jobbar och sover.. Jag läste i mitt veckohoroskop(Ja jag tror på sånt!) att denna vecka skulle jag vila om jag kände mig trött. Och de gör jag, så idag blir det inte sent!

JUSTE.. Får inte glömma tacka Britt som har hjälpt mig med en sak när hon var i Turkiet! TACK Britt! :)

Nu ska jag städa lite på mitt rum tillsammans med turkisk musik spelandes ur högtalarna! GILLA!



Team Lavash

Jag fick en liten flashback från restaurangen Lavash idag. Saknar framförallt Fastman vs Eko mest. Personalen där är galet trevligt och rolig! Tro mig, på Lavash har jag spenderat ex antal timmar :P

Här är ett litet bildregn från när jag var där under ett gäng timmar;)

Köks gänget!

Jag fick testa på att göra lite mat;)


Murat och jag! :D


Här på nedersta bilden till höger om mig är Eko vs Fastman! :)


Smeknamnet Fastman kommer ifrån att han alltid var så snabb med packet service! ;D
han sprang från moppen in på rest och hämtade maten, sen sprang ut igen för att köra iväg den.. om och om igen! ;D hehe!

Onsdag - vilken dag

Vad tror ni hände imorse då? Jo en bland arbetskamraterna hann inte ens säga hej innan hon sa "Jaha, du glömde blomman igår?!" jag "Jaa jag gjorde visst de..."

Blir så irriterad, vaknade upp glad idag och så kommer man och får ett basbollsträ slaget i ansiktet liksom.. ooorka!

neggo inlägg. men what to do..what to do liksom?!

Salı

Jag glömde ta in en blomma utanför Gul (min avdelning) idag när jag stängde, vilket betyder att jag kommer få skit för de im. Great! Jag gnäller inte på dom andra om de glömmer saker, men dom är på mig direkt såfort jag gör minsta lilla misstag.. DET SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT ATT SLUTA JOBBA DÄR!! så de så!

Idag skulle jag behövt din hjälp!! Faan att du inte finns närmare ibland!

Ali

"Sitter på en sten i en sjö vid en skog"

Jag kollade nyss ut, vädret såg rätt okej ut, kvälls solen lyser än, och jag behöver ta mig en promenad! Hörs !

Buddah



Kolla vilken sötnos han är! :D

Svar till;

Anonym om You get a no!: vad då vem då? :)

Svarar ej på frågor från anonyma! :)

Sveriges nationalsång

Det har ju gått ett snack nu ett tag om att man inte ska få sjunga Sveriges nationalsång i skolor mm längre.. Men grejen är, varför? Varför ska vi ändra på de nu efter typ alla dessa tusentals år som den sjungits? Jag fattar inte riktigt de där..

På ett sätt så är det väl ändå ett val att komma till Sverige, då tycker jag att man bör rätta sig efter hur vi har det här.. Och alla ni som bara kommer för att de krigas i erat land och flyr som inte "valt" Sveige får väl också rätta sig.. Sveriges nationalsång är inte rasistisk på något vis.

Det är ju som att jag skulle skriva om koranen.. illa allså!

Jag är inte rasist, jag har bara åsikter!

Ett tips!

Min chef bad mig om ett tips idag. Det är nämligen så att hon tänkte dra ner till Turkan i sommar, och frågade vart som var bäst för henne. Jag sa att jag har bara varit i Side och Alanya om man tänker turistorter. Och fråga då vad hon ville få ut med resan.. Svaret var "Sol, bad och lugn och ro"

Svaret blev Side. Det är en mysigt och fint ställe och jag tror de skulle passa henne bättre än Alanya! :)


Side sep 08 .

"Det är ju midsommar!"

Hell yeah!! Det är klart att det är stängt.. Slutar redan den 24 !! kalas!! :D

Det är kallt idag! Det gillas inte alls. Jag vill ju ha sol sol sol!! illa!

You get a no!

Jag nekade .

iyi geceler insanlar!

Jag är inte pigg på att det är måndag imorgon. Skulle göra mycket för att helgerna skulle bytas till tre dagars!

natti

Acceptera eller inte ?

Jag har haft en obesvarad vänförfrågan på facebook under ett par dagar nu. Vi var kompisar där förut, och även i verkligheten...

