Sommartid

Nu har vi sommartid, vad härligt! :D
 
Dock blev första stunden inte den bästa, man vet ej om saker ställer om sig själva så jag ställde alarmet på en timme tidigare och sedan hade vi ställt fram den vanliga klockan på väggen och ställt i köket så jag bara kunde halvt sovande kolla till om de stämde. Det gjorde det inte, jag hade en timme kvar att sova. aaawessooome tänkte jag.
 
Då får jag sms av Minna fall jag är vaken, jag svarar ja sen vänder jag mig på och somnar om. För 20 min sen ringde hon och fråga vart jag var när hon redan stod klar ute där vi alltid ses innan vi går. Jag flög upp och slet på mig alla kläder, sprang in till min roomie som jag lovade att väcka och skrek att NU GÅR JAG.. Sen när jag stod vid dörren kom hon ut och sa "Anna Anna vänta, jag tror Minna är den som sätt fel på tiden!" Vaaaa???... öh fattade ingenting. Men kollade då på våran köksklocka igen och såg att den var ju straxt halv 7.. Alltså 1 timme förtidigt.
 
Vilken jävla morgon. Denna dag lär inte bli lång!;) Nä nu frukost sen jobb, på riktigt.
 
later readers.

Pirate of the caribbean

Ligger nu i sängen och kollar på Pirate of the caribbean och käkar kiwi. mums!
 
Idag var en väldigt soft dag. Gemfört med förra året då det var kaos, rummen låg i bitar och det luktade bakfylla överallt vid denna högtid, dock lär alla köra stenhårt ikväll och morgondagen blir vidrig istället. Det värkar så ändå med tanke på alla ca 600 pers som anländer och checkar in imorgon. De blir nog kul (?) ja påsken är som sagt inte över än. Om jag är nå glad över att ha 3 dagar kvar att jobba innan lite ledighet?!.. oh yes!
 
Annars måste jag erkänna att Trysil bjöd på förjäkla fint väder idag, inte bara idag utan såhär har senaste dagarna sätt ut t.om!:) Det var nästan så det inte gjorde något att vi missade första bussen och fick stå ute i solen ett tag så våra kinder blev rödlätta! :D
 
Godnatt :)

Hejdå fika

Ikväll har vi fikat och umgåtts ett litet gäng här hemma. Siiri lämnar oss redan nu på söndag och det var för henne skull som vi sågs ikväll. Det är faktiskt väldigt många som jobbar sin sista dag nu på söndag, man märket att säsongen går mot sitt slut. Väldigt skönt ;) hihi.
 
 
Men ja, slut på godheterna här i livet och dags för att krypa i säng, imorgon väntar en ny arbetsdag, four days to go! whoop.
 
gonatt

Lägenhet fixad!

Vi hade samma tur som förra året, folk skrev till oss och idag fick vi svart på vitt att en lägenhet i Bergen centrum är våran!:) Känns riktigt bra att ha det klart, nu kan man bara känna ett lugn av tiden som är kvar eftersom allt är ordnat!:) Vad vi vet just nu blir det bara jag och Minna, men de kan hända att det dyker upp en liten kamrat till, we will see!:))
 
Den som lever får veta!

Ska solen skina, så ska den skina över alla

Sitter och avnjuter min frukost som alltid består av samma havregrynsgröt med olika frukter i ihop med en kopp kaffe och Lars Winnerbäck sjungandes i bakrunden. Hittat massa gamla låtar med honom som jag blivit totalt kär i. haha.
 
Solen lyser men den där värmen har inte kommit riktigt än, så ska gå om ett tag och joina M som redan sitter ute. Dock i tjocktröja, sockor och filt! Vad gör man inte för lite sol efter 4 månader i vinterlandet? ;) haha. Man ska uppskatta de smååå sakerna här i livet också! :D haha.
 
ha en fin dag gott folk!

Jonte får bära!

Denna dag har verkligen sprungit förbi.. När jag och Minna satt på bussen hem fick vi båda en känsla av att vi inte ens hade varit på jobbet. allt flöt på som de skulle. Anneli blev jätteglad för allt som vi misstänkte också!:)
 
Vi får se imorgon om dagen blir sådär aaaslång :P Hoppas att det är sol, då får den gärna vara hur lång den vill:D Så fall ska jag nog knalla upp till M och så kan vi sola på B-sidan!:))) aaaawesoooome!:)
 
Hahaha Minna/Jonte idag! ;D

Knackig natt

Jag vettefaun vad som hände men kunde inte somna förns kl 02 inatt och sen 04 har jag vaknat en gång i halvtimmen.. Då blir man glaaad.

