In my dream .

You was in my dream last night, and it feels so real!



/A

ÅHH !!

Jag har ångest, vill bara åka.. nu Nu NU !!!

Sen håller jag på att bli sjuk också, varit yr hela dagen.
Bara hoppas på att jag håller mig frisk nu!


ohhhh, take me to Turkey please !

I högtalarna spelar Amy McDonald - This is the life.. Jo de kan man lugnt säga att det är!



Bjussar på några frächa bilder !
/A

Hemma igen.

Jaa, då är jag hemma igen. igår så åkte ju jag och min kusin Sebastian in till stan för att julhandla lite. Han hittade 2 snygga tröjor till sig själv. jag hittade en present till Tessan(Hon fyller år idag) och sedan en liten julklapp till pappa, men ska köpa något mer. Det var riktigt mycket folk. så det var nästan lite jobbigt. Men vi tralla runt iaf. Sen fick det bli lunch på tacobar! =D hur gott som helst var det! =) Sen vid 3 tiden åkte vi hem till mormor o morfar. Matcherna gick inte så bra för jossan och dom, de gick inte vidare. 2 matcher förlust och en oavgjord.

När vi var små så var vi väldigt mycket hos våran mormor o morfar, framförallt Tessan. så morfar har spelat in massa filmer med oss sen vi var små. och alltid när vi kommer dit hem kollar vi på foton och filmer, så igår låg jag jossan och basse i deras säng och kollade på film efter film! =P haha.. Så himla kul och se! =P I en av filmerna så sitter tessan på en gunga och mormor springer runt och jagar mig, då säger Tessan:
T- Mormor, kasta Anna i soptunnan..
M- Nee men therese så kan vi ju inte göra..
T- Jora, det gör ingenting!
Haha=D lite kul att se, vi kan inte ha varit mer än 1,5 och 2,5 år ungefär =P haha..

Idag så ska vi fira min käka syster Therese som fyller 21. vi ska väl snart äta middag, och sen vid 6 tiden skulle vi fika lite. Och kl 7 ska jag vara uppe hos Jennifer, vi ska kolla på gossip girl, Andra avenyn och sanningens ögonblick ihop =P hihi. har faktiskt inte träffat Jennifer på några dagar nu, tro det eller ej! ;) hehe..
 
GRATTIS SYSTER !!! <3

Idag har jag faktiskt haft lite ångest och inte mått 100. saknat N och A väldigt mycket, framförallt N. Har faktiskt inte pratat med honom sen i torsdags så. Men ikväll så, då får jag prata med älsk igen!=)

Nu ska jag gå ner och vara social. Tjooo!

/A

Utvilad?

Jaa, jag känner mig faktiskt ganska utvilad nu. Hela fredagen på jobbet kändes det som att jag gick runt och gäspa. Och när jag kom hem var jag helt slut. Så igår hann jag inte änns se när deltagarna i idol sjöng sin andra låt. men jag vaknade till igen sen och klockan visade 22.24 och då tänkte jag, det är ju utröstningen snart, så jag klädde av mig för natten och såg utröstningen! TACK SVENSKA FOLKET FÖR ATT INTE RÖSTADE TILLRÄCKLIGT PÅ JOHAN PALM!!! =D ÄNTLIGEN!!! sen efter de somnade jag på en gång igen. och imorse ställde jag kl på 9.00, annars hade jag nog sovit ännu längre! =P

Igårkväll var jag lixom så himla trött så jag inte änns pratade med Älsk. han sa i Torsdags att han kanske inte kunde komma in, så jag tänkte skönt, så kan jag äntligen få sova lite. Men han kom ett tag iaf. upptäckte jag imorse. Ni vet man kan ju skriva till en person även fast den är offline, så ser man ju de när man loggar in nästa gång. Så han hade iaf skrivigt massa gulliga saker =) Så nu känns det som en bra start på dagen =) <3