Sen hände det saker.. Så frågan är ju om man ska acceptera eller inte..

"Och vafa-an gjorde han uppe då"

Varit gaanska gles uppdatering från hur de brukar se ut här. Men har varit så att jag inte varit så sugen på att skriva något, men nu så!

Denna dag har jag spenderat inne i stora staden tillsammans med sötaste Mikaela. Vi drog en fika och lulla även runt i butiker. Jag fick med mig två par skor hem, dock var inte båda till mig, utan jag köpte ett par till Fatma också som hon ska få nästa gång jag kommer ner! :)

Jag funderar på om man ska köra ett fotbad, skorna jag går i nu är inte bra för mina fötter, känns som jag har sprungit från sthlm ner till göteborg på en kvart.. då kan ni tänka er hur de känns i fötterna! ;)



Anna C..... kanske ?

Dagen har erbjudigt mycket. Imorse drog jag iväg till Arlanda och mötte Mattis för en fika och sedan vinka hej då till henne. Det var riktigt trevligt! Hoppas hon får bästaste tiden i turkan och att det går bra med allt!:)

Efter jag sagt hejdå begav jag mig mot Sollentuna då jag tänkte dra hem ett tag till mormor och morfar medans jag väntade på far som skulle hämta mig. Dock fick jag inget svar så jag beslöt mig för att knalla ett tag i Sollentuna Centrum, vilket slutade med att jag hitta en skitfin bikini som fick följa med hem! :D hihi..

Väl hemma sen iaf så blev det någon timma på baksidan i varma solen, bättra på brännan så att säga!!;) Och igår så köpte jag mig ett kolhuvud på ica för jag tänkte jag skulle kocka de tillsammans med lite salt såklart och gotta i mig:D Liite turkiskt sådär! ;) Kanske ni andra också brukar käka när ni är i Turkiet?! Fatma gör det ibland iaf, och det är gudomligt gott! love it! :)

tiden började dra ihop sig och det var dax för att dra in till stora staden för att möte Mia mfl för att lyssna på Adde! Han är så brutalt bra så jag vet inte vad jag ska säga, måste nog erkänna att jag smälter lite när man står där och lyssnar! ;) Och idag var även hans lillebror Alex med, dock spelade han bara. Riktigt bra dessutom! :)

PS. Det går rykten om att en viss tjej tycker Lütfi är snygg! Där ser man! ;)

iyi geceler

Evet



hoşçakal

Betygen

Jag har nog bestämt mig, haft väldigt mycket fundering iaf.. 2011 ska jag plugga upp mina gymnasiumbetyg..som inte finns! Bra va?! :)

Fan de låter som jag håller på att bli vuxen.. men som sagt.. Det är ju ett tag kvar, kan ju hända mycket fram till dess! ;)

Fina minnen från dec/jan

Vi sysselsatte oss med att gå ner till spelvåningen och spela lite när vi befann oss i Urfa :)

Jag och Lütfi

Maho mfl bakar de där gudomliga brödet man får på resturangerna innan huvudrätten! :D

Jag och Nusse innan bröllopet

På bröllopet :)

Bröllop

Picknick :D


Det får räcka där! :)

Freedom

Det känns verkligen skönt att de är helg efter denna vecka. Även fast veckan gått väldigt snabbt! :)

Imorgon blir det till att gå upp lite tidigare för att möta upp Mattis på arlanda för en fika innan hon beger sig av mot turkey!:) Sedan bär det antagligen av mot sollentuna eller hem, det har jag inte bestämt än. Ska iaf möta upp Mia mfl. senare på kvällen för att gå och lyssna på Adde och Alex som ska sjunga! :) Mycket trevligt!


Sist vi var iväg! :)

based on how you feel is how you act!

Sitter och lyssnar sönder Ebba Grön. Gilla skarpt!

Höll även nyss på att lacka ur totalt då det inte gick att skicka iväg en "försvars" kommentar till Mary;D haha.. Varför har man så att man måste ha någon jäkla "skriv-här-innan-du-kan-skicka-din-kommentar" som bara är jobbigt då man ibland inte ens ser vad de står och man får SKRIVA OM allting typ miljoner gånger.. nästa gång skiter jag i att skriva!! HELVETTE!! ;) Hahaha :D

Ta de som en pik ;D hihi..

