Saknad !


Jag och F Dec-09

29 Junı

Tıll att borja med vıll jag halsa ett stort grattıs tıll bade mın mor och mın kusın som fyller ar ıdag, GRATTIS PA ER!

Senaste dagarna da.. dom har val bestatt av strand och bad under dagtıd, sen kvallarna pendlar de lte mellan hamnen, mına 3 favorıter och underbara vanner. N han slıter som ett djur for att fa komma hem sa tıdıgt som mojlıgt om kvallarna. Jag trodde att han skulle jobba mycket mycket mer an vad han gor faktıskt.. Sa det kanns jaklıgt bra!!

Senaste dagarna har jag funderat sa jakla mycket! Allt som hant, allt som sagts, ja alltıng! Fan vad lycklıg jag ar! Jag har det sa jakla bra har, jag vıll ınte tıllbaka tıll Sverıge. Thıs ıs my home, thıs ıs my famıly, here ıs the place ı wanna be!

uppdatering

blev det en tät uppdatering, men det är bara för att jag sitter hemma just nu och är barnvakt till en sovande Samet! :)

Dom där jordgubbarna och glassen igår går inte att klaga på, det var naaajjjs! Efter vi käkat upp dela vi alla på oss och jag begav mig mot Ali för att få lite tid att umgås med honom, alltid lika trevligt! Sen kom sötaste Mikaela med idén att vi skulle dra upp till borgen, jag var snabbt på den idén. När våra män jobbar så får vi passa på att ha massa mysiga stunder ;) haha. Det var brutalt fint där uppe, och perfekt att bara försvinna från allting och vandra sakta neråt och bara njuta av stunden. Lovely!

Idag är vädret på top och ska snart dra och möta upp Mary för lite bad och sol, härligt. Det är väldigt varmt här nere just nu, och varje morgon vaknar jag av samma värmechock och helt genomsvettig. Men man ska väl inte klaga, innan jag vet ordet av de så är man back in hell liksom..

Igår så kom ju kusin vitamin och hans tjej, vi får se om de tänkte komma över och hälsa på här i Alanya, vore väldigt najs om man säger så! :)

Hey hey Alanya

jag ar nu ı paradıset EFTER ETT OCH ANNAT PROBLEM och ınget kan nog sla det. Dagarna hıttılls har varıt underbara och det fınns nog ıngentıng att klaga pa forutom att jag skulle vılja umgas lıte mer med mın man!

Igar vad det ju mıdsommar, Jag, Mıkkı, Mary, Zandra och Tına mfl drog ıvag tıll Palm Beach och at svenska mıdsommar mat. Sıll o potatıs, nubbe, jordgubbar med gradde, svensk musık, och som nı sakert redan vet var Anna Book pa plats och upptradde for oss. Det blev mycket sjungande och aven en hel del dans nere pa stranden tıll en mıdsommarstang dom lyckats fıxa.

Efter att det var over dar sa tog vı dolmus ın tıll hamnen dar vı besokte Crazy Hourse, Havanna och en snabbıs ın pa Robın Hood. Det var en rıktıgt oslagbar dag!! En battre mıdsommar har jag aldrıg haft!

Idag har jag legat pa stranden tıllsammans med Mıkk, Mary sen kom aven Zandra och hennes tva jobbarkompısar dıt. Trevlıgt. Nu sıtter jag och Mary pa ınternetcafe och nordar oss. Det ar val runt 36 grader ute, sıtter ı tunna korta shorts och ett tunt lınne men svetten rınner prıncıp som aldrıg forr! Men jag gıllart! :P haha!

Snart ska jag bege mıg tıllbaka tıll Marco polo och umgas med Mıkks. Kanske ska kopa med mıg lıte glass, eller jordgubbar som vı kan gotta oss med.. jaa varfor ınte.. :)

Det kommer sakert nagon mer uppdaterıng har nerefran. sa hall ogonen oppna! ;) haha. Tjao!

Försening och döende

Ja vad gör man inte för Att fördriva tiden? planet är försenat 15 min! vilket betyder Att jag enbart har 40 min Att hitta i ist, jaja.. det kommer gå bra. 50 min kvar innan avfärd och jag är döende trött.. Hej då sverige!

Onsdag!

VARFÖÖÖÖR ÄR JAG SÅÅÅÅ NERVÖÖÖÖS? :P haha.. Kanske är pga min mellanlandning i Istanbul? Det är ju inte den minsta flygplatsen om man säger så, höhö.. Men har ju mellanlandat där förut ensam utan några större problem.. Men sen påvägen hem blir de mellanlandning i Adana, ett ställe jag aldrig varit på:P kan bero på det kanske, för själv har jag ju flygit förut inrikes där i turkan. Så det är väl inga problem. jaja livit som min man brukar säga! ;)

Jag är snart där, inte ens en timme behöver jag vänta i Ist på nästa flyg, känns både bra och stressande, för det är ungefär vad det kommer ta för mig att hitta till nästa incheckning;) haha!