Om ung 1,10 timma ska jag och Sebastian åka in till stan och julhandla lite, eller vi får väl se om vi hittar något, sen blir det lunch, minns ej vart, han hade ett förslag igår, så det visar sig =) Och efter det så drar vi hem till mormor och morfar och stannar där tills imorgon, så detta blir dagens sista inlägg =P

Jossan har samling idag kl 12. tunering eller vad det är. så hoppas att det går bra för laget då. Hörde att första matchen var mpt AIK =P men om det gick bra eller dåligt det får jag försej veta sen, hon kommer också hem till M&M senare när hon spelat klart! =)

Nu ska jag gå ner, käka frukost, duscha och sen packa lite, och om jag känner till basse rätt så är väl han redan här innan jag är klar och stressar sönder mig ;) haha.

Ha en trevlig lördag! Hoppas även ni på avslutningsfesten i Lindholmen får det hur jävla kul som helst. Ledsen för att jag inte kan medverka..det kommer kännas..för er alltså! ;) haha! Tjaaa !!

/A

<3

Saknar .

Jag saknar Lavash !

Jag saknar The Queen !

Jag saknar Adem och Nusse ! <3


Och jag saknar självklart att bara vara där, med bara dem 3 <3

Tiden som är kvar kommer knäcka mig.
/A

Fin ?

Sommar 2008, En kväll innan Roberts ;)

En sliten torsdag .

Sådärja.. nu är jag hemma. eller aa har varit i 2 timmar, men ändå ;) Chefen frågade idag om jag ville fortsätta jobba i några veckor till på dagiset. och jag sa självklart ja =) Vet inga tider eller hur länge. men det visar sig. Det är ju fett bra iaf! =D

Imorse var inte alls en rolig dag. jag var så sjukt trött, även fast jag gick och la mig vid 12 igår. det är tidigt för att vara mig. så ganska skönt att det bara är 1 dag kvar nu denna vecka!

Helgens planer då... imorgon lär jag antagligen vara död. på lördag så ska jag och sebastian in till stan och julhandla lite, sen åker vi hem till mormor och morfar efter det och stannar där tills på söndag. ska bli riktigt trevligt!! =)

Blev ett ganska hoppigt inlägg känns det som, men skit samma, för nu är maten klar, och jag är rätt hungrig. Men självklart hörs vi senare! ;)

/A

tadaa!! ;D

Det blev chokladbollar =D


Haha, min humor är elak rakt igenom =P

/A

Nu har halva veckan gått!

Japps, Onsdag idag... man skulle väl igentligen kunna säga att lite mer av halva veckan gått? alltså om man tänker Mån-Fre. För imorgon är det ju torsdag =) Rätt skönt, känner mig sliten idag, har varit trött hela dagen.

Igår så flyttade pappa och mamma upp på övervåningen, dem har ju sovigt där nere några år nu.. och min pappa snarkar något så otroligt mycket och högt. han har alltså riktiga problem.. såå.. igår när jag sa att jag skulle avsluta rätt snabbt med älsk för att sen ducha och gå och sova.. det blev inte så. jag pratade till halv 1 med Älsk. Sen så gick jag direkt till sängen och försökte somna, men eftersom min far låg 3meter utanför dörren så tog det yttligare 1 timme att somna, och jag var inte mycket pigg när klockan ringde kvart i 7 imorse. men jag kämpade mig upp, så vaknade väl till ordentligt i duschen =P haha!

Och nu sitter jag och pratar med Celal på msn =D Han la till mig igår men han var inte online när jag accepterade. så han skrev till mig nu! =D Saknar honom väldigt mycket! Hur trevlig kille som helst! =D Hoppas att han är kvar till nästa gång vi kommer =D och för er som inte fattat det än, så är det en kille i Turkiet ;) haha!

Nej, nu ska jag baka en grej, jag ska jävlas lite med Daleke hade jag tänkt =D haha.  Jag tar en bild och lägger in här sen, bara en speciell bild. BARA till Daleke =D

/A

Tisdag .