Neeeejjj gott folk, trogna läsare och även ni andra no life människor. Jag ska slagga nu! Tja!

Bränna!


Denna färg fick jag efter 1 dag i juni 09. Jag var gaalet svart efter den gången. Me like! ;)

På lördag

Så är det åter igen dax för Åtvidabergs FF att spela match, dock på hemmaplan så kan ej åka och kolla. Självklart hoppas jag på en seger för fulla muggar! För det är ju nämligen så att om Åff nu vinner denna match så går dem förbi Aik i tabellen IGEN! ;) haha. Snälla snälla gud/allah, låt Åtvid vinna! :D hahah!!!

LÄTT att jag ska både komma i min Åff-tröja och halsduk till jobbet på måndag och sjunga "ÅFF Tjaa-la-laa-la-la-laaaaa!!!!" Med en stämma som hörs över heeeela dagiset.

Men... Det är om dem vinner.. Såå KOM IGEN NU ÅFF!!

The time

Tiden bara springer iväg.. Torsdagen är snart förbi och åter är det snart helg igen. sköönt!

Jag har bakningen till imorgon, vilket jag inte alls förstod varför jag sa att jag kunde ställa upp just denna fredag för.. Kollade om de fanns några gamla bullar i frysen, men icke... typiskt ;) haha! Får väl gå ner på butiken och köpa så jag kan göra en torr/tråkig sockerkaka till mina arbetskamrater! ;) haha, de skulle nog uppskattas! ....

Det blev nästan 1,5 timme på baksidan innan staketet gjorde så solen inte syntes mer, sånt uppskattas!! :)

Nu måste jag nog knalla ner på Ica så jag har de handlat och klart! tjo

The time

Tiden bara springer iväg.. Torsdagen är snart förbi och åter är det snart helg igen. sköönt!

Jag har bakningen till imorgon, vilket jag inte alls förstod varför jag sa att jag kunde ställa upp just denna fredag för.. Kollade om de fanns några gamla bullar i frysen, men icke... typiskt ;) haha! Får väl gå ner på butiken och köpa så jag kan göra en torr/tråkig sockerkaka till mina arbetskamrater! ;) haha, de skulle nog uppskattas! ....

Det blev nästan 1,5 timme på baksidan innan staketet gjorde så solen inte syntes mer, sånt uppskattas!! :)

Nu måste jag nog knalla ner på Ica så jag har de handlat och klart! tjo

Skööönt

Befinner mig på baksidan i kvällssolen tillsammans med syster, fågelfrön och iskallt bubbelvatten.. Svårslaget!! ;)

Kunde inte bli bättre

Har precis avslutat ett samtal med älsklingen. Att höra hans röst gör inte den obeskrivliga längtan bättre, men jag vet att jag hade mått så mycket dåligare av att inte höra den alls! :) Älskar när han ringer och bara vill mysprata lite! Jag längtar verkligen tills jag får springa in i hans famn och bara krama om honom igen. Men snart så!:)

Ikväll kommer jag nog somna in gott!


ez jıte hezdıkım ♥

GRATTIS PAPPA ♥

Du kommer troligtvis alltid vara lika cool, vilken ålder du än fyller.
Men GRATTIS på 49-års dagen iaf! Älskar dig! ♥

Onsdag

Lika fint och otroligt varma väder även idag! :) häärligt.

Idag hade vi fixar-dag på jobbet, vilket betyder att vi städade heeeeela gården från kl 15.00. Den är stor, tro mig. Men 17.40 tackade jag för mig och gled hem. Sliten och liite brunar! tro mig, det går bra nu! ;D

Och vet ni.. inatt drömde jag en brutal mardröm.. troligtvis det hemskaste som skulle kunna hända mig. När jag vaknade bara sekunder från att gråta som aldrig förr insåg jag att det bara var en mardröm.. tackar gud/allah för de!

Beslutångesten som alla gillar .