Dock är jag ändå utvilad (?) och känner mig ganska så pigg.. Kan de bero på att jag är ledig imorgon? Haha kan va!:p

Precis avnjutit en tallrik havregrynsgröt med apelsin i och en kopp kaffe, aweeeesome!! Så ska straxt göra mig iordning innan det är dax att gå!

Juste.. Igår när vi var nere i byn köpte vi en jättefin blomma och ett påskägg vi fyllde med godis som vi idag ska ge till Anneli våran absolut bääästa chef! As trisst att hon slutar även om de bara är ca 1 månad kvar här!:) kan se framför mig hur glad hon kommer bli!:D spännande!

På återseende!

ohooo

Vilken riktigt trevlig kväll jag har haft med massa fina människor! :D Denna kväll har verkligen bjudit på mycket skratt, galet mycket skratt. Vilken underbar känsla det är att få skratta sådär galet mycket så man näsan faller ihop! :D haha underbart!
 
Alla har ganska nyligen gott så nu ska jag göra mig redo för sängen, så man är någerlunda pigg inför morgondagens jobb!:)
 
Ha de gött gott folk!:)
 
Jag lyckades aaasbra med tårtan, den smakade gudomligt! ;D
 

Ett födelsedagsbarn!

Eller barn och barn.. Hon blir ju trotts allt hela 28 år idag! :))
 
Eftersom vi inte går ut och festar denna säsong något så blir det fika ikväll med alla när de kommer hem från jobben!:)) Så innan dess ska jag dra ner till byn och inhandla allting! :)
 
GRATTIS DARLING! :D
 
 

26/3

Vaknade upp efter nästan 10 timmars sömn imorse.. Slog på datorn och ringde min far på Skype då jag visste han är hemma för magsjuka så tänkte höra hur de var med honom. Så har väl lagt på nu efter ca 1 timme.. Han berättade att min Panteripåse jag beställde från deras kryssning i helgen har försvunnit. Den var med på båten och allt men nej nu helt plötsligt är den borta och ingen har fått med sig den hem.. Tråkigt:(((
 
Men men... jag lever vidare;) haha. Jag har nog bestämt mig helt nu att inte åka tillbaka hit för 10 dagar efter Rhodos. Jag vill va hemma ett tag innan Bergen. Så får de bli, sen struntar jag lite i hur sura alla blir på mig, jag kan inte bara vara schysst mot alla andra hela tiden utan ibland måste man få vara lite ego!:)
 
Även om jag gillar när de händer saker så uppskattar jag också att inte behöva stressa runt som en dåre när jag väl är hemma. Jag vill hinna landa lite innan jag ska iväg på nästa grej!:)
 
Skulle behöva lite Kakan-energi just nu!:))) <3

i dont give a fuck

Efter en långdusch ligger jag nu i soffan med mjukiskläder och dricker en öl.
 
Life is good i guess.. Längtar hem som en dåre gör jag också... vill hem nuuu helst. Vet ej varför egentligen utan jag vill liksom bara hem.
 
<3

Måndag v 13

Ohooo ledighet står på schemat!:))
 
Gårdagen var heelt crazy, vi har inte riktigt trott på våra teamleader när de sagt "This weekend gonna be the most busy so far".. Kan bero på att de sagt det i 3 veckors tid och ingen har hittills varit speciellt jobbig. Men igår, jo då slog det till! Troligtvis kommer nästa helg också va galen, men sen är de finito med det!:))
 
Denna dag har annars varit väldigt soft. Eller ja, vi var as sega både jag och Minna så vi gick mest runt och sa Awesoooome om precis allt, Steve hakade även på. I cantinan så spårade det totalt, haha underbart när man har såna dagar då ingen egentligen bryr sig om något och bara har kul! De behövs imellanåt!:)
 
Om 2 dagar fyller Minna år, de ska firas med tårta som hon hintat sådär snyggt om att jag ska fixa, så de tänkte jag faktiskt göra!:)) Lyckades ju överraska henne sjukt bra förra året iaf! :)
=D

Earth hour 2013

Ni har väl släkt ner allting? :)
 
Själv sitter jag med tre tända ljus. + datorn på, men dock dragit ur kontakterna så den går på batteriet! Det är både mörkt och helt tyst utanför, härligt!!:)
 
Ganska precis kollat klart på Cockpit också, satt aldrig på den igår. Så jag har haft en riktigt härlig stund med många skratt nu ikväll istället! :D oh den filmen är så underbar! haha..
 