Neeej, det är inte meningen att jag ska sitta här egentligen, men jag är princip klar, ända jag har kvar är duscha och klä på mig redo för att dra..  haha, inte lagt fram passet än kom jag på, ska nog göra de om jag ens ska ta mig ner!;)

Ni kanske hör något mer efter detta inlägg. datorn är en bra tidsfördrivare, för det är precis det jag behöver just nu. Något som gör så tiden går fort! så jag kan draaaaaaaaaaaaaa! :D



gonatt

Hann ut en sväng i monsterbilen. Kändes bra att fått lite friskt luft och att få lugna ner mig lite.. Nu ska jag ringa min man, sen sova. Sista dagen imorgon på jobbet, seen draaar jag. Så kan bli segt med inlägg, men känner ni mig rätt så kommer alltid ett hejdå-inlägg! ;)

Hööörs!

Fruktansvärt irriterande!!!

Fyfan vilka vidriga människor det finns! Vågar ni inte fråga ska ni faan inte något ha heller!!! :@

Göra klart!

Nu ska fixa det sista i packningsväg, stryka mm. Så det är klaaart!  ;)

Tisdag

Då var även denna dag över.. Kan knappt fatta att imorgon natt är jag påväg. faan vad skönt de ska bli! Jag har varit ifrån folk som betyder mestaste förlänge just nu. Jag vill liksom bara dra!! Komma ner, släppa allting och bara vara.

hey hey alanya, hey hey alanyaa, there is the place i wanna be!

Fullt ös, medvetslös

Nu har jag sprungit som en galning fram och tillbaka i tvättstugan. Ska börja vika ner lite mer kläder snart :) Det går framåt i min packning än sålänge... frågan är hur de blir sen när jag ska stänga igen den.. vikten ska vi inte prata om, tur säger jag bara att jag får ha 30kg! :P

Jag ringde både Apollo och Ving idag för att höra om transfer.. apollo går bra på onsdagar och helger, ving får du inte boka transfer om du inte flyger med dom.. nähäää, men skit i det då! Det löser sig när jag väl kommer dit, annars får jag väl en tarre från flygplatsen.. Eller varför inte ringa Fast man?!;) haha, han avgudar både mig och min pojkvän och han ställer alltid upp! :) Vi får se, vi får se.. Bara man är nere så löse sig allt! :)

Måndag

OM jag räknar neråt..ta mig på orden för det gör jag garanterat! På onsdag kväll beger jag mig ut mot arlanda! känns bra, känns bra!

Min chef kom fram till mig idag och frågade om jag ville gå på och jobba efter att dom öppnar igen v32 fram till den 25 augusti som de ser ut nu. Jag tror det blir ett ja! Varför inte egentligen jag är bara hemma och jag behöver pengar, vem gör inte de?!

Det är ganska typiskt att jag ska iväg till sjukan den 7 juli, annars kunde jag ha struntat i min hemresa och stannat fram till slutet på v31. Hur lovely hade inte de varit liksom?! Mmm.. jag drömmer mig redan bort. Men nu är det så att jag måste hem med detta flyg som är beställt. Meeen vem är det som säger att man inte kan flyga tillbaka med en last minit biljett typ den 8de? ;) tro mig, tanken finns! ;)

Vad finns det för anledning att vara här i sverige om jag bara ska sitta på röven?! Då kan jag lika gärna åka tillbaka hem!

Musik

Nu har jag säkert suttit över någon timma och bara dragit hem massa musik som vi ska ha i alanya. Det kommer bli peeerfa! Jag känner mig faktiskt lite piggare och gladare på livet just nu, fått måånga ord sagda med Mary, sen så dök även älsklings mikki och sara in på msn sådär otippat, sånt gillas av en deprimerad svenska i fel land!;) haha.. drama queen? ;)

Nu ska jag bara hitta min sladd så jag kan få över all musik på telen så det är klart. Sen blir det till att sova, klockan är mer än vad jag trodde.

Kvällens avslutas med en bild på mig och min lilla älskling!

Snart ska du få träffa din älskade ingifta morbrors fru som du älskar mestaste! :D HAHA!

Redo!!

Jag är redo för att dra, men det känns som att någon knytigt fast mig i ett rep och håller imot när jag försöker springa iväg, dvs ganska omöjligt.. Jag vill bara åka hem nu. faaan, ååååångest.


familjen - Ali

Söndag

Jag vet nog inte vad jag gav mig in på idag när jag drog iväg och handla. Meen allt är klart nu iaf, alla beställningar är inhandlade och fick även med mig en hel del till mig själv också.. min plånbok skriker! ;) haha!!

Har packat ner ungefär hälften, mycket som ska tvättas innan min avfärd. Men innan jag orkar ta tag i något av de ska jag bara hinna andas lite ;) Men vet ni vad jag har med mig hem!? Väääärldens godaste parfym till N. Ohh i love it!! :D haha. Förhoppningsvis gillar han den lika mycket som jag! ;)

iyi geceler

Jag är dödstrött, även fast jag inte har gjort ett skit idag! Baaara slappat .. tja

Flaggor!

Idag är den svenska flaggan hissad överallt och svenska nationalsången sjungs utan några som helst tankar kring rasism. Men på nationaldagen var det istället en jäkla disskution.

Hur tänker man då?

