Hej då 2013, hej hej 2014!

Satt och skrev ett as långt inlägg, men de kom in för mycket känslor så raderade allting. Kanske sudda jag för att skydda mig själv, inte låta andra se att de fortf är en del jag mår riktigt dåligt över. Jag kan erkänna att jag har ej glömt, de kommer jag aldrig kunna göra, och jag kommer aldrig förlåta. Du förstörde verkligen en del i mig själv och jag hoppas du är nöjd med det. Men glöm aldrig att karma kommer fucka ditt liv en dag också.!

Men för att släppa de. Nyårsafton idag, de blir ett lugnt firande i år. Jag kan nog räkna mina vita dagar på två händer de senaste två månaderna. Jag vet att jag kommer dricka idag, men inte festa. Ska väl inte säga för mycket;) men ja. Lite väl mycket alkohol har druckits när folk säger "Klart du ska med, du är ju aldrig nykter" vilket jävla påhitt! Haha. 

Och för att få slut på mitt skrivande  tänkte jag bara önska er alla ett riktigt jävla gott nytt år! Nästa år tycker jag ni ska leva för stunden på rätt sätt, våga testa nya gränser, hugg aldrig någon i ryggen, va glad, uppskatta allt ni har och ja vafan, va glada! :D

Puss o kram! 

Snart 2014!

Vilket betyder nya tag!

Söndag 17.03

Man mår ju inte prima idag, sliten och trött. Kvällen va ju inte direkt någon höjdare sådär utan tog mig väl igenom den tack vare alkoholen.. ;) haha närå så illa va det inte. Men varit sugen på att gå ut o dansa bra länge, men varje gång slutar de med att vi sitter på någon pub. Även om jag älskar att sitta o snacka på en pub så är de för enformigt för min smak just nu!;)

Nu ska jag fan slagga in ett litet tag!

Hörs!

Dubbel otur!

Igår skar jag upp sidan av låret, ca 10 cm långt och några milimeter djupt sår när jag skulle va lite "smidig" och hoppa mellan soffan och fönsterbrädan. 

Nyss skulle jag bara gå förbi fönstret vilket slutar med att jag fastnar på samma ställe men med andra låret.. Går såklart hål i byxorna och jag skär upp ett nytt sår, som tur var inte lika stort.

Kan man ha mer otur?? Verkar som gud straffar mig! -.-

Fredag igen

Igår åkte mina kära vänner till Trysil för en ny säsong. Så redan idag har de börjat knega. Jag bangade på en vintersäsong denna gång och sattsar troligtvis på en ny säsong i Bergen istället. Trysilsäsongen brukar alltid gå väldigt fort och de är lätta cash, men jag har andra planer så jag blev kvar här i Sthlm.

Sen om mina planer fullföljs de återstår att se, jag kan inte göra mycket mer nu för att påvärka, men förhoppningsvis flyter de på!:)

Nu ska jag sätta igång med mitt nya projekt så de blir klart!

Jag och Oliver igår <3

En vinnare

Efter att ha vaknat upp runt halv 1 igår eftermiddag blev jag bara sittandes i soffan i velandets stund medans alla andra drog iväg på sina saker.

Jag va trött på fest så bangade på de och kvällen slutade hemma hos Diyar där vi hade spelkväll. Gick verkligen till och från med vinnandet. Men eftersom jag vann de två sista sätten ansåg jag mig överlag som en vinnare!;)

När jag drog hem mötte jag upp Jemps och samåkt med henne hem. När jag kom hem halv fyra inatt va jag totalt död och slaggade in dirr. Lika fan e man uppe nu!? Ju senare man går och lägger sig, tidigare än vanligt vaknar man upp.. Skumt.!

Nu ska jag knalla upp, göra frulle och bara finnas till. Kanske går de en schysst film på den lilla tvn.

Later.

25 december

Julafton igår då. Det är alltid mysigt även om de va en del röj, men alla verkade va nöjda o glada, tills vi ska börja spela, de går inte att spela i våran släkt över huvud taget!;)

Men jag summerar julafton som bra trotts spelen!;)








Några få julbilder iaf:))

Merry Christmas!

