MRT CHALLANGE II


Ja de spårade även denna gång...





Tema: Bad Taste

23.35

Då var man hemma efter ännu en dag(kväll) på jobbet. Det har varit en galen dag på ett roligt sätt, jag och Amanda har inte haft allt för mycket att göra då vi blev klara en hel timma innan sluttiden. awesome team work säger jag bara! Så vi har gått runt och pratat engelska hela kvällen och låtsas som vi är deprimerade och drivigt om sjuka saker. Även Mihao har gjort oss sällskap med hans galna ideér! :D

Men bävar mig inför imorgon, jag har sätt alla "rumsjobbare" typ joggandes idag och vid 6-7 tiden var de fortfarande kvar.. de brukar vanligtvis vara klara runt 4-5 annars. Men det är tydligen så himla mycket imorgon så de försökte bocka av så mycket idag som bara gick.. De vill säga att de fått höra orden "Allt detta ska vara klart innan ni får gå hem!" Jag måste säga att de kör rätt hårt med dem!!

Så imorgon blir det nog mycket, förhoppningsvis kommer jag få dra hem med 5 (!!) bussen imorgon. Jag ska stressa som ett as för att försöka hinna! Inge slappo här inte! Och jag ber till gud att jag får jobba ensam imorgon, beeeer tiiiillll guuuuud verkliiiigen!! Vill inte jobba med Jobzone, vill jobba själv för då jobbar jag mycket snabbare!

Nu blir det en dusch, sen ska jag soooova. Jag måste ju vara pigg när lillsis och Gurra kommer imorgon, hihi äntligen!! :D ♥

Sådärja!

Sitter nu hemma hos Amanda och har lånat hennes dator då Word av någon anledning INTE vill funka på min dator längre.. Nu håller vi tummarna för mina planer!;D hähä.

Nej dax för jobb straxt, lika bra att göra sig iordning!

Lördag!

Igår direkt efter att jag kom hem så tog jag en snabbdusch och svida om innan jag drog upp till Minna på liten förfest. Vi drack en så jäkla god mjölkdrink, både Minna och jag älskar ju mjölkdrinkar och sist vi var i Sälen handlade vi lite ingredienser för att kunna mixa själva. fuuuuaaan vad gott de var! Tummen upp!

Väl ute var det massor med folk, T2 var helt fullt....av turiset! haha, looove it! ;)
Efter snart 3 månader i Trysil så är man rätt less på att hela dagarna på jobbet se samma folk och sedan stöta på dem ute på korgen.. Jag visste att det skulle finnas något positivt med dessa lov;) hähä..

Och till vanligheterna händer det ju alltid något, men vi lämnar det. Vi följde med Minna hem sedan gick jag och Amanda hem till mig, jag vet egentligen inte varför vi gick hem hit, vi satt mitt emot varandra i sängen och bara skrattade, sen tvingade jag oss båda att dricka ett stort glas vatten med salt i.. hjälper mot bakfylla;)

Amanda -Detta är nog fan de äckligaste jag har druckigt!! Hahah, men hon är nog pigg och glad idag, de är jag iaf!:)

En annan sak jag precis upptäckte är att jag har ett sår upp i gomen.. (?!) Hur fan fick jag det..? Det kommer inte från tänderna liksom, dom kommer man ju inte åt med.. Föfäään vilket ilandsproblem!

Min vän Percys magiska gymnastikskor upptäckte jag just nu går på MRK Super. Whoop det var ju X antal år sedan som man såg den!! :D

Svar



va?

Svar



Du skriver precis så som man kanske gör när man har all lycka i kroppen och ska till Turklandet.. Men nej resan går inte dit! :P This is a secret trip som jag inte kan avslöja något om!! ;)

been there, done that!

Kom och tänka lite på alla barn som man faktiskt har fått tagit hand om i dessa år som jag jobbade på förskolan. Saknar dem verkligen ibland. Även om det är något jag inte kommer att gå tillbaka till så kan man faktiskt sakna att bara få umgås med barn. Livet är så lätt när man bara sitter där och de försöker förklara hur vi ska leka, eller kommer och drar i en och säger "kom" så ska dem visa något.

Hittade några bilder där ifrån som jag klippte ihop:)

Bokat och klart!

Nu fick jag precis sista bekräftelsen!
WHOOOOOP!


Fredag

Godmorgon på er!

Nu ska jag sätta på lite kaffe och göra iordning dagens frukost så man vaknar till lite!