Lördag!

Dagens planer var att bättra på brännan lite eftersom de började bli riktigt varmt, men sen gick solen i n i ett megastort moln. Ganska otippat, eller vad säger ni. jaja det kommer fler tåg ..

Jaf var nere i källaren tidigare och hämta en annan resväska då mitt monster har pajjat lite.. känns väldigt fel att byta väska! :P haha. Har fått ner lite badkläder och lätta sommarkläder. Känns bra, känns bra! :)


Myyys

Nu ska jag dra mig för att umgås och mysa med familj och kusin som är här i storstaden och hälsar på! Hörs! :)

hejhej

Den där Mary

Jag gillar dig vännen, du är allt bra underbar du!! :D


MARYANA ♥

6

Dagar kvar innan jag befinner mig i Turkiet hos älskling, familjen, mikaela, Zanduuuuw, Mary, Tina och Arabjäveln aka Sara mfl! Kan knappt förstå det! Känns heeeelt underbart! Så jäkla skönt det ska bli att få komma hem igen. Må bra för ett tag och bara njuta! Hör o häpa, men än har jag inte tagit fram bagen. Den får jag välkomna imorgon! :)

haha de känns nästan lite stressat! Måste inhandla det som är beställt där nerefrån i helgen eller måndag, för både tisdag och onsdag jobbar jag sent. Sen på onsdags kvällen beger jag mig ut mot arlanda! Det kommer nog rusa på rätt bra med den tiden som är kvar! :D lovely feeling!



6 dagar kvar älskling, 6 dagar!

Fredag!

Det blev ingen uppdatering igår då jag bara hann hem och duscha innan jag drog vidare till bromma och hälsa på Rugge. Trevlig kväll!

Idag har de bara varit jobb, sen slappt, ska verkligen njuta av denna helg! Mina arbetskamrater fråga om jag ville haka med in och kolla på bröllopet imorgon.. men alltså, varför egentligen? Jag kan väl se de på tv om de nu skulle intressera mig .. Mina kollegor var lite beskymrade..

L; Men det är klart du ska med in, det är ju att man är med om något historiskt!
A; Ja men om jag försöka skjuta Viktoria dagen efter så är de också historiskt!
L; ..... ?
S; Hahahahahah!!!!!

Lutar ju inte mot att jag drar in. :)

Kom igen nu Britt-Marie kör för fa-an!!

Sorry för dålig uppdatering. Meeen, 8.5 timme sen helg, NU KÖR VI!! vi hörs!

Bussresan och första mötet

Det är ganska många som har frågat mig lite om detta med Viranshir, hur vågade jag bara dra dit, hur jag kan klara av att bo några veckor tillsammans med svärföräldrarna.. Hur var första mötet med dom, om jag var rädd mm. Så tänkte dra lite kort (om de nu går) hur det var! :)

Bussen
Mitt första möte med svärföräldrarna var sep09. N var ej kvar i alanya utan var då redan hemma i Viranshir, jag tog bussen dit som tog hela 16 timmar... troligtvis den konstigaste resan hittills. Den ända turisten som fanns var jag, den ända engelsktalanade personen som fanns var jag. Men det gick bra ändå. Det var ca 3 pauser på hela resan, en av dom var lite längre paus då man skulle få äta lite middag. Allt sas på turkiska med 160 ord i sekunden. Jag fattade inte speciellt mycket utan jag satt kvar på bussen med mitt lilla bagage i famnen väl fasthållet :P

Men senare under resan var de två snälla turkiska damer som hjälpte mig lite, dom visade att jag kunde gå på toa och vart jag kunde handla på ett market, men stressad som ett as så sprang jag in på toan, sprang till market sen tillbaka till damerna. Jag visade upp min biljett då och då för en av dem (den jag ansåg var extra snäll mot mig;) haha) och kollade med en frågande blick när jag tyckte att jag hade rest väldigt länge. Hon sa bara "hayir hayir" och sedan något annat, jag chansade på att de betydde "inte än" lr något sånt!

Sen helt plötsligt under resan så kommer en av dem som jobbar på bussen fram med hans telefon och ger den till mig.. jag fattar ingenting och säger på turkiska att jag inte kan turkiska (kanske uppfattades som dum då?!:Dhaha) Då tar han telen igen och säger något, sen säger han N´s namn. Jag kollar frågande men tar telen och det var N.. han och A hade tydligen ringt och kollat upp bussens alla grejer och A hade tagit "the bus drivers nr" för att kunna kolla hur det gick. Tack gud för de, kändes bra att få höra en röst man känner igen efter X antal timmar.

Mötet
Väl framme kände jag mig som en slalomskida, stenhårt och orörlig. Det var brutalt varmt, mycket varmare än vad det var i alanya. konstigt hur de kunde vara sådan skillnad, fast de kan ju försig vara stor skillnad i sveige också beroende på var man bor. skit samma.
Det var N och hans bror E som kom och hämtade mig. Kändes lite konstigt att befinna sig på en plats man aldrig varit på innan och inte kunnat föreställa sig hur det såg ut. Men det kändes tryggt eftersom han fanns där!
När vi kom inkörandes genom deras infart så började hjärtat slå lite mer, men ändå väldigt lugn gemfört med när jag träffa hans syrra och Ali första gången. När jag kom gåendes så fråga jag snabbt hur jag skulle hälsa.. det är ju trotts allt skillnad liksom, som svar fick jag "you have to do like this..." och så sa han hur många saker som helst.. grejen var väl där, jag hade inget speciellt allternativ utan hans mamma bara drog sig intillsig och krama och pussa mig hur mycket som helst, sedan med ett stort leende sa hon något till N.