Tänkte bara smita in och önska alla en riktigt god jul! :) Min har då redan börjat bra med tanke på att få vara hemma med nära och kära efter två jular i Norge. :))

Stockholm by night people

Igår på pepparkakasbyggartävlingen så hamnade jag tillslut som 2a. Min lillsyrra vann hela tävligen. Och domare fick folk utifrån som på istagram och facebook vara, där visste dom ju inte vem som byggt vilket. Så de blev ett rättvist avgörande!

1. Mitt, 2. Gurra, 3. Pappa, 4. Dulle och 5. Mulle. :)

Under kvällen va planen bio, men de gick ej att reservera från mobil så jag o jemps drog in rätt tidigt och tänkte boka där, bara att de hade sämsta platserna, så vi gick till Fridays och tog en fördrink aka kanna och gick sedan tillbaka till en timme innan start, då hade vi en skaplig tur och fick platser i mitten. 

Man kan säga att kvällen var med oss. Last Vegas va filmen, riktigt roligt och skön film faktiskt så helt klart värt att se!:)

Dock va vi ej nöjda efter bion så vi knallade över till älskade Söder där vi hamnade på Himmlen och drack lite till, så galet fint där ju! :))

Kanske inte helt rättvis bild men de e taget med iphone liksom;) våning 27 och utsikt över hela stockholm, då kan man inte klaga!:)) (dock e denna tagen rakt neråt):p

Idag mår jag prima och ska snart bege mig med mor o far o köpa klappar!:) har ju inte börjar än!;)

Mors!

Mysigt

Min fredag vad skön och slapp. Sista barnet gick hem 15 min tidigare än stängning;). Men de gjorde faktiskt inte så mycket, dessa tillfällen är alla glada och pigga och ivriga ändå!  De va nästan lite tråkigt att säga hejdå till alla barnen, och även en del personal. Men som sagt så vet vi ju inte heller än vad som händer till nästa år.

Middag blev jag bjuden på hemma hos Dulle och Gurra, de skulle göra tacos som jag längtat efter hur länge som helst. Sen blev det en lugn kväll framför filmer, vilket verkligen behövdes efter senaste helgerna!

Nu har jag velat klart med allting. Dock har jag varit duktig och fattat ett beslut  iallafall. Är jag smart nog kör jag på, ångrar jag mig.. Ja då har jag iallafall testat!:) jag går lite på de stuket, jag kör istället för att sitta där sen och ångra mig. För de är den vidrigaste känslan någonsin är att tänka varför testade jag aldrig.. Livet löser sig ju alltid ändå!:)

Nu ska jag gå upp, äta frulle och ladda inför pepparkaksbyggartävlingen! :D wish me luck! 

Hos D&G!:)

Sista dagen innan ledigheten

De är ganska sjukt att de endast är 5 dagar kvar till jul (med idag). Visst om de kanske varit lite julstämning som att de låg snö på marken, but no. Verkar ju inte va nå snack om att de ska komma heller.

Jag jobbar sista dagen för i år idag. Sen va som händer, vet bara jag och tre till än sålänge. Låter de va så ett tag till förns jag fått bekräftelse!:)

Men jag är laddad inför helgen iallafall. Pepparkaksbyggartävling och allt imorgon;) men först ska vi njuta av fredag, stänger trotts allt idag så man kan ju hoppas föräldrarna slutar liiiite tidigare. Har ju inte ens köpt julklappar än!;) kanske dax? Haha.

Happy friday gott folk! :)

Härliga gamla minnen!

<3

Terapi

Något jag alltid gör när jag behöver något annat att tänka på är att måla, sen kan de va tavlor, hyllor, eller rum. Idag på eftermiddagen blev de mitt rum. 

Att stänga in sig på rummet, sätta på musik och bara måla, de gör mig lite mer hel i de stunder allt inte är helt 100.