Tre dagar kvar tills lillsis och Gurra kommer hit!:D Whooooooooop!!!

ÄAVT

Det blev lite väl ledsamt så lättar upp stämningen lite med denna låt;)


Finns nog inget hemskare!

omg.. tårarna bara rinner.. jag hittade nyss en blogg av en slump. Det var en tjej som berätta hur hon både förlorat sin ena syster, sin mamma och sin pappa. Fyfan gråter som ett litet barn när jag läser hennes text.. Det finns troligtvis inget hemskare än att förlora någon i sin familj eller släkt. Hur fan överlever man något såndant?

Jag har varit på begravning en gång i hela mitt liv, jag satt brevid min kusin och vi båda satt och hulkade oss och försökte andas djupa andetag för att kunna lugna ner oss, men de gick inte.. Det går inte att beskriva den känslan som man hade då man satt där med kistan framför sig. Allt var så ofattbart.

nä fyfan, nu slutar jag prata om detta, sitter och storbölar medans jag skriver..

Leker lite med bilder









Ha en fortsatt bra dag, nu ska jag dra mig iväg på jobb. Tjing!

;)

M - Anna, du ser så sur ut på dina nya profilbild!
A - Nej, jag är snygg!
M - Ja men du ser ju sur ut, den du hade innan gillar jag bättre för då ler du ju lite!
A - Nej!
M - Nänä okej...



mammsen dåååå ;)

even if i accept your forgiveness... i would never forget

Alla kanske inte förstår detta då det måste bli ganska inväcklat eftersom jag inte kan avslöja några namn alls. Men jag la nyss på efter en timme i telefon med en person, den personen känner andra personer som....jaa....

När man hör från någon att jag i själva verket faktiskt betyder något gör mig glad, när personen frågar hur man har det, att den saknar en och att den faktiskt tycker läget vi alla sitter i just nu är skit, de gör mig glad. Inte att vi är i den positionen vi är i, utan att den tycker det är skit.

Jag har fått höra från just den personen heeeela tiden att jag är för snäll, jag fick smällen i ansiktet för att jag accepterade saker jag egentligen inte borde ha gjort. Personen varnade mig, men jag valde att inte alls lyssna. För just då tog mina känslor över alla andra alternativ!

Men man ska aldrig ångra något man gjort, man ska bara se till att nästa gång göra det tio ggr bättre!

Även om vissa saker känns rätt sura så är jag ändå nöjd med hur läget är just nu. Eller kanske ha varit sura rättare sagt. Ibland kommer man verkligen till en punkt där man inte längre mår dåligt över att det är som de är, utan man har accepterat läget och är nöjd med det. Det har tagit jäkligt lång tid men på senaste har jag bara insätt att fan jag klarar ju detta också!



Jag hatar att erkänna det...men tiden läker alla sår..

godmorgon!

De måste vara plusgrader idag.. Jag öppnade upp fönstret lite, solen lyser på och jag hör hur det rinner vatten nedför trejde våningen.

Nu ska jag göra iordning mig lite frukost.

Who do you think you are?

No, I can't take one more step towards you
'Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost anymore
You lost the love
I loved the most

I learned to live, half alive
And now you want me one more time

And who do you think you are?
Runnin' round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
But I have grown too strong
To ever fall back in your arms

I learned to live, half-alive
And now you want me one more time

And who do you think you are?
Runnin round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

And it took so long just to feel alright
Remember how to put back the light in my eyes
I wish I had missed the first time that we kissed
'Cause you broke all your promises

And now you're back
You don't get to get me back

And who do you think you are?
Runnin' round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Don't come back at all

And who do you think you are?
Runnin round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

Who do you think you are?
Who do you think you are?
Who do you think you are?

Aj aj aj

Jag och Carro sitter just nu och disskuterar Andreas Wijk. Hon skickade ett youtube klipp där han sjunger, så kollade vidare och såg att han även sjunger A drop in the ocean dock inte hela och ett asdåligt liveklipp, men satan vad det högg både i hjärtat och magen. Inte lyssnar på den låten på jag vet inte hur länge...

herregud alltså..

Grymt!

Gjorde mig precis iordning lite kvällsmat (!!!) Kockade upp makaroner och ägg, mixade det ihop med gurka, tomat, fetaost och vitlöksdressing.

Helvette vad gott de blev!! nom nom nom..

What happens in Norway stays in Norway!"