Han bara skratta och sa "i think she loves you more then she love me!" haha. oookej.. Hans pappa var lite mer avvaktande, det blev puss på varsin kind och ett "merhaba" lätt och enkelt! :P haha.
Hela familjen var jättesnäll. Sen som jag inte visste om dök de upp "lite" släkt för att "kolla" på mig.. då började jag känna mig liiite väl nervös :P Men de gick bra. Det roligaste var väl att dom hade frågat efter den svenska flickan när vi satt där alla i vardagsrummet.. haha hans mor skratta och pekade på mig. Dom tyckte att jag såg turkisk ut, vilket tydligen var rätt bra. Som hans far sa "cok guzel!" :D hihi, tack svärfar! ;D


baba, jag och Anne på bröllop.
(Även jag roppar på dom som mamma & pappa) :P

Nu efter när jag har träffat dom igen känner jag mig inte obekväm alls. Skuttar runt som vanligt där hemma, drar olika skämt med svärfar, går och lägger mig och sover brevid svärmor, slänger upp dörren till hans brorsas rum och slår mig ner och kollar tv med honom, frågar hans andra bror mfl om jag ska spöa dom i kortspel och mycket mycket mer! :)

Jag har bara träffat dom två ggr, men känns som fler, kanske är tack vare att jag bodde där hemma vid årsskifftet nu under en längre tid. Och jag ser verkligen fram imot vårat nästa möta. Kära svärföräldrar! ♥

Tack

Sverige för att det bjöds på naaaaaaaaaaaajs väder idag!


Onsdag

Då var den dagen över, haft en riktig mysdag idag, Vi hade utflyckt och alla hade med sig egen matsäck, det är så kul och se dom små barnen vara så stolt bära sin små ryggor och sedan vilja sitta framför en och visa vad dom har tagit med sig!:D haha, dom stunderna är verkligen oslagbara! 1v kvar, 1v kvar ...

Annars då.. Jo min älskade Mikks drog hem idag dvs till Alanya. Fick ett litet sms som kom in vid 4a tiden inatt av henne, hoppas din flygning gick bra och att du kom fram oskadd! Ses snart baby! :)



Goooood!

HAHHAHAHAHAHHAHAH!!!!!!!

Så jäkla klantigt, men samtidigt, de behövs! ;D

:D

Ingen är nog gladare än jag just nu!! :D

Midsommar firas i turkan tillsammans med dom BÄSTA, Lycka!!! ♥

Pepp!

Jag känner mig pigg alltså, direkt när jag kom hem från jobbet och hade fått i mig lite mat mm så begav jag mig upp mot syster för att bege oss ut och motionera lite, gick kalas förutom att de kändes som mina ben skulle skaka sönder sen när vi kom hem:P haha, det är som de ska lr hur! :)

Jag som typ aldrig orkat mig ut på en tisdag eftersom jag slutar sent och brukar vara helt död.. men nu så...kanske beror på att jag varit ute och motionerat varje dag sen typ någon vecka tillbaka.. vafaan de kanske inte bara är påhitt, man kanske mår bättre av motion! ;) höhö ...

mycket snack, men det känns som bra pepp att få skriva om de! yeaaah!

Tisdag

Jag har väl inte jätte mycket att säga idag förutom att jag kommer sakna ihjäl mig efter Mikkii som drar till hennes man imorgon. Kommer verkligen sakna dig här hemma! Förhoppningsvis möts vi där nere om inte allt för många dagar! Då ska vi skaka om Alanya lite!!

Men fram till dess får jag väl njuta av värmen och folket här hemma.. hö hö, kul skoj lr hur...

Nerå, tiden kommer nog att gå ganska så fort trotts allt, vilket gillas! Men på onsdag nästa vecka kommer jag troligtvis gråta ihjäl mig när både Mikki redan är där och Mary ger sig iväg.. jag kommer nog känna mig lite död inombords!

Natti

Tror nog att jag avslutar kvällen nu. Är sliten. Vi hörs im!

TJA

Så jävla ÄGD!!!

Måndag

Denna dag började med en försovning... 07.45 skulle jag börjar.. 08.20 vaknar jag av att någon jävla idiot inte slutar ringa på hemtelen. Då jag kollar till på mobilen och ser ett missat samtal + vad klockan är, jag har nog aldrig flygit så snabbt ur sängen på ett tag.. haha, första alla säger till mig när dom fick syn på mig var "haha, trött idag?!" ;) liiiite kanske...