Från sandfärgade väggar till vita. 
Ps. Min blomma Pontus (som han heter) 10 år som han är, är inte död, han kommer heller ALDRIG dö. Ds

What does the fox say?

Min trötthet har slagit till nu. Trodde jag skulle vara en bitter människa idag på jobbet men icke då. Jag har nog varit mer övertrött och varit glad och halft psykad på ett positivt sätt;) kan ha hjälpt att vi hade endast 8 barn och dagen inte var ett dugg ansträngande!;)

Nu ska jag samla ihop de sista papprerna innan jag ska skicka iväg det! :) spännande om något!:)

En påse skit

Hann nog kanske sova 30 minuter inatt iallafall. Så om man mår som en påse skit nu borde ej va så underligt kanske....

Hjärnspöken som kör karate

Sömn.. Vad är de?

Legat och vridit och vänt på mig nu sen kl 23... Får ju hjärnspöken av att ej sova. Och om 2 timmar ringer klockan för jobb. Lär ju inte va ett dugg trött under dagen...

Haha älska denna!:p

Vilken helg

Igår drog vi iväg och kollade när Robin mf hade match, tunering. Gick ju inte så jättebra men spännande ändå!:)

Gårkvällen bjöd på fest hos Wiik och sedan vidare till lindholmen. Blev dock en väldigt tidig kväll för oss alla då de blev lite för mycket alkohol. Sa förut att jag skulle sluta festa så mycket, men ändå så är man där o festar till de när helgen kommer..

Tur nog är jag ledig imorgon, för dagens bakfylla har inte varit att leka med.. Så imorgon ska jag sova ut, sedan förstsätta projektet i lekrummet!

Gonatt!

Sååå ja!

Den ända anledningen till att man är uppe nu beror på att William och Oliver sov här inatt och de garanterat ville gå upp tidigt.. Just nu är de kaos där nere!

Det blev iallafall vinnst igår. Jag och Jennifer drog in till biljardpalatset inne i stan och spelade lite. Jag va ju ruggit dålig och ända anlednigen till att jag vann va nog egentligen bara för att J gjorde bort sig.! Men huvudsaken är ju inte hur de gick till, huvudsaken är att jag segra ;)

Vi skojja om de innan att vi lär väl va osams efter detta då båda är fruktansvärt dåliga förlorare. Men närå de gick bra!;)

Nu är det en ny dag, får se vad den har att erbjuda!:)

Tummen upp!

Då kan man bocka av ännu en sak!;)

Ögongodis!

Suttit på bussen från jennifer o kollat klart på sista delen av PH. Vilken jävla avsnitt! Alltså hade Niklas åkt hade de ju inte ens varit värt att fortsätta kolla! ;) haha! Tror jag är lite smått kär i honom! (Trotts sitt blonda hår och sina blåa ögon!) hähä.

Nu är jag hemma om 5, då ska jag ringa mannen innan de är dax att slagga. 

På återseende!

11/12/13

Haha lite roligt datum idag hörreni!:)

Kaffet är avnjutit och ska nu bege mig in i projekt lekrum som ska bli till sovrum! Får även hjälp om ett tag, men att börja skadar ju aldrig!!:)

Later

Bra känsla!

Jag har bara en sådan sjukt bra känsla i kroppen! Hoppas verkligen att den håller i sig! :) 

Bättre o bättre

Jag va hemma idag. Kunde inte somna förns kl tre inatt och jag sov från och till fram till kl 07 då jag ringde in mig sjuk. Känns lite bättre nu efter att ha tagit en dusch, tabletter och legat nerbäddad hela dagen. Sen fick jag för ett tag sen sms av chefen om jag kunde vara med på kvällens möte mellan 17-19. Så ska knalla upp tills dess och se vad de innehåller. "De blir kul" skrev hon i sms.. hmm.. haha.
 