Hahahaha hittade denna artikel på en hemsida nyss! De stod att antalet positiva resultat ökat nästan de dubbla med sjukdomarna klamydia och gonnore from 2009 till 2011 i Norge. Vilket dem var helt övertygade om var pga alla svenskar som flyttat hit. De stod att ungdomsmottagningarna var fulla med svenska ungdomar. Ganska sjukt om de nu stämmer! :P

Hahah!

Lättaste sättet att reta upp en turk?
- prata om kurder!

hahaha alltså neej jag orkar inte!:D Men ändå är det så jäkla roligt att höra hur de tänker!;D

~

10.54

Sitter här i min divan och käkar lite vaniljyogurt med puffar. Fel puffar dessutom... Köpte fel, snacka om big fail!

Pratar med både Tina och Zandra.. Kan de bli bättre? dont think so!:)
seni çooook özledim benim kizlar!

dagen till ära

Ohoo vilken jäkla grym dag i backen vi har haft idag!:D Det var riktigt kul att få åka lite! eller jaa lite, vi var där från kl 10 till 16.30 då backen stängde! Vi utnyttjade heeela dagen! ;)

Jag gjorde en ordentlig vurpa där jag slog i huvudet så jag är glad att jag hade hjälm på mig idag, annars gick det faktiskt rätt bra, småvurpor några gånger. Det var några backar på andra sidan där man behövde komma med fart för att komma ända fram. Men eftersom jag bromsade in ibland i väntan på andra så hade jag ej tillräckligt så det fick bli lite offpist med snowboard!;D Men det gick faktiskt skitbra! Jag klara mig hela vägen ner utan en ända vurpa!:D

När vi väl kom hem satt jag bara rakt upp och ner på mitt rum, tog in allt underbart från dagen, sen blev det en låååång varmdusch. Efter höll jag på att somna in, men nej då var det dax för att ta kärran ner till Kiwi för inhandling av allt till en tacosmiddag! Så nu är man övermätt och belåten.. Ändå så sitter jag och käkar upp de sista ananasbitarna. Oemotståndligt!

Nu ska jag försöka kolla på något så jag somnar.. Är riktigt sliten men känner att det fortfarande är liiite tidigt för nattens sömn. Då vaknar jag klarvaken vid 8 imorgonbitti. De vill jag inte!

Fettisdagen!

Är det bara jag som inte kommer äta sämlor idag? Jag är inte alls förtjust i det. Dock lär väl Minna moffa om hon inte tröck i sig båda igår.. hähä..

Nej jag ska istället utsätta min kropp för fysisk testning genom att befinna mig i backen hela dagen, fan jag kommer vara helt död. Jag är redan slut som artist och drömmer om semester! Men som tränaren hemma brukar säga "allt sitter i huvudet!!"

Igårkväll satt jag, Ally, Linda och Fredrik och spelade kort och twits (?!) heter de så tro? Jag kunde iiiingenting om filmer, dock gick intro lite bättre! :P haha!

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan förbereda mig inför dagen!!

Snowboard!

Imorgon ska jag åka snowboard! Ingen är lyckligare än jag!


gonatt

Missing someone is a part of loving them

If you're never apart, you'll never really know how strong your love is!

23.12

Ohooo, jag är helt död. Ett tag trodde jag att vi låg riktigt bra till, sen slog det bara till och vi fick plötsligt bråttom och jobbade över ist. Där ser man!

Först ska jag duscha, sen sova! Klockan ringer vid 08 imorgonbitti.. jähu.


gonatt

Vem är ni lik?

günaydin

Vilket riktigt fint väder det är ute! :D

Var tvungen att gå upp när jag såg att solen lös in i rummet. Stod ett tag och kolla ut på hur fint det var ute, solen lyser på och de ser ut att vara helt vindstilla. Vilken lyx för de som är lediga idag (vi får försig inte vara lediga söndagar så de är ingen av oss men tyristerna då!) vilken drömdag de måste ha i backen! :D



Även fast jag inte kom i säng förns mycket senare än tänkt så har jag faktiskt sovigt riktigt bra! Kanske var de solen som hjälpte mig vakna upp på ett bra humör?!..

Lite kaffe till detta och sedan bara njuta av sista timmen hemma här innan Erik kommer och hämtar upp mig och Amanda. Söndag idag som sagt, hoppas den blir hyffsat lugn!:)

Ha en fin dag gott folk!

00.43

Nej men en dusch på detta och sen sängen, inte fel!



gonatt!

