Hallå världen .

Idag är det söndag, och jag har nästan precis vaknat.. jag tror faktiskt seriöst att det inte är speciellt bra att jag sover så mycket.. jag får ta och skärpa mig!

Idag är det verkligen inget fint väder ute, men vet ni? det gör faktiskt inte så mycket, för idag ska jag på bio och se Mamma Mia, har inte sätt den än =P hehe. Jag Storasyster mamma moster och mormor ska gå =) ska bli trevligt! Alla säger ju bara possitiva saker om den filmen, har faktiskt inte hört från någon att den inte är bra! =)

Och appropå att sova.. När jag bäddade rent igår så tog jag ett extra stort lakan, för att det inte lakanet ska ligga på golvet när jag vaknar.. och det blev en glad överaskning.. =D det har kurvat sig lite men inte alls mycket, och det ligger nästan kvar lika bra som jag la om det på madrassen =D hehe.. kalasbra ju ;)

Och Veeeet nii?!? jag börjar typ flagna lite..inte mycket alls, lite på magen och sen axlarna..eller flagna och flagna, det ser typ ut som jag är jätte torr, men jag vet ju att det är början till att flagna! Och det är inte bra! Jag smörjer in mig kanske var 3 dag, men får nog börja med varje dag nu ist, så färgen håller!

Igår så checkade några vänner till familjen ut från Atys hotell.. Så han skrev till mig på msn och frågade lite hur vädret var och så(Dem undrade vilket väder dem skulle förvänta sig att komma hem till) =P..Vilket var typ monliga dagar med lite regn och iskalla kvällar ;) haha! Och tydligen så är det 30 grader i Side just nu, iaf igår.. vilka svin, blir avensjuk! =P hehe!

Nu blev det ett så ganska långt inlägg.. nu ska jag gå ner och käka frukost och ta reda på lite mer fakta om denna dag!
Ha en trevlig söndag, även fast det regnar! =P

(Satt in bilder för att göra inlägget lite roligare iaf) =P
/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0