Jag har hållt på att kolla in en resa i sommar nu. Dock är den inte i de priset som jag tycker är helt okej än, dock har den sänkts med 400kr på två dagar. Den kanske sänker sig mer, eller så försvinner den helt.. härlig beslutångest! :/

Vilket väder! :D

Vilken sjuukt varm dag det har varit. Redan från imorse har det varit galet varmt, i love it! :) Hoppas detta väder håller i sig! Allting blir så mycket roligare och alla är så glada, man hinner inte deppa ihop eller bry sig om småsaker som skulle knäcka en totalt om det var en regnig decemberdag! :P haha!

Jag pratade med min chef idag, goda nyheter! :) Sånt gillas, de behövdes verkligen efter den besvikna rösten jag hörde igår i andra änden telefonen när jag berättade om mitt problem. Som nu är löst! Lyckat! :)

HAHAHAHHAHAH!!!!

Haha, jag hittade en skön "trippel-bild" som är rätt rolig när vi åker buss! ;)

Bild 1. Zandra har tjatat på att få en bild tillsammans med coolaste Annisen2 själv...
Dock ser Annisen2 inte helt nöjd ut med förslaget ...


Bild 2. Men för att inte alla ni ska få fel bild av Annisen2 ställer hon upp och ler lite sött..
Men något stämmer inte.. Zandra känner sig inte nöjd ...


Bild 3. OKEJ MEN JAG LER DÅ FÖR I HELVETTE.. NÖJD NU ZANDRUUUW?!?!
Och så fick vi ett himla stort och "fint, inte alls falskt leende" av Annisen2. Och Zandra är mer än nöjd!



Hahahahah :D Förlåt Zaaandruuuw, skämt och sido! :D

natti

Tyvärr blev det en förlust för ÅFF. slutade tillslut med 1-4. Dock tycker jag att Åff hade ett bra spel, lite sega i första halvlek men dem var på dom bra i nästa och hade grymma chanser. Det var otur. Åff spelade bättre!! Lite klantigt med fällningen så Aik fick en straff. Men annars så! Bara köra på nytt!!

Ska nog slagga snart även fast jag börjar sent imorgon, tror jag skulle må lite bättre av några extra timmars sömn!

:/

Det känns som att det inte är någon idé alls. Vi får se hur de blir. Hur jag gör. Just nu simmar jag längst botten då jag som mest av allt bara skulle vilja kunna flyga!

Våran Efes/Turk kväll!

En kväll när vi befann oss i Turkan hade vi alla fyra tjejer Zandra, Mikaela, Tina och jag en Efes/turk kväll!! Denna låt sattes på och vi alla dansade som galningar! :D haha. Faan vilken härlig kväll!! :D


Detta är en riktig turk låt! :D Och vi var grymma dansare till den också! ;)

Ny vecka

Då var arbetsdagen över. Vad härligt det är att kunna spendera hela dagarna ute nu när det är så varmt och skönt! :D Verkligen ingen som klagar. sånt gillas! :)

Jag är tok taggad just nu. Ikväll 19.00 drar matchen igång på Råsunda. Åff - Aik. Självklart hoppas jag på en seger för Åff. Det skulle sitta så himla bra av många anledningar!! ;D haha!! Jag menar, varför skulle Aik vinna denna när dem förlorat princip alla andra?! ;) höhö ..

 







Söndag .

Vilken otroligt underbar dag!

Ställde klockan på tidigt imorse för att vara söndag, gick upp för att duscha. Sedan drog jag iväg mot Tyresö för att åka hem till älskade Mikki. Vi fikade, drack turkiskt te och kollade massa bilder! Vilken skön känsla det var att bara få träffa henne igen, har nog saknat henne mer än vad jag själv förstått!

Så det var riktigt skönt att få träffa henne. Kunna prata om princip allting då vi båda vet vem/vilka/vad man menar. Man behöver aldrig förklara någonting om något, man kan bara prata på! underbar känsla!

Det dröjer nog inte allt för lång tid innan vi ses igen! :)


Jag och Älskade Mikki! ♥

Bilderna jag glömt!