 

D.B

Du lilla flicka som tror att du vet vad äkta kärlek é,
men har aldrig varit med om svek, du e så jävla blåögd
"de händer aldrig mig", men vad gör du när han säger
-jag har varit med en annan tjej, ja vad gör du när han säger
att han vart med en annan tjej.

22/3

Dagarna rullar verkligen på här. När man är ledig i mitten på veckan så känns det som att dagarna bara flyger förbi. Väldigt skönt på ett sätt, men samtidigt lite skrämmande!
 
Idag på jobbet gick de väldigt bra, hur skön lista som helst så vi chillade mest runt! haha. Efter lunch så gick jag runt i min egna värld och kom och tänka på svenska filmen Cockpit, haha fick upp den där kommentaren "Du är ju pilot och allt.. men e du liiiite dum i huvudet?" HAHAH.. ohh jag bara älskar den filmen. Ska nog slå på den ikväll så jag får mig ett gott skratt!:D
 
En annan rolig grej är ju att det nu bara är 13 dagar till hemfärd :D 15 dagar till Rhodos! :D whooop. Pappa påminde mig om att "men du skulle ju inte åka utomlands något innan sommaren sa du ju!".. hähä, blev visst så ändå!:))
 
Jag med en av mina pärlor! <3 :)

hit oh dit.

Jäkla hattande det är... Fick ett mail idag under dagen. ALLA planer jag hade ändras nu. Visst jag får jobba mer vilket är super. Men såg fram emot massor av saker som bara försvann framför fötterna på mig. Ja det är väl lite så när man är en säsongsjobbare. Man får räkna med att saker ändras från och till hela tiden. :P
 
Men jag ska inte klaga, jag gillar att flänga runt!. Och man ska ju göra de som gör en glad och som man mår bra av!:)
 

Sådärjaaa!

Fan va skönt att fått massa "måsten" överstökat. Känns nästan så jag gick ner 20 kg bara sådär! haha ;)
 
Igår nästan direkt efter att jag lagt på i Skype med pappa så ringde Mona helt spontant! :D Härligt att höra hennes röst och gud vad jag fick upp massa gamla roliga minnen i huvudet! :D
 
 
:)))

Längtan

Nu har jag precis lagt på telen efter två timmar långt samtal i skratt. Har haft lite kavlitetstid med min älskade pappa! :) Saknar honom dock bara mer nu och det ska bli riktigt skön att komma hem om bara träffa honom och alla andra också såklart! :)
 
ca 16 dagar, sen är jag i Svea ca 1,5 dygn innan de bär av mot Rhodos.
 
lääängtar! :)
 
Pappi <3

Oslo

 
Igår morse ringde klockan som en vanlig jobbdag, dock var planen att istället dra till Oslo. Jag har aldrig varit där tidigare än att bara sitta och vänta på bussen så det var riktigt kul att se själva staden nu också!:)
 
Vi vandra runt och shoppade en hel del, eller ja mestadels Minna. haha. Jag fick med mig det absolut nödvändigast!:) Men det var kul att vara där, en del av Oslo såg verkligen ut som en del som finns i Bergen, så vi fick härligt  flashbacks ett tag! Men verkligen fin stad. Och det är ju galet vackert på kvällen när de blir mörkt och det lyser från alla håll.
 
Vi tog middagen på Friday's då jag fått tips från Emma att det var skön stämning där, och det var det verkligen! God mat och härlig personal. Tror jag såg min framtida man där också! haha ;)
 
Att åka från Trysil där det inte händer något allt till Oslo var ju verkligen omställning. Vi gick typ runt och skratta av att bara få vara i en stad. Grejen är att vi uppskattade väl allting så himla mycket mer efter varit här i 3 månader! Shiiit, det är precis 3 månader idag för mig. galet.
 
Vi gick även förbi en fotoautomat som vi hoppa in i och tog bilder! :D <3

Nyheter och beslut

Både fått några nya nyheter och tagit en hel del beslut idag. Hatar att jag är svag för Erik! Haha! Men det kommer bli bra de här! Allting känns bra!:)

Men nu ska jag krypa ner. Ont i halsen och halsmandlarna börjar synas vilket oftast inte brukar vara ett gott täcken hos mig!

