Fredag

På något sätt ska det alltid krånglar när jag ska iväg på något, så i lite panik har jag nu fixat till de! haha! ;D
 
Jag hoppas att det är bättre väder där nere, för här spöregnar det just nu. Men för att vända upp humör tänker jag framåt och lyssnar lite på musik som får mig glad, ja så som Där jag hänger min hatt tex..
 
Nä men på återseende, hörs efter helgen!:)
 
 
 
 

girls

imorgon drar jag iväg till Norrköping över helgen, can't wait!! Kommer njuta till fullo, behöver mina bästa girls nu + så är ju lille Milo med också!:) Ska bli sååå kul.
 

~

Det är aldrig någon som kommer förstå, någonsin.. Hur man kan känna sådan ilska samtidigt som man är så otroligt svag och ligger som förlamad och gråter tills alla tårar är slut och man somnar i utmattning..

Jag hatar att de blev såhär, jag hatar att du gjort på de viset men mest av allt hatar jag dom. Det finns inget slut, någonsin. Men om det skulle komma ett slut, då... Då vet jag inte vad jag gör!

whoop

Alla räkningar är betalda,1,5 timmes mortionen för dagen är klar och nu ska jag straxt förbereda middagen!:)

Suttit och knarkat lite LCHF-bloggar så man får in lite vad de e som gäller men även för att få tips från andra vad man kan göra för rätter, för vad man ska unvika har jag redan koll på till mestadels:))
 
Får tacka Lina som fick in mig på allt detta som själv kör det!:))



 
 

Onsdag

Då var frukosten överstökad, ägg och bacon. Ruggit gott;)
 
Nu ska jag fixa några "måsten", som exempel betala räkningar till att börja med..  Sen tänkte jag ta mig en långpromenad i skogen!:)
 
bild från helgen!!
 
 

:))

Idag körde vi igång här hemma med LCHF, ska hålla de stenhårt. Första dagen har gått riktigt bra och det har minst sagt varit lika gott och mättande. Pappa var inte hemma när vi gjorde middag så när han kom hem och hade käkat var han helt chockad av hur god mat vi gjort! :D riktigt kul!
 
Det är snart onsdag vilket betyder att de är 2,5 dagar kvar tills jag får träffa Zandra och Tina, det ska verkligen bli så himla roligt och jag ser fram imot det sååå mycket, har saknat mina älskade tjejer!! :))
 
Mina älskade fina, underbara vänner!

hur orkar man?

Förstår inte hur folk orkar snacka om andras liv?!..
 
Jag drog till Norge för att jag är så jäääävla trött på allt folk, men när man kommer tillbaka efter nästan 9 månader så pratar folk fortfarande om samma saker.. herregud.. snart drar jag tillbaka igen, sköööönt! :)
 
 

Måndag

Denna helg var lite bättre än förra om man säger så.. I fredags var det bara en skön kväll hemma, lördags så möttes vi upp ett gäng hos storasyster och drack lite öl och laddade för en utgång. Jag ville ju ut till stan men ja, de slutade iaf på tegel.. inte förvånad. Men de gick de också, vi drack ännu mer och dansa för fullt hela kvällen tills de var dax o röra på sig igen. Jag och T hamnade någonstans i Kragsta där de fanns många kända ansikten från gymnasiet och barndomen. Sprang även på Linus från klassen, riktigt kul.. var väl sisådär 4-5 år sen man sågs!:P
 
Men iaf de var en trevlig kväll och jag slog nog inte igen jacken förns 06-07 på morgonen.. Efter inte många timmars sömn gick jag och D till Ica och köpte frukost då båda var as slitna.. Men vi slaggade in direkt när vi klev innanför dörren igen och vaknade inte förns pappa hämtade oss efter tre tiden..
 
Så man skulle säga att igår mådde jag baaara dåligt.. Men 18.00 var det A-lagsmatch uppe på IP här, så jag pappa och lillsis drog upp för att se dem spela. Brottbys Alag ligger ju etta och har inte förlorat en ända match hittills. Dock vet jag ej vad som händer med gårdagens match, det regnade nämligen så sjuuukt mycket och började oska och blixtra så dem var tvungna at avbryta matchen efter 15 min in i andra halvlek. Fan jag har inte sätt så mycket regn på länge, de var översvämning över hela planen och på alla gator.. Och de höll säkert i sig några timmar.. Helt galet!
 