Det har varit en kass uppdatering! Ber om ursäkt för de, jag kan tänka mig att Daleke har djupa sår i sina armar just nu ;) haha nejå, skämt o sido.. Jag har bara inte haft den där lusten till att skriva som jag faktiskt brukar ha! Men nu är den påväg tillbaka igen =)

Idag när jag jobbade så höll jag på att få ett litet utbrott. inte på barnen eller någon av fröknarna, nej nej, det var för att min toffs hade fastnat i mina armband som jag har, och jag fick verkligen inte bort den. det såg typ ut som jag hade öppnat armbanden och dragit dem igenom toffsen sen knytit igen dem,så det är omöjligt att få bort den om du inte knyter upp armbanden.. men den hade ju inte fastnat så. men jag fick iaf panik.. jag brukar ha väldigt mycket tålamod när jag gör saker(Inte sport, eftersom jag är världens dåligaste förlorare), men idag så kom verkligen paniken på en gång.. haha, sen så blev det värsta lättnaden när den lossnade.. Hahah! =P Jag är psyk iblad, jag kände lixom hur glad jag blev =D Hahaha..!

Nu visar min klocka på datorn 22.40 så om ett tag ska jag avsluta mitt samtal med min man, sen ska jag in i duschen och sen gå och lägga mig så jag är pigg imorgon! =) Smart plan va? ;)

Gonatt mina fans! Vi hörs imorgon!

/A

Någon ork ?

Nee, har ingen speciell stor ork att skriva. Ska se sista på PB nu, sen sova!

Förlåt Mikaela =P

/A

En söndag .

Kom nyss hem, har varit i vallentuna och kollat på fotbolls match med R´s lag, och dem vann på straffar =P haha!

igår när jag pratade med Cia så sa jag att jag skulle sova ut iaf till kl 11 idag. vem tror ni ringer halv 9? JO CIA... haha, men jag var så trött, så jag sket faktiskt i att svara. och direkt när signalen slutade så somnade jag om på en gång. Så jag sov väl till halv 12 iaf. hur skönt som helst även om natten inte var speciellt bra. Men sen kom förbi runt 12 tiden =) Fick jättefina saker av henne, tack raring =D!

Idag så kommer lillasyster och pappsen hem. Dem har varit i Gränna hela helgen och hjälp min farbror med huset =) dem har åkt i 2 timmar, så kommer väl kanske om någon timma eller så.

inatt så sov Greta inne hos mig, och det ska hon faktiskt inte få göra något mer. för hon ligger helst av allt i ansiktet när man ska sova, och sen vaknade jag flera gånger av att hon busar i min säng och sätter klona i låren.. och även att hon biter på mina armband och då fick det var nog, dem är jag rädda om, dem har jag fått av Nusse. Så då stängde jag ut henne från mitt rum! =P haha!

Nu ska jag sätta på musik och spela puppy! ;D

/A

Tankarna försvinner inte!

http://www.metacafe.com/watch/296632/my_heart_will_go_on/

- For what?

- I´ll be waiting...for you...so...

- If you come here...

- You´ll fine me!

- I promise!




Du är underbar! Du gör mig glad!
- Bu kalp yalniz senin için atiyor!

Många år sedan !

Jaa, nu sitter jag på msn och pratar med Lantinen som jag och Cissi kallar/kallde honom. För några år sedan..när jag typ var runt 14 år eller något så träffade vi honom för första gången. Han är kompis till våran gamla kompis David från Dalarna. Jag kommer fortfarande ihåg första gången jag träffade honom. Vi gick av tåget i Ludvika, och jag ser att David har en killkompis med sig när han ska möta oss.. min första tanke var "ohh nej".. och när vi går av möts vi av en kille med svart hår till axlarna trasiga jeans och piercingar i ansiktet som han själv har gjort av gem. och tankarna slogs på rätt bra i huvudet..jag tyckte han såg så skum ut =P Meen sen när han började prata och vi fick se hur han var..då blev man nästan kär. Det var inte ofta som man träffade en sådan trevlig kille, tillslut såg han riktigt bra ut också! ;D haha! typiskt mig ;D så fördomsfull =P