Gonatt

Mia på Grötö

Ohh, sista avsnittet. Hoppas verkligen att det kommer en till säsong. Hon är ju så jäääkla rolig! :D garvar som bara den till varje avsnitt. :D
 
Annars så har denna dag verkligen varit en slappodag som heter duga.. Iiiinte gjort mycket,,, kolla på tv, slappar i sängen, lagat mat, pratat på skype. Och sen kom jag förresten i kontakt med en kille som bor på Rhodos;) haha. Svenne och berätta lite, men ja Marie jag ser fram imot att höra från dig också!:)) Ju mer tips desto bättre!:)
 
En annan rolig grej jag inte ens tänkt på förns Hampus skrev till mig är ju att han oh princip alla andra bartenderkillarna på hotellet jobbar på Rhodos under sommaren. haha. Bård är ju t.om ägare för baren som heter Club Upstairs. :) Synd nog åker dem inte dit förns ca 1-2 veckor efter vi kommit hem. Såå kan de gå!:)
 
Nu ska jag chillibilla lite till innan sängdax! ;D haha.

Flyttar ut

Jag har börjat gillar norrbaggar mer och mer, det är faktiskt riktigt trevligt folk. DOCK är dom så fruktansvärt seeega. Jag förstår inte riktigt vad det är som tar tid. Och jag avlider av väntan.. Det är 6 mail jag skulle vilja ha svar på typ redan igår.. Ännu tidigare om jag får välja! gaah. haha.
 
Sen skicka jag nyss iväg ett mail till min chef, skrev att jag skulle flytta ut från personalhotellet den sista mars. Det har nämligen ändrat från förra säsongen. Kommer man innan 15e betalar man hela hyran, efter den 15e halva. Nu vill de suga pengar ur alla och ändrat till att när du än drar ska du betala hela hyran. Så.. Varför ska jag lägga ut en hel hyra på april månad om jag kanske inte ens kommer tillbaka hit efter resan?? verkar ju väldigt onödigt! :P
 
 
 

24 days to go

Efter en skön sovmorgon kan man se att solen lyser där ute idag igen. Gårdagen var faktiskt inte sådär jättekall som jag trodde. Dock hann vi precis komma tillbaka upp hit till personalhotellet innan stormen började. tuur!:)
 
Beställde även hem ett par nya solisar igår. Är ju medlem på brillor.se och fick fin fin rabatt, man tackar! :) Så om några dagar är dom här får vi hoppas! :D blir lite mer taggad då. Även om jag kommer åka hem till Stockholm innan jag och Tina drar till Rhodos och kan hämta massa andra solisar känns de ändå bra med ett par nya. Det är ju lite min grej att beställa nya för varje sommar. Dock beställde jag bara ett par istället som 4st som förra året när jag var här! ;)
 
Känns även riktigt bra att åka någon annanstans nu än till turkan. Se en ny plats, ingen av hos har besökt Rhodos innan så de kommer bli kul!:)  Även om det blir tredje gången till Grekland för mig så är de ändå tre helt olika ställen jag har besökt!:)
 
Någon av er läsare som besökt Rhodos som har tips på ställen att gå eller att göra?:)

Sova ut?

Neej varför ska man göra de på sina lediga dagar?!.. Vaknade för över en timme sen och trotts till försök att somna om har jag inte lyckats med det! Blir gaaalen!

Jag har inte orkat gå upp ur sängen än utan ligger kvar här nerbäddad. Men jag kan se solen lysa för fullt där utanför fönstret, dock vet jag att den bara luras.. Säkert jättekallt!

Om ett litet taaaag så ska jag gå ut.. Mhmm, om ett litet tag ja...

Lite att se fram imot!

Den 6e April så drar jag och Tina iväg till Rhodos. Ska bli riktigt nice att komma iväg. Kylan har nämligen kommit tillbaka hit i Trysil.. surt som fuan.. Dock är det fortfarande asfalt på gatorna och solen lyser om dagarna. Så vårknslorna är inte helt borta!
 
Om jag drar tillbaka till Trysil efter resan?!.. njaaa jag vet inte än, vi får se.
 
Träning går för övrig åt helvette, angående maten också. usch och fy är nere i en svacka just nu men ska skärpa till mig igen.
 
later.