~

Häftigt hur musik egentligen kan få en att känna så mycket. Suttit nu ett tag och lyssnat och tänkt. Höll på att bli knäckt och bryta ihop. Jag var tvungen att sätta på Kapten Röd, det är han som lättar upp stämningen i tunga situationer just nu!

Pannkakor

Har precis gjort iordning smeten till en satts pannkakor. Har varit sugen ända sen igår så varför inte slå till och käka en lyx frukost ;) hähä.

Lördag

Man ställer klockan fast man egentligen inte vill. Man går upp och plockar iordning all tvätt. Det blev en proppad tvättkort + en påse på det. Vandrar iväg ute i det kalla där snön blåser omkring runt en. Fotstegen är ca 30cm långa efter man släpat skorna längst gången. I trappan påväg ner släpper fotfestet, du vägrar släppa tvättkorgen + påsen, för man vill inte stå där i panik, låta ögonen går i 200 från sida till sida för att hoppas att ingen har sätt dig. faller på rumpan och slår i svanken. Reser sig och fortsätter gå mot sitt mål med några svordomar sägandes tyst för sig själv.

På tillbaka vägen kollar jag på mina spår. De var bara inte 30cm långa, de var även en spetts längst fram, jag har troligtvis släpat fötterna framlänges också.

De är inte lätt när man är trött, men jag gjorde det iaf. FML

Fredag kväll!

De tjata på mig att följa med ut ikväll, men nej jag orkar bara inte. Känner mig helt död i kroppen.

Jag ska istället snart efter att pratat klart med Aty sätta på min nya serie.. Haha alltså detta är fan inte bra, jag var typ deprimerad på jobbet idag för att serien Menekse ile Halil slutade helt oförsigbart. Jag satt och hulkade mig och grät, hahaha!! Och idag började jag tänka på serien och åter igen nästan började gråta! HAHA.. Vilken tönt man är, var tvungen att säga till mig själv att vafan det är på tv.. Men fan så verkligt de kändes! ;)

Kanske inte borde börja inleda denna nya serie? ;D hähä..

Vi hörs gott folk!

22.20

Sittit princip hela eftermiddagen och kollat på M&H.. Tills Ally kom in och sa att vi skulle laga mat ihop. Det var bara att kolla klart på avsnittet och sedan gå över.

Efter en god middag ätandes till 4 stjärnors middag så fick jag och Linda ett enorm sötsug så vi satt igång och bakade chokladbollar. mumma blev det efter lite mer havregryn och oboy. Fan va onyttigt de låter nu när man skriver de. haha. Jobbar imorgon så kanske ett pass efter jobbet!:)

Så jaa. efter en efterlängtad dusch ska jag nu sätta mig och kolla några avsnitt till.. 1 säsong och 4 avsnitt kvar, sedan är de sluuuut. Men jaa jag har redan en ny serie jag ska börja på då.. oroa er inte!;D


PUSS

16 Februari

Det var en riktig trevlig helg igår. Vi kör lite bilder ist för text. Enjoy.

 

 

 

Ferre ferre ferre

Yepp. Ikväll står det fest på schemat!

Vi ska tydligen vara hemma hos mig, så man borde ställa iordning allting och fixa till lite kanske! Välja ut kvällens outfit har jag inte heller gjort. känns som man har använt alla sina kläder tusen ggr om. Vi får se vad jag blir sugen på.. Annars har jag en hel del av Allys kläder i min garderob av någon anledning. hähähä.... ;)

men först. Värma på lite krubb och några avsnitt med M&H. whoop!

Kan du så kan jag!


godmorgon

22.27

Tillbaka.. saknar mig? .. Förstår de, kan inte tänka mig något annat....!

Dagen har rullat på as fort, redan runt halv nio så var vi klara. Då vandrade vi hem till alla andra. Där hade de bakats paj som vi fick oss en liten smakbit på.. jävligt liten var den vill jag påpeka.. Så förutom jobbet har jag spenderat min alla hjärtans dag ihop med 6 andra tjejer käkandes på popcorn framför Äntligen hemma. Toppendag!:)

Nu har jag två dagar ledighet framför mig. whooop så skönt!!

lets go to work..

Jag är på psykhumör idag, grattis till framförallt Therese som ska jobba med mig idag! ;D

 

seee yaaaaa!

True

13 dagar kvar...

..Tills Dulle och Gurra kommer upp hit! Det ska bli så jäkla grymt!:) Saknar min lillsis enormt!