Idag skulle jag egentligen åkt till Alanya om jag inte sålt min biljett. Man blev ju rätt sugen på att dra med tanke på hur vädret var går iaf. Men de har lagt sig under natten, nu är det bara stora pölar överallt på backen...
 
Nä, nu ska jag göra lite gröt och sätta på kaffe!
på återseende!

Lever!

Jag lever, men jag har dock ingen större blogglust!

på återseende!

19/8

Vilken jävla helg. äntligen är den slut..
 
I fredags jobbade jag första dagen efter att jag kom hem från Norge. Imorgon så kör vi igen fram tills på torsdag.. De är vad jag har fått hittills! Är inte mycket sugen på att jobba på dagis om jag ska vara ärlig, var liksom lite därför jag drog till norge från första början..  Men något jobb är väl bättre än inget, får väl se de så!
 
Sov hos moster inatt men sen jag kom hem där ifrån så har jag varit sängliggandes i soffan.. Pisstrött även fast jag iaf fick 6-7 timmars sömn..  plus så vaknade jag upp och kände av halsen, peppar peppar ta i trä på att de inte är något!
 
Nä funderar på att inta mitt bakåtlutade liggläge igen! yeah, lets do it!
 

Svar till Kristina

hahaha ohhhh vännen! :D Blev de något bra resultat då? ;)

2 ÅR!

Idag står det kalas på schemat!
 
Mosters troll blir nämligen hela 2 år idag! :D hihi. Så nu ska jag dra iväg och handla en present som jag egentligen skulle ha fixat igår men inte kunde! Så jaaa, ha en trevlig dag! :))
 
 

blåbär

Jag har bara varit hemma i Svea i ca 4 dygn.. Dagarna har känns långa men ändå inte på något negativt sätt.
 
Idag har jag sysselsatt mig med att åkt med far och syster och storhandlat lite, sen när vi kom hem bestämde vi oss för att ta en sväng i skogen för att plocka svamp..Efter bara hittat två stycken tröttnade jag och böt ut plockandet mot blåbär. Så imorgon ska jag göra en egen blåbärspaj med egenplockade blåbär!:D Alla som känner mig vet ju att jag är en riktig sucker för blåbär!;)
Syster, pappa och jag innan avfärd!
 
kvällen spenderade jag hos bigsis, skräckfilmskväll idag också, dock hade jag redan sätt filmen men de var ju rätt kul o se syrran bli rädd!;D Skadeglädje är verkligen den sanna glädjen.. De tycker jag vi fått bevisat för oss flera ggr idag!;D haha!
 
Nä sovdax, mina ögon går i kors!!

Härlig dag!

Detta med att sova ut verkar inte riktigt vara min grej.. Varje morgon har jag vaknat vid halv 8-8.. Men de kanske är bra, blir dagarna längre!
 
Idag har jag slagit ihjäl några timmar ihop med Tina. Hon och Danne hämtade upp mig sen drog vi ner till hennes päron och satt till mestadels ute i trädgården hela tiden och bara snacka. De var riktigt länge sen vi sågs så de var trevligt!:))
 
När jag kom hem där ifrån kollade jag på handbollsfinalen, jäkligt spännande och så himla nära Sverige var guldet, men silver är väl inte fy skam de heller!:) Inte fick jag nog av den sporten, brottbys Alag hade match uppe på IP så drog mig upp dit, 5-2 till Brottby, tydligen har dem inte förlorat en ända match hittills, går bra för dem också!:)
 
Som avslutning blev de två skräckisar uppe hos syrran. Första var någon Fransk verklighetsbaserad och den andra någon dansk.. Ingen av dem var speciellt bra om jag ska vara ärlig.. så när hon föreslog en tredje så tackade jag för mig och drog hem. Inte pga att jag inte ville se, utan för att jag varit vaken sen halv åtta imorse och hjärnan börjar svika.. Inte allt för pigg om man säger så!
 
Nu ska jag slå igen mina brungröna och sova.
 
En trött häst!
 

Söndag

Då har man landat här hemma i Svea igen.. Det var inte speciellt jobbigt där på arlanda i torsdags när vi sa hejdå utan de gick bra, dock kom allting på morgonen såfort jag slog upp ögonen på fredagen.. Tårarna bara rann ner.. Men nu är jag människa igen!
 