Så nu sitter vi och pratar gamla minnen. jag frågade om han minns vad vi kallade honom för (Lantinen) Och det gjorde han garanterat, han svara såhär;
haha huvet ner o fötterna upp är allt rätt då? säger: klart jag kommer ihåg det haha det var det värsta jag hade hört på länge då så klart man kommer ihåg det haha

Hahah. det kommer ifrån hans efternamn(Anttila) Jag och Cissi glömde bort det hela tiden och så när C hade tagit några öl för mycket så sa hon Lantinen till honom ist. och så fick det bli ;)

Och ni som känner mig lite mer. Kommer ni ihåg när jag och Cissi rymde upp till Dalarna en helg? =P haha.. Jag sa till mina päron att jag skulle sova hos Cissi, för hennes mamma inte var hemma.(Men mamma och pappa trodde de) och hon sa samma sak till hennes mamma. Så när vi sitter på roslagsbanan från Vallentuna till bällsta så kommer vi på den dumma idén att dra in till centralen ist och åker upp till Dalarna=P Så vi åker hem till Cissi, Ringer David, packar och drar iväg =P Och så skulle vi ta tåget hem på söndag. men det var bara de att när vi var där uppe så hände lite saker, så vi kommer inte hem på söndag. Och jag har pappas busskort. så jag måste ringa hem och tala om att jag är i Dalarna men att vi kommer hem på måndag morgon. Man kan säga att dem blev galna. 15 år och i Dalarna med min polare. Men David kände en som jobbade i sthlm och som pendlade. så kl 04.00 på måndag morgon åkte vi bil från dalarna till söndertälje, och där ifrån åkte vi buss.. kl 9 på morgonen kommer vi gående. (Jag är pappas flicka och såfort det är något pratar jag med honom) och när jag ska lämna över busskortet så kollade han inte änns på mig. När vi kom hem till mig så skickade mamma iväg oss till skolan, minns att hon var så himla arg. Och så kom vi till skolan typ 1h 20 min försent. Kommer t.om ihåg att vi hade matte lektion =P

Man kan säga att det var något som jag inte är speciellt stålt över. Men man var väl ung och dum. Och min pappa blev väldigt besviken på mig, om jag frågade något kollade han inte änns på mig och bara gick förbi. Och det var nog de som sved mest av allt, jag var ju lixom pappas flicka. Efter kanske någon vecka senare började han prata med mig lite igen. Men nu är det som innan igen! =) Jag älskar min pappa mest av allt! <3=)

Jaa, kanske dax att avsluta detta inlägg som blev rätt långt! =P Ha en super bra lördag kväll!

/A

Lördag .

Ohh idag var min tanke att sova ut, meeen först plingar det till på ett sms, men jag skiter i att änns kolla för jag var så trött... typ 10 min senare ringer det. det är Cia som säger att vi ska ut och åka pullka. uhh.. jag hade verkligen sätt fram imot att sova ut. Mosters gäst säng var gudomligt skön.! =P

Men jag gick upp och käkade frukost med dem. sen åkte vi och hämtade mamma och sen iväg och handla en snabbis... så just nu känner jag mig rätt sliten faktiskt. orkar inte vara social just nu... Men det är kul att snön äntligen är här!