Fina ord

Idag när jag och Minna höll på mitt uppe i allting så kom en gäst in i vårat rum. Han börjar prata direkt så vi frågar vad han sa eftersom vi inte hörde något alls. Vi antog att han ville fråga om någonting men nej han tänkte bara sträcka in huvudet för att säga hur duktiga vi var och att vi gör ett riktigt bra jobb! :D Hur härligt var inte det att höra då? :D hihi. Det resulterade med att vi var på riktigt bra humör hela dagen!:)
 
En annan grej vi planerade idag mitt uppe i vårat skrattande och babblande var att vi tänkte skojja lite med Steve, eller ja, mer eller mindre försöka irritera honom lite genom att börja sjunga på samma sång vaaarje gång vi såg honom under hela dagen! hahaha.. Det kom efter ett tag "omg, pls save me from this people!" hahah, antar vi lyckades lite?! :D Så idag har verkligen varit en bra dag! :D
 
 
 
 
 
 

Slappo dag

Träningen gick bra. Jag pressa mig lite och kände under ett tag att jag bara vill spy. Benen skakade när jag lämnade gymmet. Men efter en dusch kändes allt bra igen!:))
 
Och efter det så har jag väl inte gjort allt för mycket. Kollat Äntligen hemma och Bygglov. Älskar de programmen!:D haha.. som en liten tööönt ;)
 
en äcklig gammal bild sen jag själv
höll på i branchen!;)
 

Trääääna!

Jag borde släpa mig själv till gymmet. Jag fick något ryck nyss och gjorde 10 armhävningar medans jag lät vattnet kocka upp.. psyk?
 
Jaa, så får det bli! ;)
 
 
 
 

När hissen inte går ända upp..

Jag - Ja, så får se om det blir en sommar i Stockholm..
Amanda - jaha..varför då?
Amanda - I Stockholm? varför de?:S
Amanda - hhahahaha ja men juste du bor ju i stockholm!!
Jag - haha braa där! ;)
 

Day two

Godmorgon.
 
Dag två på ledighet och där av den sista. Ska bli skönt att gå till jobbet imorgon igen! :) Trodde aldrig jag skulle säga de om detta jobb ;) kanske mer menat skönt att få sätta igång igen. Men har man bara rätt människor att jobba med funkar vilket jobb som helst.! :)
 
Igår var jag helt död heeela dagen. Efter jag varit upp hos Minna ett tag medans städerskan var i våran lägenhet så satt jag mest hemma och kolla film i några timmar. kl 20.00 satt jag och lyssna på avslappnande musik med vågor och några toner till 21.30, sen somnade jag direkt och vaknade upp när jag hörde Maire smälla igen sin ytterdörr vid 7.45 :P haha..
 
Så idag känner jag att något måste hända! Första dagen är slappodag, andra måste något hända!:)
 
Så vi får se om jag får med mig Minna ner till byn, värt ett försök iallafall!:)
 
 

Plötsligt så

Idag har varit en rätt lustig dag. Börja tänka framåt och blir lite stressad av allting. Gud vad denna väntan känns som en evighet! Så på förmiddagen och mest hela eftermiddagen så har jag varit rätt nere. Så jag bestämde mig för att slå mig ner i soffan och slå på filmen Rock of age, rätt bra av de jag sätt hittills, för efter kanske en halvtimme fick jag ett WhatsApp meddelande där de stod "vill du snacka lite?" ohhh jaaaa, kunde inte kommit mer lägligt!:) Så efter de samtalet så känner jag mig faktiskt lite gladare.
 

i'll never tell you

Jag minns inte allting jag drömde inatt, inget minne av handlingen utan de ända jag minns är att en person som jag vet vem de är bara säger hela tiden "i'll never tell you".. Om och om igen såfort jag stötte på honom.. Undra vad det betyder? :P
 
Det har annars kört ihop sig lite.. eller ahh, jag är lite ovetande just nu om framtiden helt plötsligt. Jag håller på att vänta svar nu. Håller såklart mina tummar om att de ska bli som det är planerat. Annars blir det inge kul.. Då blir det en "sommar" i Sverige för Anna.. Vi får se, vi får se..
 
Annars så rullar tiden och jobbet på iallafall.. Jag och Minna är ett riktigt bra team måste jag säga, nu jobbar vi ihop all time. Det är nämligen slut på upplärandet! :) Känns bra! Vi jobbar som aldrig förr och de flyter på som ett löv på vattnet. Sjukt också att jag varit här över halva tiden nu. Det har verkligen gått i perioder och jag har inte mått speciellt bra här alls i vissa stunder. Men what doesn't kill you make you stronger brukar dom ju säga.
 
dax att gå upp för morgonkaffe och frukost innan det är dax för gymmet.
 
see ya!
Svensk sommar när den är som bäst!
 

V 10

Äntligen väntas två dagars ledigt, efterlängtat!:)
 
Titta vilken fin komplimang jag fick ikväll av Amanda min gamle granne här! ;)
 
RSS 2.0