Spenderat mina första dagarna ihop med familjen/släkt bara, inte orkat ta tag i annat.. Eller ja, ringt till en chef och sagt att jag finns tillgänglig vid behov.. Det är inte riktigt min stil att bara ringa upp någon annans chef och "sälja ut" mig själv sådär.. haha, när blev jag så tuff? ;) hähä..
 
Nä, nu ska jag fylla på kaffekoppen och kolla tv.. jaa kolla tv som jag inte har gjort på sisådär 3-4 månader;)

Hej då Bergen, hej Sthlm!

Sista dagen  för detta äventyr har kommit. Idag drar vi hem till Sverige!
 
Vi har precis avslutat frukosten. Nu ska vi bara lägga ihop de sista innan iaf jag och Amanda ska ut på stan och ta en hejdå-fika med Lina och Ann! Vi sa även hejdå till Minna imorse, hon väckte oss innan hon drog iväg på jobb.. Det kändes inte lika jobbigt som jag trodde, kanske var de att man knappt var vaken.. Hade nog varit ännu jobbigare om man sagt hejdå igårkväll..
 
Sen kom även Minna på att hon kommer ju komma hem till Sthlm innan hon drar iväg till Island, så det finns fortfarande chans för mig att träffa henne ännu en gång! vilket gjorde att de kändes ännu enklare! :)
 
Vi får väl se hur reaktionen blir på arlanda när jag ska säga hejdå till Amanda och Tony, joooobbigt.. Men jaaa, nu ska jag njuta av sista timmarna innan vi måste dra här ifrån!
 
Vi hörs när vi hörs!

Film tips!

Jag har några filmer jag bara måste tipsa er om..
 
* Tomten är far till alla barnen, gammal svensk klassiker men otroligt jävla rolig. Tyck att jag är dum i huvudet men kollar på den varje dag!
* Apocalyto
* Killing Mrs Tingle
* Mammoth
* Raven
* This means war
* We own the night
 
Sist men inte minst...
* Warrior, som LÄTT är en av de bästa filmerna jag någonsin sätt!!
 
Sååå, de var lite tips från coachen, enjoy!
 
 

Onsdag

Igår på våran fria dag städade vi lite sen gick vi ner på byn och strosade runt. Sen på kvällen innan läggdax så blev de väldigt mycket prat och även lite tårar.. De kommer bli hemskt detta!
 
Även fast vi hade hoppats på att få sova ut idag så vaknade jag redan vid 08.. Och då hade Amanda redan varit uppe ett tag.. Vi körde åter igång med städning.. haha låter ju som vi har det hur stökigt som helst, men jag räknar in sista tvättningen och sedan ställa tillbaka de möbler vi flyttat på som ska stå på sin plats igen..
 
Efter att vi har gjort väldigt mycket så hoppa vi in i duschen och sedan drog ner till stan som slutade med en mjukglass vid fontänen i det härliga vädret där vi satt där en lång stund och bara njöt och prata!
 

Ändrat!

Nu ligger min biljett också ute... Så två stycken flygbiljetter direkt från Arlanda-Antalya + transfer t/rt för 2000kr/st säljer vi, datumen 27Augusti - 4 september. Hör av er vid intresse!
 
Jag kommer säkert sakna turkey men just nu känner jag att de är bra, jag har ingeting där att "hämta" eller hur man ska säga det. Det har varit skitkul tiden som har varit men tror det är över nu. Iaf på ett tag. Jag vill inte ner längre och de ska bli skönt att stanna hemma! Det har kommit till en gräns.
 
Utan nu ska jag fokusera på vad jag vill göra i livet och sen göra de på mitt sätt. The botten is nådd...
 
 

Bilder från lördagen

 

Tjeeenixen!

Den där lördagen man såg fram imot slutade minst sagt inte som väntat... haha! Först samlades vi ett gäng här hemma. Vi tjejer drog ut lite tidigare till Contra bar, där de på en gång beställdes in tre flaskor Cava.. Ja de tog ju inte lång tid innan dem var slut och efter någon timme kom även grabbarna ner och joinade oss!
 
Helt plötsligt är alla borta, kvar sitter jag, Tony, Walter, Simon, Malin och hennes kille.. Så vi bestämmer oss för att dra till ett annat ställe där de hade biljard. Hela iden med att vi skulle gå ut var egentligen att vi skulle ut och dansa och så alla tillsammans;) men njaaa, blev ju inte riktigt sååå..! Men ja, det var väl rätt kul förutom att de spårade lite.. De var liite för mycket alkohol som intogs den kvällen/natten.. Men å andra sidan sattsade vi på en karatefylla, vilket vi också fick!;D haha!
 