Gårdagen då. Jag fyllde ju 20. middag med moster m familj och mormor och morfar. mycket trevligt. sen gick jag hem en snabbis, pratade med Älsk. sen kom Jennifer förbi, jag fick skit fina blommor och sedan ticket biljett=D sen skjusade Cina oss till Systemet ;) så nu ska jag rama in kvittot och påsen ;) haha. När vi kom hem så var kl 10 i 8. så vi sprang ner på ica, hyrde filmer och köpte fika. Men först så kollade vi på Idol.. ohh Johan Palm, varför åker andrig han ut? han SUGER! "Hej jag heter Johan Palm och jag låter som 10 år när jag sjunger!" Anna som åkte ut kunde iaf sjunga. de kan inte Johan! Usch. men men..Sen när vi höll på och kolla tv kom T,T,N, och R hit. så vi gick upp på mitt rum. Filmen vi såg hette The eye. Den var riktigt läskig =P hehe. 

Greta är även här ;)

Hahah juste. igår så gjorde jag min första vurpa. jag och jennifer står och pratar,så böjer jag mig för att leta efter min toffs som jag råkade kasta iväg, och så har jag as hala skor på mig, en med hög klack och en sko som var platt. så vurpar jag omkull, och rullar ner för backen. galet ont i knäskålarna jag fick..och jennifer viker sig av garv ist för att hjälpa mig upp.. där ligger jag och roppar aj flera gånger samtidigt som jag också börjar skratta! =P haha..!

En sista grej då..... Jag och jennifer ligger i min säng och kollar tv..Tv teamet filmar..Vi kollar in i kameran med en allvarlig blick.. Vi är bästa vänner, vi kan prata om ALLT!
- Hahahahahahahha!!!

/A

!

ÅNGEST !

Tjooo !

SÅ DÅ VAR MAN 20 !! ;D


Cia har kommit hem nu, så ikväll ska jag spendera min födelsedag hos henne, för om jag stannar här hemma så blir jag ensam. Alla i familjen ska åka bort. så älskad man känner sig ;) haha, nerå! =P

Ska iaf upp på middag straxt hem till min kära Moster. hon bjöd upp mig eftersom hon visste att jag skulle va själv =) Mycket snällt av henne =)

Denna vecka tycker jag har gått väldigt snabbt, ganska skönt på ett sätt! känns som tiden går framåt, om ni förstår vad jag syftar på?! ;) haha. Jaaa, Turkiet såklart =) jag saknar dem väldigt mycket. kanske ringer jag min älskling en snabbis idag bara för att få höra hans röst =) <3

Nu ska jag fixa lite saker innan jag går upp till moster. tänkte vara lite social också ;) Sen ska tydligen mormor och morfar komma dit också. trevligt =)

Vi kanske hörs senare, annars får ni ha en kalasbra fredag! =)

/A

20 år !



JAG FYLLER 20 ÅR OM BARA 49 MINUTER !!! =D

Trött .

Är faktiskt rätt sliten idag. har varit ända sen jag gick upp imorse. gick upp en kvart efter att klockan ringde. och så fick jag stressa iaf, eftersom jag ville duscha =P haha. Men nu är jag hemma igen. Och känns lite sent om jag skulle sova bara en liten liten stund nu =P får sova tidigt ikväll ist =)


Minnen från i sommras !
/A

Här har ni söt Greta=D


18/11

1 dag närmare min födelsedag ;) jihuuu ;) haha.

Jag har precis tagit en liten snabb tupplur. men är vaken nu igen. Snart kommer min store syster hem hit med pojkvän, och dem är med sig Greta också=D hihi. Sen så ska väl snart pappa åka och hämta upp Fredda. han ska komma hit och sova inatt för han är i sthlm =) så det blir riktigt trevligt! =)

Jag tänkte kasta in en bild på Greta lite senare så får ni se hur hon ser ut =) Skiiiit söt och hur gosig som helst är hon =D

Hörs lite senare mina fans! ;)

/A

Måndag .

Hoho . Måndag igen.