Nu måste jag ta tag i att skicka över alla bilder till Turkan. "skicka dom till mig direkt när du kommer hem!" .. Jag har fortfarande inte skickat några bilder :P Illa av mig. Så nu tänkte jag ta tag i de:)

Frågan är egentligen om jag har glömt?! Jag har kommit på det då och då, men aldrig haft tiden. Men nu göra jag inget speciellt så varför inte! :)

"Anna trivs väl som fisken i vattnet här"

Vilken otroligt rolig gårkväll vi hade!!
Vaknade upp hemma hos Tina. Vi gjorde klart lite grejer till imorgon. Sedan på eftermiddagen kom Cia hem. Det blev middag ihop innan utgången. På vägen in fick vi sällskap av Jocke. Och en annan rolig sak var att även Andreas och Maria dök upp lite senare, har inte träffat någon av dem på åratal.
Vi bestämde oss för att besöka Ambassabeur eftersom vi aldrig varit där. Trevligt ställe, och för att då återkomma till  min rubrik.. Den kom från Cia då vi upptäckte att ställe bestod av 90procent utlänningar..hahaha ja ni förstår själva.. :D Neej galet så kul vi hade, lätt en av de roligaste kvällarna jag har haft ute på krogen någonsin:)
+ så dök ju 4st personer som var med i senaste Paradise Hotel programmet upp, Ööööögon godis! ;) hihi..
Idag visades det 28 grader på våran baksida, vindstilla.. Kan de hända att sommaren är på väg till Sverige? Kanske.. Vi kan iaf hoppas! :) Jag har iaf bättrat på brännan lite, och kan stolt meddela att jag är faan brun alltså! ;D

Fredag

Mitt psykiska tillstånd är någerlunda bättre.. Det var surt, men vafan liksom!

Ikväll är det dax att skaka arsle i stockholms innestad. Häärligt. Nu är det dax för en sen lunch i hopp om att Cia snart dyker upp. Trevligt!

/A

det är inte sant...

Jag tror jag skulle kunna döda mig själv.. Jag fick ett skämt sms av syster.. Då kommer de upp "minnet är fullt, radera objekt" ... Jag tar alltid bort mina sända sms då..
MEEN.. Ni tror inte på faan att jag raderar hela inkorgen istället? klart att jag lyckades göra det.. Jag hade bara lust att kasta sönder telefonen och lägga mig ner för att gråta.. alla fina sms med minnen är borta.. :(
Vissa sms som man sparat väldigt länge. Vissa man minns hur glad man blev då man fick dom. Hur man kände. Och att man sparat dom för att sedan gå tillbaka för att läsa smsen och få den känslan som man hade precis då..
Och på bara några sekunder var ALLT borta.... Faaaan!!!! :'(

hejdå

Drar mig mot vallentuna nu för att bosätta mig lite hos tiniii. Sedan ladda inför morgondagens utgång!:D

Ha en bra helg!

/A

Mot arlanda!

Drar jag nästa helg!


Dock är det tyvärr inte för att jag ska dra själv. Nepp, Det är Mattis som har packat sin väska och ska ge sig iväg! Tro mig jag är grymt avensjuk och skulle göra allt för att också bara packa lite snabbt och flyga med henne! Men jag är straxt där själv nu. Och hon av någon har väntat länge nog, så denna resa är hon verkligen värd!! :)

Självklart förstod både jag och Mattis att det inte skulle funka att behöva vänta ända till Sepember för en dejt eftersom jag drar straxt efter att hon kommer att komma hem efter denna resa! Så vi ska ta en fika och mysa på arlanda! :)

Sedan ska jag stå där, med gråten i halsen, moran i högsta hugg och vinkar av henne. Veta att ca 4 timmar senare befinner hon sig i paradiset!! Haha:D skääämt o sido! Det kommer bli kalas!:)

/A

Miikkii :)


Saknar min Mikaela väldigt mycket! <3

Målning på g

Sådärja, nu är man hemma från mormor och morfar igen. Alltid lika trevligt att få träffa morföräldrarna. Jag planerade även in med morfar att jag ska komma dit nästa helg för att hjälpa dem måla lite olika saker! :) Jag har alltid en helg varje år, som jag åker till dom bara för att hjälpa till att måla massa olika saker :) Mycket trevligt! Och nu är det dax!:) /A

Dåligt med uppdatering

Senaste dagarna har det bara stått jobb och sedan möte på listan. Även hunnit med en och annan match. Jossan och hennes lag ska vara glada för att dom vann matchen igår. För så kallt som det var minns jag knappt att det kunde vara i Sverige.. Eller nu ljög jag.. sommaren har ju inte kommit hit än!! Snällt av zandra som meddelade att hon satt i en svettig lägenhet i Alanya! Haha :D Nu ska jag göra mig färdig för att sedan åka och fira äldkade mormor som blev 68 år :)

Saknar min man!