Haha + så är jag är helt förlamad i halva ansiktet typ, gaaanska oskönt må jag säga. Jag hade inga hål, men jag bet ju sönder ev av mina tänder förut så var tvungen och laga den och de kunde inte göras utan bedövning. Men men om några timmar kommer jag kunna svälja och prata normalt! :) Och räkningen var inte farlig alls, tack Allah! Men dock ska jag börja använda en speciell tandkräm för 85 fucking kronor som bara finns på apoteket från o med nu + använda mig av bettskenan igen.eftersom jag gnisslar tänder när jag sover.. puh ..

Jaja, nu sitter jag och inväntar Tina för att sedan bege oss upp till Cia och spendera kvällen där.  vi hörs!

sängen sängen sängen!

Jag är för sliten för att orka sitta uppe nu känner jag, och om inte annat kommer jag vara mer sliten imorgon när klockan ringer och jag vill inget annat än att ta livet av mig.. sååå!!!

Imorgon efter jobbet är det dax för tandläkaren.. jag väntar med glädje på räkningen.. NOT!

Vi hörs! Gonatt!

Brutalt!!!

Idag när jag var ute och körde bil så körde jag nästan över en grävling, men som tur var så väjade jag så jäkla hårt så den hann undan, dock flög jag in i bilen i andra körfältet, vilket slutade med att den flög 500 meter över åkern och landade i garnsviken där en robåt sakta kommer med 4 pers i som flyger upp i luften och krockar med ett flygplan som sedan störtar och landar i norrtälje och 600 pers dör.. Men jag körde iaf inte över grävlingen!



fyfaaan alltså, fett läskigt!

Du är så sööt!


En dag när jag och N var ute på promenad och var påväg hem såg vi denna
sötnos i fönstret och jag var bara tvungen att ta en bild på honom! :D
haha älskade Ibo! :D ♥

Promenad igen

Straxt prommis med Cia raringen. Trevligt!

Mannen i mitt liv ♥

Bästa bästa bästa!


Första bilden eveeer

Badkar eller beachen?!

Jag har precis vaknat upp från en liten tupplur, dom är himla sköna.. egentligen mest av allt skulle jag bara vilja lägga mig i ett varmt bad i några timmar, för man fryser som en tönt när man vaknar upp!! Dock skulle vårat varmvatten ta slut efter en uppfyllning.. och vad är "bada" utan att kunna tömma och fylla upp de på nytt flera gånger om?! :P haha. Kanske drar mig hem någon dag till syster och Robin och lägger mig där! Haha! :D

Meeen, något jag helldre gör är att bada i havet.. haha även detta inlägg drogs in på turkiet tankar.  Tänk er att bara ligga där på beachen, trevligt sällskap och något gott att dricka och lite fågelfrön.. mmmm.. bara njuta och somna in.. sedan att man princip vaknar upp heeelt svettig, uttorkad och håret ser förjävligt ut. Man försöker öppna upp ögonen och dra sig ner mot havet för att ta sig ett dopp!! Ohhh. vilken underbar känsla! Den är oslagbar!!


Att ta ego-pics och vara psykad ingår! :)

Söndag

Dagen började med en långpromenad, tro det eller ej, men jag fick med mig både far och stora syster. Great!

Idag är jag totalt planlös, klockan är inte mycket, men de känns som drar man iväg kommer tiden dra iväg as snabbt, och jag menar, de går ju inte på 20 min direkt bort till Tyresjövägen ;) höhöööö... Vafan mikks?!:D haha!

Oooooch nu kom spöregnet, kuul!!

If you love, you never give up .

Tanken på att sova har kommit, även om jag inte är speciellt trött. Men såg att klockan straxt är halv 3.. vart försvann tiden?!

Känslan om att somna ensam utan älskling är hemsk. Jag vill bara vara i närheten av honom just nu. Jag pallar inte att vara ifrån dig!! Jag behöver få känna din närhet, få höra din röst, ditt skratt och bara somna i din famn på nätterna. Men snart, väldigt snart bär det av. Till platsen där min kärlek befinner sig!!



Bild från mysdag på stranden ♥

Kväll hos Tinii

Kvällen hos Tina ikväll var grym.

Vi blev bjuda på fantastisk god mat och riktigt god efterrätt. Gröööömt hörrruuu...  Vad kvällen mer erbjöd var en del tarokort, mycket intressant!! Men eftersom Cia skulle upp och jobba imorgon blev vi inte jättelångvariga, så kom hem för några timmar sedan. Är inte ett dugg trött, så de blir inte att sova riktigt än.

Bjuder på denna.. bara för att!

Glest

Lär nog bli glest med uppdatering här nu för ett tag!

Men jag tänkte bara säga;

Sara din jävla arabjävel!! Ha så jäkla kul i turkiet!! :D:D <3

skakar

Jag har så mycket inom mig så helt plötsligt så började bara hela min kropp att skaka.. vet ej varför :S helt galet, jag klarar nog fan inte detta längre.. det är helt sjukt! faan!!

:)

Planerna ikväll är det ingen kvalite på .. Ska troligtvis bara vara hemma. Tänkte slänga ihop en rabarberpaj bara för att jag fick rabarber av Monkan på jobbet, och innan dom blir dåliga kan man ju göra något av dem. Men blev lite lat och har inte fått ihop någon än, och kommer troligtvis inte få ihop en senare heller.