Då ska det verkligen åkas av i backarna! :D Kanske kan göra lite filmer, som sist när vi var i Romme ihop.. haha fyfan!;D



- längtar längtar längtar !!!!

14 februari 2012

Glad Alla Hjärtans Dag ~ Sevgiller Günü Kutlu Olsun ~ Happy Valentines Day

Så kan vi väl börja inlägget, blir väl bra?!:)

Jag började denna morgon med att flyga upp eftersom min kära mor ringde på telefonen.. och ville egentligen ingenting. Men det kanske var lika bra att jag kom upp så jag hann vakna till liv lite innan jobbet idag!

Skit bra att jag jobbar idag btw.. För ni minns väl det jag berättade om angående Mats kökschefen på vårat jobb?! Haha hoppas jag stöter på honom idag så ska jag fråga om allt är förberätt och klart! ;D

Annars sitter jag och avnjuter en kopp kaffe, lyssnar på arvingarna och även slängt iväg ett sms till Carina så hon skulle gratta Svesse som också fyller år idag!:)

Detta år finns det ingen käraste i mitt liv, så jag slänger iväg en extra tanke till alla fina släktingar och vänner som jag har ist och hoppas att ni alla har en fin dag!:) ♥
Hoppas jag försig att ni har varje dag, men ja det är ju trotts allt alla hjärtans dag idag och jag kan väl visa lite av min mjuka sida som jag faktiskt har!;D hähä..

Grattis på födelsedagen fina vän!


no words

Så jäkla mycket tankar.. Men ikväll verkar jag inte få ner de i ord.. Suttit med detta inlägg nu säkert 30 min.. En annan gång helt enkelt.

En ledig dag!

Snart är denna lediga dag över. Jag har till största del sovigt bort den. Och när jag väl har varit vaken så har vi kollat på film. Linda och Ally var också lediga så jag har hängt där inne hela dagen. Ally gjorde sin gudomliga goda linssoppa till middag! obeskrivigt god alltså!:)

Även om jag inte har gjort många knop idag så är jag ändå väldigt trött just nu. Funderar på en dusch, bara sitta där på golvet och låta varmvattnet rinna över en och bara drömma sig bort. Låter inte dumt..

Tro mig jag är måttligt trött på denna kyla och snö. En sista min typ början på maj? någon? vart som helst där det är varmt. Im in!

Era jävla MF's

Jag kom på en sak ikväll. Jag ska ha två katter när jag flyttar hemifrån. En röd och en grå.

Den röda ska heta Gargamel och den gråa ska heta Achimedes. As tufft!


lika tufft som jag!

12-02-2012

Har precis kommit ut ifrån en lång varmdusch och myser nu i joggingkläder ihop med en kopp kaffe. Denna dag var faktiskt inte så farlig som jag trodde även om vi hade rätt mycket att göra! Skönt de, man nästan skrämmer upp sig lite och vill knappt jobba på söndagar, men så är det rätt schysst ändå.

Idag gjorde inte Kapten Röd mig sällskap, utan det var någon Ewelina som jag skulle lära upp. Hon var duktig så det gick bra!:) Dock blev jag deppad över att behöva vara inne när det var såhär fint utanför fönstret...


Efter att vi varit klara och hjälp några andra med deras listor så kom vi ner till office i hopp om att de skulle säga "yeah you can go home now, thanks for today!" men nepp så bra lät det inte. Utan utanför på tavlan hade Dylan skrivit upp tusentals saker som skulle göras idag. Vi valde att ta två st staffrum och plocka i alla lakan och handdukar i olika kassar..
 
i 1,5 timme slet vi som djur där inne i rummen. Så imorgon lär jag vara rätt mör i kroppen.. Men en possitiv sak är ju att man börjar se mer och mer muskler på armarna;) i get stronger!:P

nu ska jag fortsätta njuta av mitt kaffe och läsa bloggar. 


Idag saknar jag mosters små troll extra mycket!

l-l-l-l-örd-a-a-a-ag

Liiiite störande rubrik.. Visst?!;)

Ja här var man uppe med tuppen. Kaffebryggaren stod laddad redan sen igårkväll! Kaffet just nu känns lite som de godaste jag någonsin druckigt av någon anledning. Kanske för att jag inte har druckigt på länge i brist på mjölk.. De kan vara de..

Igår fick vi mail.. Denna helg ska tydligen vara det värsta hittills.. Och jag som har tyckt vissa av de andra helgerna har varit jävliga.. Där ser man. Men jag ska nog klara det med sällskap att Kapten Röd i öronen, det var nog han som räddade min gårdag lite. hähä..