Jag och Nusse i Sanliurfa!:)

/A

Måndag

Då var det en ny vecka. Skönt att jag inte ens var trött imorse trotts att jag gick och la mig sent!

Dagens skönaste!

Ungen 3 år "anna, kan du sätta på musik åt mig?"
Jag "Men vi ska äta mellis nu, du kan få lyssna efter, eller så kan jag sjunga och du kan dansa!"
Ungen "neej, du kan ju inte sjunga, jag vill höra häxan!"
Jag "meh, jag kan väl visst sjunga, jag är ju t.om riktigt duktig..hemska häxan är så stygg, där hon går är ingen trygg...!!" (Och så sjönger jag vidare)
Ungen "nej!"

Sen gick ungen iväg och frågade en annan fröken om hon kunde sätta på musiken!! Haha... Vafaaan :D  Där satt jag med alla andra ungar, dem bara kollade på mig, sedan baka vidare med leran... :P
Det sägs att man alltid får ärliga svar av ungar ;)

/A

ohoo, jag måste sova.

Jag har suttit och skrivigt i ett word dokument. Om en speciell sak i säkert  4 timmar i sträck nu. Tanken på att logga in på msn eller internet över huvud taget slog mig aldrig. Jag har bara suttit här och skrivit och skrivigt. 15 fulla sidor och typsnitt 12. Inte illa pinkat. Men nu får det bli paus och så får jag fortsätta en annan dag! Detta var nödvändigt!:)

Så iyi geceler på er, så hörs vi!!

/A

Bildregn från şanlıurfa :)








/A

Borta bra men hemma bäst!

Jag är nu hemma efter lite mer än 1v borta. Det ska faktiskt bli skönt att få somna in i sin egna säng ikväll. Riktigt skönt!!

Helgen har varit väldigt mysig. Efter att jag slutade i fredags drog jag med mina kollegor till Kårsta på middag, dock blev de ingen mat för min del utan jag tog en glass eftersom jag skulle åka till Tina direkt efter och där väntade mat på mig.
Lördag var vi sugna på att hitta på något så vi drog iväg till vaxholm och käkade lunch där nere vid hamnen. Riktigt mysigt, dock blåste det lite. Men vaxholm är lika fint oavsätt väder! :) På kvällen blev det hela tre stycken filmer.. haha. Kollade på Ciao Bella, Patrioten och 28 dagar! Alla tre filmer var riktigt bra, så har ni tråkigt kan ni ju alltid kolla på någon av dem, de är sevärda! :)

Egentligen så vill min far få upp mig till fotbollsplanen och hjälpa honom kl 6. Men frågan är om jag inte ska övertala min syster istället. För alla här hemma har åkt iväg. Och skulle passa perfa att bara vara ensam ett tag! :)

Jag och Tinris! :P

/A

Fredag

Dagen började med att jag näst intill fick springa till jobbet för att inte komma försent. Jag glider in på minutern och låtsas som ingenting ;) haha!!
Dagen har gått bra, verkligen tänkt på att inte lyfta några barn alls eller så och ryggen känns hyfsat bra! :) Efter jobbet begav jag mig mot Kårsta.. haha aa jag vet, det är illa men sant. Men drog bara efter någon timma och befinner mig nu i Vallentuna hemma hos Tina som jag kommer stanna hos hela helgen. Vi håller på och förbereder lite överraskningar till nästa helg!! :D hemlisar.. hihi..
Det är som en drog, man vill sluta men man är för beroende för att kunna lägga av...
/A

Jobb

Jag måste söka mig ett helg jobb. Jag ska nog glida in på arbetsförmedlingens hemsida och glo lite.. varför inte liksom...