Ska jag vara ärlig så har faktiskt helgen gått riktigt segt, men det har bara varit skönt!  Det gick bra att jobba idag, det är ju faktiskt inte ett speciellt ansträngande jobb =P väldigt soft. Men det som stör mig är bara tiderna och så. dem ändrar från dag till dag när jag redan fått ett schema...Men som tur var så är dem jag jobbar med kalas! Man har ju alltid en favorit på varje ställe. och Daleke, du kan va nöjd, jag älskar din svärmor hon är skönt! ;D 

I veckan så kommer Cia hem,1 månad tidigare än planerat, men det ska bli riktigt kul att få träffa henne igen! =D Saknat henne jätte mycket! =)

Å vet ni? På fredag blir jag 20 =D hihi .. men jag har typ inte önskat mig något speciellt.. det är väl typ en kofta och sen ticket =P haha. jag är bedrövlig ;) jag vet! =P men vafan..man är bara ung en gång ;) Vem vet, min nästa resa kanske inte änns blir till Turkiet?! (Tycker ni att det låter de troligt?;))

Nyss när jag skulle tända min sänglampa så flög de gnistror =O den pajja totalt. =S kanske är mitt eluttag som är konstigt, för när jag ska ladda mobilen så glappar det hela tiden, så den laddas inte, men i mitt andra som jag har vid dörren, där funkar det hur bra som helst. skönt med en elchock lixom.. nej nej.. usch va läskigt=/

Det är ingen som tycker att det är kallt ute? shiiiit säger jag bara, när jag gick hem idag kändes det som att jag skulle halft dö... Och imorgon ska det tydligen bli ännu kallare...Och helgen ska bli bedrövligt kall.. känns ju halv kul!! =S känns lite bättre om det är vitt på backen och minus grader, än gräs och minusgrader!! =P

Nu blev det ett väldigt långt inlägg =P jag skulle kunna skriva mer, men orkar inte, så vi avslutar med lite slump bilder ist =) .


1. Lizett från midsommar. 2. Jennifer ville testa något, från i sommras =P. 3. Daleke påväg upp till Hölick i sommras.

1. Cia från i sommras inne i tantolunden. 2. T,A,T,R&T på kryssning några år sen. 3. Tina från hennes sommarfest.

1. Jag och daleke för X antal år sen =P. 2. C,A,H&D på tjej middag i Lindholmen. 3&4. Två slitna roberts bilder ;)

/A

Snö .

Det snöar ute nu =D och det är inte lite, det är ju faktiskt ganska så mycket dessutom =P hehe. Det gjorde iaf att man blev på lite bättre humör. hatar när det inte är snö ute när det närmar sig vintern. Det är lixom den 16/11 och snart är det julafton.

Julafton kommer jag fira i stockholm detta år, även om det är Åtvidabergs året i år. Varför kommer jag inte gå in på här.! Men så är det iaf =) Men det blir nog kalas.

Nu ska jag gå ner och klä på mig, och sedan funderar jag på en promenad i snö o vädret ;D hihi.

/A







Jag hängde självklart
med Adem upp när
han spelade ;D <3

Lite bilder .







/A

14/11

Idag är det fredag. känns inte som det. känns typ som måndag och att man precis har börjat jobba. Men icke då. Helgen har precis börjat, och på måndag börjar jobbet. Känns faktiskt rätt bra. Då går tiden snabbare.

Första natten har gått sådär. igår som tur var så var jag väldigt trött, så somnade nästan på en gång efter att jag pratat klart med älsklingen. Men imorse vaknade jag inte helt okey. Ångesten är tillbaka. Dagen har gått upp och ner hela tiden. Jag vill inte tänka så mycket på det. Ta dagen som den kommer och försöka komma tillbaka till verkligheten. Känns som det kanske kommer gå enklare denna gång. Har jag troligtvis jobb ända fram till jul nu också.

Varför regnar det bara här i Sverige hela tiden? det har ju typ gått halva november, och ingen snö finns det. jag vill ha snö! När ska denna snö komma till oss i stockholm?

Bilder har önskas att lägga upp. Lägger upp dem här nu, så kanske det kommer andra senare .