Imorgon är då planerna så mycket bättre. Då blir det till att umgås med Tiniii och Cia. Cia ville att jag skulle färga hennes hår, ska bli intresant att se vilken färg hon tänkt sig! :)

Dock en grej som jag är lite beskymrad över är... Vafan göör Miikks i Sala?? ;) (Jo jag vet egentligen) Det är helg, och vi har träffats en dag i helgen sen hon kom hem från Alanya. But what aboute this weekend? När kommer du hem min skönhet?

Helg

Då var även denna vecka över, de går fort nu. Jag och en annan som slutar satt och pratade om hur mycket man kommer att sakna denna barngrupp, att man inte får följa dom hela vägen upp till avd.grön.

Nu när föräldrarna fått reda på att jag ska sluta har jag fått höra lite om vad de tycker.. lite exempel;
"Neej vad tråkigt, dig är den ända ** pratar om hemma!"
"Hur ska ** klara sig utan dig, hon avgudar dig och pratar om dig hela tiden hemma!"
"Kan man inte göra något så du kan få stanna?"

Jaa där är lite av de saker man fått höra av föräldrarna. Man blir helt varm när man få höra det! Och när jag tänker på att jag endast har 9 dagar kvar tillsammans med barnen ska jag njuta till fullo! Shiit, 9 dagar..

Jag får gå upp och hälsa på dom veckan efter jag kommer hem från Turkan. om jag nu åker dit vil säga .

i don´t care anymore

Jag är ganska tom människa idag också tyvärr. Vi får väl se när man går tillbaka till sitt normala ... Jag är inte sugen på någonting längre, och jag kan knappt vara glad för någon annans skull, då är det illa! Då är det dax att hålla sig undan ett tag och ta tag i problemet .

I have a decision to take, yeah!

Onsdag

Har precis kommit hem från Nynäshamn. Var där tillsammans med min far för att hämta upp min lillsis som kom med färjan efter ha haft klassresan på Gotland. :)

Jag är ganska trött. Igår när jag skulle sova låg jag från halv 11 till ca. 01.00 och bara glodde in i väggen och lyssnade på musik. kunde inte somna, hela mitt huvud bara snurra runt om massa saker, pendlade mellan tårar och skratt.. sjukt!! Hoppas på att denna natt blir bättre!

Jag har egentligen ingenting att säga.. Såå, gonatt!

bunalımlı ?

Jag ska köra en tidig kväll ikväll. Jag har börjat läsa på andra boken nu, Pojken som inte fanns. Jag är så fast i mitt läsande så jag glömmer allting omkring. Det är en underbar känsla att bara försvinna bort från verkligheten ett tag!

haha fan va dyster jag är.. jag är liksom iväg om inte alls lång tid. Och jag bara gnäller. urrrkk...

Nu ska jag lyssna klart på denna låt, sedan upp och läsa och försvinna för ett tag!

Dom där ungarna är grymma!

turn back time .

Som en god vän säger till mig "allting som händer, har en mening!".. Jag brukar tänka på det ibland. De sakerna som händer är säkert meningen att de ska hända. När man gör val och känner att det kanske är fel, så är det säkert egentligen rätt val, tillslut blir det nog bra. Men första tiden kanske är piss! Vem vet.. Idag är jag ett tomt offer och önskade att man kunde spola tillbaka tiden tills man var runt 3 års ålder, som jag är på bilden.
Då var troligtvis ens största problem om någon snodde ens leksak, eller att man inte fick mat först ut av alla. Man bara gled runt, lekte och så. Fan va skönt de skulle vara att få testa på att va 3 år igen, bara för ett tag!


Jag 3 år gammal .

Tisdag

Härlig dag, vip vip!!  Solen lyser på, dock ryktas det om regn imorgon.. inte okej!

Har spenderas min kväll hemma hos stora syster. Jag har lite nyheter, men kan inte avslöja något än på ett tag. Vi får helt enkelt se! :)

känslor som bråkar ..

Att ha ett distansförhållande är verkligen det jobbigaste jag någonsin utsatt mig för, men det är något jag verkligen aldrig skulle byta bort heller! Alla vi som har våra turkar vet hur det är, men man kan döljer det väldigt bra, alla väljer att inte skriva om de. Jag har varit väldigt tyst med vissa saker. Och kommer fortfarande att vara de.

Men ibland har man bara lust att skrika ut och ha sönder allt man ser. Och i nästa sekund kan man gråta som ett litet barn. Man har verkligen problem med att kontrolera sig själv, iaf jag. Jag kan bara prata ut ifrån mig själv. Men jag tror nog många känner igen sig. Det behöver inte alltid vara för man har bråkat eller så, det kan lika gärna vara för man känner en sådan brutal saknad efter dom! Ibland känner jag mig bara helt tom, som ett offer.. Man bara finns liksom, ska vara glad om man andas..