Härlig månad

Denna månad kommer troligtvis gå snabbt och det kommer vara en trevlig månad!
7-9/5  - Bosatt hos Tiinii
13/5 - Mot Stockholms city med Tini och Cia ;)
19/5 - Far fyller år!
21/5 - Lizett kommer till Stockholm!:D
22/5 - Adde ska sjunga lite och självklart ska vi joina :D
29/5 - Hem till sötaste Mikaela och fira henne!! :D
Sen kommer Maj vara över! ;)

Ny design

eftersom jag har rätt tråkigt.. tryck F5 om ni inte ser den!:)

god trogen ..

Jag får skit för att jag är god trogen och jag tror inte att folk kan vara svin. Tack för den!


Det är dax att inte vara så öppen längre!

ett gott skratt

Även om jag har ont så måste jag ändå ut med hundarna. och eftersom dom är förjävliga när dom är tillsammans beslutade jag mig för att gå ner till ån och så fick dom springa på hela åkern.
Jag tänkte att jag skulle busa lite med dom så jag tog upp en tjock pinne och kastade den över kullen.. och där försvann dem..två sekunder senare hör man två plask... Hahahah, jag sprang dit och där kämpar båda två för att ta sig upp ur vattnet!! :D galet så roligt det såg ut!!:D
/A

Aj aj aj :(

Igår innan jag gick hem så skulle jag springa efter en unge och bära upp honom i luften, men när jag fått upp honom jämsides med axlarna så knäcker de till i ryggen, men efter de hade jag inte speciellt ont igår.
Men dock hade jag det i morse, jag tog mig inte ens upp ur sängen. Så jag kör en vilar dag idag så att jag kan jobba imorgon. Faan alltså, nu blir det inge mer lyft för min del! :/ Är snart 22 men känner mig som en 75åring i kroppen, satan så attraktivt!!
/A

Oholala

Jag har spenderat kvällen tillsammans med mamma och Niclas. Tänkte att jag skulle gå hem för att få umgås lite med familjen, då satt även Nicke där i soffan. Kollade tv och lite sånt sen tog jag och han en långpromenad med hundarna. Så jäkla skönt att vara ute och gå precis efter att det har regnat, känns som hela luften är så ren! :)
Nu ska jag straxt sova, upp tidigt imorgon. Hoppas ni haft en trevlig kväll!!
/A

ohh :)

Har precis avslutat ett litet samtal med älskade Mikaela :) Saknar henne väldigt mycket!! ♥
/A

Love!

soon soon soon. I love you!



/A

Before ...

When i reading it, i realise that we had something fine together, but it was before.. not anymore!


Lika bra service idag ;)

När jag kom hem stod kusinen i köket och lagade middag åt oss! Kalas!:)
Nu har vi precis kommit hem efter en promenad med hundarna, Buddha gör oss lite sällskap idag. Egentligen händer inte ett skit i veckorna.. Man bara jobbar och kommer sen sent. Helt plötsligt är klockan hur mycket som helst... Helt galet!!
/A

"I hit the soup"

Ställde klockan på för tidigt så jag har varit vaken ett tag men börjar inte förns om en timme!
Ibland är det skönt att gå upp lite tidigare och bara sega hemma ett tag innan man börjar. Idag stänger jag, vilket kommer sluta med att jag inte är hemma förns närmare 6ikväll. Kanske min kära kusin kan laga middag?!(A)
Man kan ju alltid ha drömmar, gick ju bra igår menar jag..
En gång i  tiden var även Nero en liten söt valp ;)
/A

Lovely feeling!

Det går bra nu! Vi har precis avslutat en middag och Sebastian tog för givet att han skulle diska efter, hur perfekt? Haha ;) Känns bra!
Så snart ska vi sätta oss och kolla på film. Men först ska jag lyssna klart på den turkiska ljuva musiken som spelas ur högtalarna!! ;D det är lööövely!!:)
Fan vilket positivt inlägg, härligt!!;D
/A

Slitna bilder från Sebastians 18-års firande :P

Jag och Robin i början på kvällen .
Jag och mor min :P
Niclas och jag fular oss!
Jag och Sofie snackar leggings ;)
Slutar här! ;)
/A

Ny vecka!