/A

<3

Bez te care birnakim askim <3
Seni özledim!!

Sista inlägget !

Såå, då var det dax att skriva det sista inlägget innan vi far iväg till våra älsklingar! =)

Om 5 timmar kommer Jennifer och Carina och hämtar mig, så beger vi oss mot Arlanda! Lite nervös måste jag faktiskt säga att jag är! Vi får se hur det kommer sluta med våran buss tur, men som sagt, det löser sig;) hihi. =P
Vi är nästan påväg lixom! =D hehe, känns underbart! När som helst ska jag gå och lägga mig, för måste få lite sömn =)

Sååå. ha det så bra denna vecka hemma i kalla Sverige! Så ses vi !

Tjing !

Fuck you, i am from Stockholm .

Hallå där .

Bara en dag kvar, och jag är lagom taggad. 04.00 beger vi oss mot Arlanda inatt =) känns underbart!

Just nu håller jag på att fixa det sista i tvättstugan. Allt är inte färdigpackat än, men snart så....snart är allt klart! =D

Jag orkar inte änns tänka på hemfärden. För jag vet att jag garanterat inte kommer att vilja åka hem. Och jag vet garanterat att min älskade Jennifer inte heller vill det! Så nu när vi är där nere så gäller reglern "Live the moment" !! =P Vi kommer njuta av varenda sekund tillsammans med våra älskade pojkar! =D hihi.

Jag skulle igentligen behövt åka iväg och handla det sista. men nu behövs inte det längre eftersom min kära mor skulle fixa allting =D . och så slipper pappa åka med mig när han kommer hem =P då blir han glad! =D hehe. Vet ni hur mycket det suger att inte ha körkort när bilen bara står här hemma varje dag? =P gaah. Får ordna upp det där någon gång framöver! =P

Det kan hända att det kommer upp några mer inlägg idag, ett sista kommer väl inatt innan jag ska försöka sova lite. För blir ingen uppdatering i Turkiet denna gång!

Nej du, nu måste jag gå tillbaka till tvättstugan och kolla om det är klart! =P

/A

Saknad .

Saknaden är enorm <3

Älskade Troya .

4/11-08

Ho ho .

Varit lite dåligt med inlägg. ber om ursäkt för det! ska inte upprepas =P hehe.

Ser ni min nya design? Den har min lilla systers kompis Jasmine gjort, fin va? =) Hel nöjd måste jag säga! ;)

--------------------------------

Nu är det vara 2 ynkla dagar kvar tills vi får träffa våra pojkar. Dem fixade allting med boende och sånt idag, snällt av dem tycker jag =) Den veckan med dem kommer bli kalas =) tro mig !

Ikväll har jag umgåtts med Jennifer, och sen kom även kusin vitamin över ett tag =)


Nu ska jag fortsätta vara social med älsk på msn. =)
Tjooo !
/A

Snart tillbaka !

Nu är programmet straxt tillbaka igen!!!
-Yeees ! ;) haha.

SANNINGENS ÖGONBLICK .



/A

4 DAGAR !!!


Ez jite hezdikimm <3

4 Dagar kvar älskling !

 

Fitt måndag!

Jag sa till mig så kallade mor att jag inte skulle jobba den här veckan, för jag har varit sjuk i 11 dagar. lika fan ger hon mig telefonen så nu ska jag jobba idag iaf! jag blir så jävla irriterad!! OHH!!!

Känns jävligt skönt att jag ska åka snart, synd bara att det inte var en enkel så jag slipper detta jävla äckel land!

Mmm .


Düşünmek istemiyorum !

Söndag .

Just nu sitter jag och lyssnar på låten Take me home med John Denver. Tycker verkligen om den låten =P hehe.

Igår blev det bara att var hemma. jag mådde inte alls bra. familjen åkte ju iväg på middag, sen kom jossan hem lite tidigare och så sjöng vi sing star jag, J, T, M och sen kolla T och R på. Sen blev det inte så mycket mer ut av den kvällen, pratade självklart med Älsk och sånt. Men sen blev det för mycket för mitt huvud så jag gick och la mig.