Så i söndags 13.00 knackar Tony på min och Amandas dörr och frågar om vi tänkt att gå upp något.. Och om jag var någe bakfull? mjovars.. som lite salt i såret fick jag även vissa saker berättade för mig som jag inte minns.. Alltid lika roooligt sånt där!
 
Nog om de, idag var sista dagen på jobbet. Det var lite sorgligt. Och Malin var så himla gullig.. Ibland förstår hon inte riktigt svenska.. så efter jag sagt till henne att de var sista dagen och kramat om henne kommer hon springandes efter 10 min ner till omklädningsrummet där jag var helt rödflammig och sa "men jag förstod ju inte vad du sa, åker du hem nu!?" jag "haha ja men Malin jag sa ju de!":P haha..  gullunge!:)
 
Så nu har jag tre dagar ledigt där de ska städas, packas och säga hejdå till lite annat folk! Sen är det dax för hemresa!
 
Ett inlägg med lite pix kommer snaaart:)
 

Pain!

Ni vet när man saknar någon så fruktansvärt mycket så det gör ont, att man inte fick det där riktiga Hej då't.. Man har undrat så länge utan några riktiga svar.. Man vill egentligen inte ens inse att det faktiskt är som det är, utan man vill bara spola tillbaka tiden.
 
Jag saknar honom så brutalt mycket. Såfort jag bara tänker på honom eller säger hans namn, så faller jag ut i gråt. Att sakna dig gör ont, i hela kroppen.
 
 

6 days to go

Ännu en dag mindre.
 
Fått lite mail om framtida jobb och allt känns lite bättre när man fått lite mer koll på läget! skönt! Så nu kan jag egentligen bara njuta när jag är hemma. Pappa har semester och han har föreslagit att vi ska hitta på något ihop, vi får se vad de blir. Ska nog bli skönt att komma hem och pausa några dagar först bara! Jag ska krama och pussa sönder William och Oliver också, galet vad jag har saknat dem, iiiihhhhh!! :))
 
 
 
 
 

6 days to go

Ännu en dag mindre.
 
Fått lite mail om framtida jobb och allt känns lite bättre när man fått lite mer koll på läget! skönt! Så nu kan jag egentligen bara njuta när jag är hemma. Pappa har semester och han har föreslagit att vi ska hitta på något ihop, vi får se vad de blir. Ska nog bli skönt att komma hem och pausa några dagar först bara! Jag ska krama och pussa sönder William och Oliver också, galet vad jag har saknat dem, iiiihhhhh!! :))
 
 
 
 
 

7 days to go..

Idag är det precis 7 dagar kvar här i Bergen. Nästa torsdag eftermiddag beger sig jag, Amanda och Tony hem till Svea. Igår på dagen kände jag bara, äh vafan jag skulle lika gärna kunna dra hem imorgon..Känns ju lite som man bara går runt och väntar på att få åka hem när det är så nära.. Men sen på kvällen fick jag ångest och lite panik över att lämna detta ställe.. haha, härligt hur man funkar!;)
 
Jag och amanda låg i soffan, jag psykade ner henne massa och när jag väl gett mig så börjar hon på mig.. båda var rastlösa och ingen av oss nappade på någon annans ide med att hitta på något.. Så tillslut för skoj skull föreslog jag att vi skulle dra ut och dricka öl.. haha fan hon flög ju upp ur soffan och sa ja!;) Så lätt var de.. Så vi drog ner på byn och tog två mys öl och snacka lite skit medans vi kolla på folk!
 
Amanda ligger fortfarande och sover medans jag både gått upp, käkat frukost och nu sitter och avnjuter första kaffekoppen för dagen! funderar på att dra migner till byn, måste inhandla en ny parfym eftersom jag igår fick stå hur länge som helst för att få ut lite ur flaskan.. Surt bara att den kostar typ 700nok.. man drar sig ifrån de om man säger så...
 
På lördag smäller det här i Bergen, då ska vi ha våran sista karatefylla innan hemgång, alla vi är nämligen lediga på söndag, så vi har dragit med oss lite folk från jobbet och jag är inställd på att det kommer bli riktigt jäkla kul! :D läääängtar!
 
 
 
RSS 2.0