Ni får ha en frrrrrrrrrruktansvärt bra dag gott folk.


peace love and food.

En speciell dag!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ALLY!!! :D

Fredag 10/2

Kanske var det tack vare att jag var så otroligt otaggad igår som gjorde denna dag bra? För det har den verkligen varit, jag är fan stolt över mig själv hur mycket jag klara för att vara första dagen på rum. Och att Dylan kom förbi och bara sa "Anna, keep up your awesome work!" gjorde ju dagen enklare!:) Fick höra från Maya att Dylan sagt att han var jättenöjd och stolt över mig innan jag gick hem. Det glädjer mig!:)

Har har precis avnjutigt en långdusch. Satte mig ner på golvet och lät bara varmvattnet rinna. Sen fick jag ju skrapa rent hela badrummet, men fan de var skönt!;D haha! Det är schysst när varmvattnet ingår i hyran!

Nu ska jag försöka finna insperation i köket inför kvällens kvällsmat. Gröt? Makaroner & köttbullar? Pasta & någon sås?.. Shit jag har så mycket valmöjligheter så att jag varken vet ut eller in.. ;)

Torsdag

Jag hade ingen aning om att det var torsdag förns sent idag.. Trodde det fortfarande var onsdag, vilken miss:P

Dagen idag har bestått av film, vi har kollat på 3 filmer idag. Dock somnade jag ifrån den sista.. men de beror nog på matkomat jag kom i efter ha svullat i mig en tallrik med Allysons fantastiska Flygande Jacob hon fixade till oss ikväll. Satan så gott det var alltså! :)

Nu ska jag ta en dusch och sedan kolla lite på Menekse ile Halil innan jag somnar. Nu är det tre dagar irad på rummen och jag är INTE laddad.



Over and out.

Svar



Haha roligt att jag fick en liten creepy känsla när jag först läste denna kommentar, som att du var orolig att jag inte skulle dit.. Och så vet jag inte ens vem du är!:P

Men Jo jag ska till Alanya och resan är redan bokad sen förra året, dock är det inte många som vet om den. Jag har inte gått ut med det till "allmänheten" dvs ni som läser min blogg. Mina närmaste vet när de bär av och med vilka.

Sen vet man aldrig om det blir någon resa dit innan eller efter, återstår att se!


Ni alla finns där inne och jag tänker på er varje dag. Jag saknar er. Jag saknar oss.

ala Efes-Anna & Erika-Umbrella

Jag blev så jäääkla sugen på just denna rätt efter ett litet samtal med min kära vän igår!;D

Någon som ser vad det är? ;)

Makaroner, tonfisk, majonäs, baharatlari krydda och lite salt.

Färdigmixat!

Nom nom nom nom...

Haha!

Haha en rolig grej som hände idag när jag och Elin står och gör bridgen är när våra två kökschefer kommer då Mats säger:

M - Anna.. vilken dag är Valentine's Day?
A - den 14e feb..
M - jahaa det är inte den 12e då?
A - haha nää nästa tisdag redan ju!
M - oh herre gud ja, ja det är klart ni tjejer vet sånt!
A - haha jaa och då förväntar jag mig något speciellt av dig Mats!
M - jadu man ska aldrig säga aldrig haha!


Sen så gick dem. Sen när jag går igenom köket efter checkat AfterSkin så möter jag Mats igen då han säger "Anna.. Jag håller på och förbereder menyn nu!"

Tänk er en kock i 40 års åldern med den bredaste götebööörska'n ni kan tänka er. haha jag gillar fan Mats, han är skön! :D

Tåls att tänka på!

När möjligheterna dyker upp så antar jag att man ska ta dom?!.. Vore man inte lite dum annars?

Jag har tänkt att eventuellt stanna i Norge efter Trysil. Kontraktet här går ut sista april. Jag fick nyss erbjudande om en lägenhet i Oslo f.om 15 maj. Och en vän till mig har hört med hennes chef om jobb. Det ser ljust ut nu.

Samtidigt kommer min den där skräcken shiiit vågar jag?... Men varför inte egentligen!? Jag vågade ju dra hit helt ensam. Det är ju ingen skillnad nu.

mjaaaa, detta tåls att tänka på.

20

Tisdag, sista dagen på jobb. Lyckliga jag!