Jag tror inte att våra turkar har de lätt dom heller, det är säkert ett helvette för dom också. Deras saknad efter oss. Man kan nog vara ganska egoistisk i sitt tänkande, att de bara är synd om en själv som är här hemma och är ifrån dom. Det är samma för dom! Ibland tänker inte jag riktigt så långt vilket är ganska dumt. För dom gångerna jag verkligen tänker så långt och på allt han sagt till mig så lugnar jag ner mig på 2 sek. Men oftas överstiger jag den gränsen och får en black out och skriker och gapar! Stackars pojkvän.

Och vet ni.. Ni som inte har en turk. Ni har faktiskt INGEN aning om hur det är. Det går inte att beskriva sina riktiga känslor. Och ibland vill man inte ens prata om de eftersom man får svar som ibland sårar eftersom dom är helt känslolösa! Det är såklart inte erat fel ni som säger de, och ni menar säkert inte ens så, men man kan få den känslan tack vare att ni inte vet hur de känns! Man kan inte prata ordentligt med någon om det som aldrig varit där. Och det är därför jag tror att alla personer jag lärt känna genom bloggen och andra Alanya-tjejer fastnar för varandra så lätt. Vi vet exakt hur den andra känner!! Vilket är helt jäkla underbart. Det känns som en otrolig räddning. Jag är sjukt tacksam för att fått lära känna alla dessa underbara turk-tjejer! Dom är guld värda!

Och det är även min pojkvän, som jag älskar något så brutalt mycket!



The love of my life

schyyyyst!

Fick höra i telefonen för ett litet tag sen att kusin Joakim och hans tjej Ninni ska åka till Turkan dagen efter jag har planer på att dra, dock ska dom till Side, men efter lite prat kanske dom vill komma och hälsa på en dag i Alanya?! :D hihi.. Hoppas hoppas, jag får prata lite allvar med min kära kusin!


Ninni, Jocke och jag förra året! :)

Rubrik

Ja vart ska man börja ..

I fredags efter jobbet så drog jag hem till Helen och hade mysafton. Det blev övernattning där. Så på lördag förmiddag begav jag mig in mot stan för att möta upp Mikaela och tillsammans med henne och några familjemedlemar mm bege oss till långholmen för att gå på skrattstock. Det var riktigt härlig dag, solen lös varm och humöret var på topp!! Riktigt härlig dag.

runt halv 8a på kvällen börja vi bege oss där ifrån. Då drog jag in till centralen för att hämta upp Mary. Vi begav oss hem till mig, slängde i oss lite kvällsmat och sedan var det dax för att göra lite planer inför turkan och även kolla på alla turkbilder. Mycket härligt! :D runt halv 3-3 var vi brutalt trötta och beslöt oss för att sova.

Söndagen var det dax för att visa runt Mary lite. och vi beslutade oss för att dra ut till Vaxholm, vi lulla runt lite i centrum, gick längst hamnen och kolla på alla båtar, sedan så satte vi oss på en uteservering och tog en lunch i det brutalt varma vädret, hade himla tur med vädret måste jag säga, oslagsbart! :) Och tro mig, mycket bilder togs! ;) haha.. Fick även med mig ett par skor hem, till Nusse. Dom ända som finns i hela Europa. Jag är nöööjd! ;) Så jävlar om inte han gillar dom! ;)

Efter vi strosat runt några timmar så begav vi oss mot Eriksö. Badplatsen man alltid åker till under sommaren som även den ligger i Vaxholm. Jag tror nog Mary var väldigt nöjd med sin tripp till stockholm, hon tyckte de var väldigt fint! :) Så det är bra!!

När vi kom hem satt vi på baksidan i kvällssolen och åt jordgubbar. Då vi båda kom på att vi var lediga idag. Så vi var bestämde oss sådär lite spontant om att jag skulle följa med henne hem till Skövde. Varför inte liksom.. Så jag packade en väska, så några timmar senare befann vi oss i Skövde.

Hade aldrig varit där förut, och det var fint, eftersom vi kom så sent hem dit igår så stannade vi hemma. Men idag så fick jag lite sajtsing i skövde Centrum, vi åkte även upp på ett utsicktsberg och kolla ut över hela skövde typ, hur coolt?! joo mycket! Fick med mig lite kläder och skor hem! häärligt!

Så direkt från tåget gick jag och mötte upp mina arbetskamrater för att äta middag på Restaurang Cypern, god mat och brutalt trevlig personal. Den kan jag rekomendera! yeah!!

Jäääävla massa text, så avslutar här! Tjaaaaaaa

you cant turn back for say Im sorry...

Egentligen borde jag låsas in och inte bli utsläppt tills det är dax Att dra! jag slutar verkligen aldrig förvånas av mig själv. skandal, i know!! Viranshir hade inte varit helt fel nu!

nää

Så Jävla trött på detta. Påväg med resväskan mot bussen!

tårar

Kvällen har jag spenderas hos Helen. Eftersom jag inte kom hit förnst rätt sent så slog vi ner våra rövar i soffan och jag gjorde iordning en gudomligt god fruktsallad! sen slog vi på filmen "Ps. i love you" och jag grät princip igenom heeela filmen lång. tom Att jag fortfarande har lite jag kan gråta ut. Det var en otroligt fin och rörande film. Så helt klart sevärd. nu är det sängen, vi hörs!

vi ♥


Skulle bara vilja puss och krama om dig miljoner gånger just nu.
Saknar dig min älskling! ♥

fredag fredag fredag

Det är äntligen helg. Faan vad skönt de känns. Ska försöka spendera massa tid under solen i helgen, bara hoppas på att den är på min sida och kommer lysa som aldig förr just denna helg! yeah!!