Då var det en ny vecka igen. Idag kände jag mig inte speciellt pigg, men det finns inte på kartan att jag skulle bli sjuk något mer nu innan jag slutar. No way!
Har egentligen inget vettigt att skriva just nu, så vi lämnar över de till senare.. Om jag någonsin har något vettigt att säga?! ;D höhö ..
/A

:)

Nu är man hemma igen. Riktigt god middag. Hann även åka iväg och handla lite mat med Sebastian som även han kommer bo här hemma med mig i veckan. Så nu är vi redo för att leka vuxna att vara ensamma ;)
Ikväll har vi bestämt att vi ska ha myskväll, vi ska kolla på filmen Avatar :)
För en gångs skull hoppas jag att denna vecka kommer gå segt, för just nu vill jag inte att tänka, och det gör jag inte när jag jobbar!!
/A

Knalla neråt...

Nu ska jag knalla hemmåt. Det går rykten på facebook om att min syster och far straxt är hemma. Och ALLT som  står på facebook är faktiskt SANT;)
/A

Söndag!

Hunnit med mycket fast klockan bara är halv 2.

Började dagen med en långpromenad med Nero, sen gick vi förbi mamma och åt lite frukost. Jag föreslog att hon kunde följa med upp till lägenheten på lite fika vilket hon nappade på! Och de slutade med en storstädning av lägenheten, jag gillar inte när det är skitigt och stökigt! Men nu så är det fint, och jag trivs! :)
Idag kommer även lillsis och far hem från Gränna (platsen där allting lutar, höhö). Så det blir middag hemma,vilket försig känns rätt bra eftersom att de kommer bli en jag-är-för-lat-för-att-göra-mat annars! ;)
Nu, planer!! ;)
/A

Kubb!

När jag var ute med Nero nyss så hade grabbarna och några brudar här i brottby satt igång med kubb-tävling som spelades på fotbollsplanen bakom vårat område. Var tvungen att stanna till, snacka och kolla lite, vilken sommar känsla man fick! :D

UPPDATE: Kubb i sommar nere i Turkiet är något jag och Mary ska genomföra!! :D
/A

Yupp yupp

Nu ska jag ta mig en promenad med hunden, sen höra om moster är hemma så kan jag kanske följa med och hämta mor min som varit på kryssning!! :)
Vi höööööres!
/A

PLaner

Moster ringde för ung 2 timmar sen och fråga om hon kunde komma över på fika, självklart! Så hon gick hem för ett litet tag sen. Vi satt och prata om allt möjligt, jag tycker om min moster väldigt mycket!!

Mina sår är princip borta, dem syns knappt något alls längre!! Tack Allah för att du var på min sida! ;)
Mary berätta just om sina planer, förhoppningsvis blir hon där en hel månad, lika så jag om det klaffar med allt! :) Dock kanske vi bara får 1-1,5 v ihop, men bättre än ingenting alls!! :D Team MARYANA liksöööm ;) Och sedan finns de ju självklart planer med älskade Mikkkiii!! Dem måste genomföras! :)
Det känns bra detta år, angående allting gällande Turkan. Med mannen och med dem underbara vännerna! :)
/A

Each time, I hope it is you ...

Till att börja med säger vi ett STORT grattis till Tina som fyller hela 22 år idag!! :D
Tiden bara springer iväg. Vi är redan inne i maj 2010,det kändes som det inte alls var längesen det var 080808, eller vad säger ni?!
Jag sov över här hemma hos syster, och vaknade till motvilligt vid 5 då dem höll på att springa runt och packa ner det sista. Dock fick jag sms nyss av henne att planet är försenat en timma, mindre kul, jag vet själv hur irriterad jag blir bara det går lite segt i kön för incheckningen! :P
Jag har precis kommit in från en lång promenad med hundarna. Snart dyker väl Niclas upp här också, vi ska nämligen dela på dem och ha en hund var denna vecka. Så idag flyttar Buddha ut och flyttar in 3 portar bort! :P Nära och bra.
Filmen som vi satt på igår var American History X, jag har sätt den en gång förut för många år sedan, filmen är hemsk alltså, men samtidigt vill man se den. Och självklart grät jag som ett litet barn innan jag stängde av och skulle försöka somna! haha!
igår när jag kollade runt bland Robins filmer hittade jag ganska många som är bra, som man kan se igen. tex som Troja ;) haha. Jag har blivigt en liten sucker för krigsfilmer sen ett tag tillbaka!! :P

/A
RSS 2.0