Igår så jobbade jag med Anna, vi hade en jättelugn dag och hon var duktig. Idag är det Elins tur att få jobba med mig. Här ska läras upp;) haha.

Just nu sitter jag och kollar på norksa varianten av Halv åtta hos mig. Vilket gjorde mig hungrig, så nu blir det frukost!


Blir tyvärr inte i närheten av denna underbara frukost!

00.44

Ja de där Kung inlägget skulle läggas upp tidigare idag innan jobbet men ja tydligen blev de på utkast.. Men publicerade det nu för människorna är ju helt sjukt duktiga. Ofattbart liksom!

Ja klockan är snart ett och jag borde sova, men ja som vanligt har jag min lilla lugna ner sig stund innan sängen, dvs läsa igenom lite bloggar, äta en frukt och såklart kolla in en sväng på fejjan!;)

Men nu viker sig ögonen lite så ska nog hoppa i säng. fult uttryck btw.

gonatt!

Kung!



Hur jäkla kung är inte dessa människor?!

haha!

Senaste taggade bilden på facebook. De var ett par år sedan!;D


Kusin, bigsis, jag och lilsis ♥

Måndag

ohoooo, idag skulle jag bara vilja ligga kvar i min säng och kolla på tv och tycka synd om mig själv. Men nej nu är det bara två dagar kvar att jobba. Det var en sådan där helvetesdag på jobbet igår igen. Så när jag kom hem avreagerade jag mig hemma hos Allyson och Linda. haha.

Vi har inte haft våran gråttisdag på väldigt länge nu alltså.. Och tro mig de märker jag av.. jag gråter från och till hela tiden.. Vaknade typ upp med tårar i ögonen idag. haha vart är mitt liv påväg?:P

Min nya roomie kom igår.. jaa jag slet upp hennes dörr och där låg hon nerbäddad och kolla på mig med en chockad min.. hahah, men grejen är att jag såg inga nya saker i lägenheter så jag tänkte nähä hon kanske inte kom idag då och då slet jag ju upp dörren för att kolla bara.. haha, stackarn. Det känns lite lustigt att inte Tanya var där.. Men tillslut blir väl detta bra också!:)

nej nu ska jag göra iordning frukost och höra resten om gårdagens utgång från Minna som jag bangade på!

tjaa

22

Inatt har jag verkligen sovigt bra. Så jäkla skönt.

Borde egentligen inte sitta här nu eftersom jag måste vara klar för att åka om 15 min då Erik hämtar upp oss. Ahooo, Amandas sista dag idag men jag har tre st kvar. Dock ska jag jobba med både Anna och Elin en varsin dag och lära upp dem, de kan bli rätt kul ändå, sköna tjejer båda två!:)

Hoppas ni får en bra dag i dessa kalla och snöiga länder.


Mandisen och jag!:)

~

Ibland måste man lyssna på vad andra säger för att inse vad som är rätt och fel när man gått vilse på sin egna stig. Allt är inte acceptabelt här i livet. Idag blev jag åter igen påmind och fick då ännu en ny tankeställare.

heej heesten.

Var nyss och tittade upp när det fanns en ledig tvättid nästa gång... 18 februari kl 08.00.... säger väl allt.. och min tvättkorg är överfull! då blir man glaaad.

Idag är det -28 grader här i trysil och jag höll bokstavligt talat på att frysa sönder ansiktet på mig själv när jag gick till tvättis och kolla.. Man tar verkligen på sig allt tjockt man har såfort man lämnar hemmet.

Men jag lättar upp stämningen med lite Arvingarna och te! whoop! ;)

Godmorgon!

Jag är redan vaken, var jobbigt att säga hejdå till Tanya och självklart började jag böla igen.. uff..

Såg att hon hade lagt en jättefin lapp till mig, Linda och Allyson i köket också, fan kompis att du var tvungen att lämna oss redan!:( Men vi ses absolut igen! Man har lite panik över att denna tid snart är slut.. Hur ska man kunna säga hejdå till alla?! Kommer bli så hemskt!!


Dagen från helvettet

Det var ju tur att jag vaknade på rätt sida idag, för det har verkligen varit en helvettes dag. Faan jag skulle kunna tagit ett hagelgevär och skutit ner hela receptionen + några gäster. gaaah..

Det var så jäkla mycket ett tag så att jag höll på att bryta ihop, jag snackade med Erik min chef i telefonen och bad han hjälpa mig förklara och jag var så arg att jag nästan började gråta.. The awkward moment when your boss says "Ta det lugnt nu anna" with a soft voice and explains how to fix the problem...