My visit in the hospital

Eftersom jag trodde att det var denna måndag den 7 Juni som jag skulle dit så tog jag ut den där extra dagen vi fick för att ha jobbat på lördagen, för då får jag ändå betalt.

Grejen är ju att det är ju inte på måndag, vilket betyder en dag leeedigt. Hoppas galet mycket på att de är fint väder, kan troligtvis bli att jag drar in till stan då och sätter mig i en park och har picknick. Är någon på? Om inte åker jag fan in själv! ;D hahaha!!!

Torsdag

Nu har jag städat klart hela min rum, dammat och dammsugit.. ojojoj, det är snyggt nu.. ;) Men kan säga att det har behövs ett tag, och denna dag var jag extremt uttråkad, så varför inte städa, de är faktiskt rätt kul att städa när man väl kommit igång. Dock kan de ta en BRA tag innan jag kommer igång! ;D

vädret idag var/är GRYMT!

Tog bort

Tagit bort lösenordet, för fanns fler läsare än vad jag gett ut de till. Så vad är de för mening då? jaja spela roll.

Idag fick jag hem mina foton :D wiihooo.. vad fina dom är. Dock krånglade min datorn när jag höll på, så jag fick inte hem alla, så de blir till att beställa några till! :)

Sedan satt jag och fyllde i alla papper jag ska ha med mig till sjukhuset på måndag.. MEN, det visades vara den 7 JULI inte JUNI som jag trodde. vilket ställer till jäkligt mycket problem!!! Braaaa liksom!!!!

En trevlig helg att se fram imot!

Imorgon kl 17.00 så har halva veckan gått, de känns bra. Troligtvis är de jag som stänger, men de gör ingenting.. Efter jobbet drar jag hem till Helen, de måste jag säga att de var år och dar sen (känns så iaf) sen vi umgicks, så vi ska ha en myskväll bara hon och jag! Lääängtar! :)


Sedan fortsätter lördagen med en lite dejt med Mikaela inne i stan, och kvällen avslutas med att Mary kommer hit och stannar till söndag kväll! Väldigt oslagbar helg! :)

hm ?!

Hur kan de bli så att jag har mer läsare än vad jag gett ut mitt lösenord till ?

KONSTIGT!

Maj

Maj månad är passerad och den har bjudigt på väldigt många roligheter, så här kommer lite pics! :)


Grattis till Tina .


Grattis till mormor .


Utekväll .


Åff - Aik .


Grattis till pappa .


Ut med några från jobbet och lyssna när Adde sjöng .


Födelsefest hemma hos födelsedagsbarnet själv .

Även grattis till Karin, Robin.L och Karla! =)

okt 08 - juni 10

Är den tiden jag har jobbat på dagiset.. Känns faktiskt på ett sätt skit att sluta där, för att jobba med barn är verkligen något jag gillar. Framförallt dessa små på avd gul 1-3 år gamla! Men på ett sätt ska de bli så himla skönt. De senaste året har inte personalen funkat ihop på något sätt, och det har kommit och gått i personalen vilket inte känns kul då alla bra fått gå efter prövningstiden! Den ända som jag verkligen trivdes med är Karin, och hon får ju också gå, så det känns inte som jag kommer sakna någon..

Förutom några av dem andra anställda på andra avdelningar! :) Men dagiset ligger ju vara 2 min från min ytterdörr, så jag kan ju hälsa på när som helst! :) Känns bra. Då kan jag få träffa dom små sötungarna princip när jag vill! :)

Sedan har jag även hört av chefen och önskemål från personalen att jag ska få gå som första vikarie. Så kommer väl få jobba lite extra sen också! Kalas! Det behövs för min plånbok! ;)

1 Juni

Ohoo, idag kunde man verkligen känna av att det börjar närma sig sommaren. Igen.. Hoppas att detta väder håller i sig nu. Och jag hoppas att vi kan få en fin sommar här i Sverige. I förrgår hörde jag från mannen att det började bli väldigt varmt nu.. Och idag läste jag på Marys blogg att det inte såg så bra ut.. Håller Turkiet på att dumma sig som Sverige brukar göra? hmm.. Jag hoppas verkligen inte det!!

Jag vill ha värme när jag kommer. Just nu saknar jag alanya väldigt mycket.. Familjen, Nusse, zandra, Tina. Och aaa, jag saknar faktiskt Yakup också, han är bra härlig den killen! :)

Men snart så, för att vara exakt så har jag bara 16 dagar kvar på jobbet, heeelt galet ju! :D inte tänk på de innan. Egenligen hade de väl varit 18, men den 7e är jag ledig eftersom jag ska till sjukhuset, och den 25 är det ju midsommar, och betyder ledighet!! Låt detta gå fort nu!! :)
RSS 2.0