Imorse, eller aa runt 12 tiden så åkte jag med T, T, R och N till Solna och R skulle lämna och hämta saker i lägenheten, sen åkte vi vidare till Täby för han skulle kolla skor, men hittade inga så det fick bli Arninge. Och där hittade han ett par! =) Och imorse så åkte Jossan till Gränna. och hon kommer hem nästa lördag. Hon har praktik hela denna vecka och ska då ha praktiken i våran farbrors butik som ligger där=) så får vi se hur det går. Hört att man inte ska jobba ihop med släktingar ;) haha! Men går säkert bra! =)

Så hon kom in till mig imorse och sa hej då eftersom vi inte hinner träffas innan jag åker iväg till T. 2 veckor utan min älskade lilla syster! =P

Nu ska jag gå upp en våning och kolla på vad jag ska börja packa ner i min älskade resväska. även kallas monsterbagen! ;) haha! Och kanske ringa ett samtal till min älskade Jennifer, och fråga hur hon mår och hur det får med hennes packning! ;)

Ha en bra söndagskväll, få inte för mycket ångest för morgondagens jobb! Själv har man avokat jobbet nu måndag tisdag som jag hade, så jag verkligen kan förbereda mig ;) Haha!

Ez jite hezdikimm <3
5 Dagar kvar !
/A

Hallå där mina fans, nu är det helg!

Gårdagen var bra. jag fick sluta 45 min tidigare från jobbet, och när jag bara varit hemma ett litet tag så kom Lizett hit hem. det var rörigt eftersom alla var här hemma, men resten av min familj skulle dra iväg på middag så blev snart väldigt lugnt. tills Jennifer dök upp;) haha nerå. Då satt vi 3 och kollade igenom turkiet bilderna, det var de första som jennifer nästan frågade Lizett om.. "har du fått sätt Turkiet bilderna" hahah fyfan!

Sen så satte vi oss och käkade middag, det blev flygande jacob, haha jag bestämde middagen redan på torsdag kväll, så mamma gjorde den under dagen igår så det var nästan redan helt klart! =) och det smakade hur bra som helst! =P På kvällen sen så gjorde vi oss iordning och drog till Roberts, haha där har man ju typ inte vart sen i sommras lixom. men det var trevligt, Totte och hans tjej kom dit också! =D Ritkigt kul att träffa dem, var ju ett tag sen! =)

Och jag och Jennifer pratade med Nusse och Adem i telefonen igår!! ?=D Ohhh... fan vad glad jag blev. och dem blev skit glada för att vi ringde. vi försökte först få tag på Adem på hans tele, men det strula så då ringde vi Nusse ist, för vi visste att dem var tillsammans=) så J parata först ett tag med A, sen fick jag prata med N. Och han var hur gullig som helst. "ohh 6 days left baby, i miss you" =D Jaaa, om 6 dagar ses vi darling! <3

Dagens planer är iaf att ta det lugnt, eftersom jag typ är sjuk. och jag måste bli frisk snart, känns som denna förkylning hållt i sig hur länge som helst nu, inte alls kul! =/  men har ändå jobbat hela veckan ändå. men igår när jag var på jobbet, så drog jag på en vurpa, jag halskade på mattan, och flyger rakt in i elementet och ska skydda ansiktet så jag slog i min höger axel, vilket jag inte skulle ha gjort, för jag bröt ju min axelkula för några år sedan, och nu känns axeln helt cp igen =S fyfan alltså, skapligt ont det gjorde =S ..

Senare får vi se vad kvällens planer blir. nu ska jag ta det lugnt iaf! Ha den bra lördag!

Har tyvärr inga bilder från gårdagen eftersom min kamera är CP!
(Men totte lyckades ta en på mig! Den ska bort!)

/A
RSS 2.0