Jaja, efter all stress så stressade vi även lite till, så att vi kunde avsluta dagen så snabbt som möjligt för att hinna träna. Och vi klara det, 40 min iaf. Så 25 cykla och resten armar. Skönt att träna av sig all ilska, man skulle kanske tro att jag är fortfarande arg. men nejdå!;D haha.

Fan imorgon åker Tanya också, när hon fråga om när jag skulle ställa kl imorgon så höll jag åter igen på att börja gråta, som jag även gör nu. Faan min roomie drar:'( inte kul.

Nu ska jag sova. så gonatt och låt min snälla gud få en bättre dag imorgon!

.

Sol och -25

Jag vaknade imorse av solen som hade hittat en liten glipa mellan mina gardiner. Det är väl egentligen det ända sättet som är okej att väckas på innan klockan ringer och inte bli sur för?!..

Så efter en bra natt med sömn fick jag även en bra morgon. Precis knaprat i mig två knäckebröd med aromat på och avnjuter nu en mugg med te. Mumma.

som rubriken säger, solen lyser på och det är riktigt riktigt fint ute men det är -25 grader.. Vilket gör att jag kommer inte gå ut förns jag ska till jobbet vilket fall som helst. Fan vad vidrigt mitt schema är för nästa vecka, me don't like...


idag:)

Sen så.. och så ba.. ahaaa...

Fan hurreni, vilken jäkla trevlig kväll det var igår. Det blev en riktigt lyckad avskedsfest för våran älskade Tanya. Jag gled in när partyt var i full gång men hade snabbt duschat och bytt om och kunde börja njuta av första ölen och härliga vänner!

Det blev som vanligt kortspel där en efter en verkligen blev full bokstavligt talat. Efter hänget här hemma så blev det T2. Påväg till dit möter vi några danskar (ja ni läste rätt) som vi började snacka med och drog med oss till T2. Jag är tydligen väldigt duktig på danska i onyktert tillstånd. Konstigt de där...

Det var inte så mycket folk till en början med det tjocknade på sig och mycket dans blev det! Härlig kväll. Dock slutade den helt sjukt men som vi inte upptäckte förns imorse när man började få tillbaka det mer nyktra tillståndet och tur var väl det. haha satan säger jag bara, alkohol är läskigt ibland!..

Så imorse mådde man ju som man förtjänade.. halva dagen bakfull och fram mot kvällen började det äntligen släppa lite! Känner mig rätt snurrig nu men de kan fan inte va alkoholen utan de är nog bristen på sömn. Jäkla konstigt att man kan jobba x antal timmar och festa hela natten på det och vakna självmant efter 4 timmars sömn när man annars bara jobbar och skulle kunna ha sönder mobilen när alarmet ringer efter 9 timmar... haha!:P

Nej ögonen går i kors här så nu får det bli sängen. Fan jag är laddad inför morgondagen då det blir gymmet efter jag jobbat! WHOOOOP! :D


gonatt!

1 Februari

Då var vi inne i februari.. Shit tiden har gått så himla fort. Jag har även varit här i två månader idag. Känns lite overkligt faktiskt. Men jag har ju min lilla familj här och jag trivs!:)

Nu till helgen så ska Tanya flytta hem, riktigt tråkigt faktiskt. Så vi ska fira av henne idag! Surt att jag jobbar sent men förhoppningsvis är det skit lite att göra och någon med bil kanske åker hem lite tidigare, hope so! Inte kul att komma hem när alla princip suttit och förat hela kvällen och ska precis dra när man kliver innanför dörren!:P haha jag kanske borde lägga fram nattens outfit nu så det bara är att kasta sig in i duschen och köra lite makeup och sen dra.. Smart av mig ;)

Jag borde ta tag i disken också.. men jag känner mig så laaaaat just nu... Äh några fler låtar med Imperiet, Ebba Grön och Thåström så kanske jag piggnar på mig och kommer i stämmning!;)

Minna the devil....

Jag kommer troligtvis får lida med detta angående kackerlackor resten av säsongen. Nyss satt hon och berätta att hennes kompis som har en ödla hemma och har kackerlackor som mat till den, och igår fick dom tydligen ungar.. LIKE I CARE?

Sen kom hennes hemska sida fram.. Den lilla råttan! :P

Svar


- Hahaha, jaa men ni har ju det;) era stackare! :D



- Haha äre så illa eller? ;)
RSS 2.0