Annars flyter de väl på. Ska ta ett snack med min kära kusin om en sak jag vill ha hjälp med. Ställer han upp så kan de nog ganska snart va klart detta!:) Vi får se hur snäll han är. Men han brukar ju va snäll så de är nog inga problem får vi hoppas!;)
 
Snackade nyss lite med Halil. Han mådde inte prima men fick honom på bättre tankar så nu verkar de ha ordnat upp sig. Vad gör man inte för ens nära o kära ska må bra?:)
 
:)

Huvudvärk

Usch denna huvudvärk är inte att leka med. När man får sådär ont känner iaf jag mig så himla hjälplös. Låg där i soffan och började gråta. Men tagit tablett nu så ska bara kolla PH innan jag ska hoppa rakt i sängen. 

Förhoppningsvis försvinner den med några timmars sömn. 

Ha de!

Down down down

Inte varit en bra dag. Lite depp, kallt ute och as trött. Gjorde ju inget ansträngande igår så förstår inte hur jag är totalt slut och nästan känner för att sova redan nu...

Men ska iaf straxt dra mig upp till sis där vi ska spela bingolotto ikväll! Kan nog bli trevligt!:)

Hörs!

Chilldag!

Julbordet på Tele2 arena igår va väl sådär, blev lite långdraget men när de väl satt igång va de helt okej. jag och Jemps mingla runt lite och hamnade bland annat folk än vårat eget!;) men de va kul! :)

Och idag har de verkligen varit en chilldag som bjudit på hockey och efter de en film! Ganska bra så att säga!:)

Och bästa av allt.. Under matchen så ringer telefonen, Anna Tax Free stod de. När jag svarar är de Per! :D pratar ett tag med honom innan han skickade vidare telen till Erik och sist till Anna! Ohh gud vad jag började sakna mitt Bergenfolk! De skulle kolla jobb och finns de så drar jag nog dit, annars lär vi ses i maj! Men får ta mig i kragen och hälsa på dom snart! De va verkligen de bästa på länge! <3 

Nu ska tant slagga! Natti natt!

22.57

Idag har vi skickat hem magsjuka barn då de kommit från båda hållen.. Personal är sjuk pga halsen. Säger bara hej vintertid!

Nu ligger jag här i sängen, kan knappt svälja, hostar och är seg som fan. Och att börja kl 07 känns också ganska motbjudande. 

Men med tanke på att jag får gå hem vid 14 och sen ska börja fixa mig inför kvällens julfest med jobbet så blir jag genast på bättre humör!!:) Så att bli sjuk nu finns inte!

Så de så. Gonatt gott folk, fridens!

Kärlek!

När man redan är på sjukt dåligt humör kan man inget annat än att bli riktigt glad och smickrad när ens pojkvän spontant skickar denna bild...

<3

That bitch!

Jag ska fan anordna din jävla begravning snart alltså. Karma will fuck u hard. Snart har du ingen kvar! 

Fuck u!

Att försöka somna..

Att slagga in sådär lite lätt på soffan mellan 6-7 tiden kanske inte va de bästa jag lyckats med idag!? Men varit totalt slut hela dagen. Straffet kommer komma nu när jag lagt mig och ska försöka sova. Jag som redan sovit riktigt dåligt de senaste dagarna!:/

Det är mycket bollar i luften nu. Velig som man är, så kommer jag vänta tills sista senunden och när de inte finns någon tid kvar, då kommer jag göra de som jag vill mest. Lite så jag fungerar.. Låter tiden bestämma mitt öde! ;)

Nu ska jag försöka duna! Gonatt!

Jajajaja

Efter en helg som va planerad utgång och dans slutade vi på en pub, men va gör de om hundra år!? Alltid trevligt att bara styra upp något!:)

Ledig igår o va med Kakan till läkarn, sen tog vi ett varv inne i stan innan de blev dax för oss att skiljas åt. 

Nu är det jobb idag och resten av veckan. Trött som ett as och hade glömt bort om jag började 7.30 eller 08.00. De visade sig att jag började 08.00... Så nu sitter jag i personalrummet och avnjuter en kaffe i lugnets ro innan de blir dax för småbarn en hel dag!

Ha en härlig tisdag got folk!

Första advent

Och kanske håller allting förhoppningsvis på att vända till de bättre nu!?:)
RSS 2.0