De får en att vilja ta livet av sig ...

Lördag 1/5  Antalya/Turkiet  Endast flyg  1199kr


Både ni och jag vet att jag skulle behöva den biljetten!  Ibland utsätter jag mitt eget bästa för de sämsta!! Att kolla resor när jag inte kan åka! uscha!

/A

UPPDATERING.. Apollo - endast flyg - 698 kr
Kommentarer
Postat av: Mikaela

Brukar jag ocksa göra.. :( Det suger!

2010-04-30 @ 11:01:58
URL: http://melvan.blogg.se/
Postat av: My

Haha förstår precis vad du menar med de med biljetten =) man ska inte leta när man inte kan åka, men ändå gör man de. Svar på dina frågor =) Ja jag åker ner nu 9 Juni stannar 3 veckor sen direkt efter att jag åker hem åker han till Istanbul lämnar in papperna för UT. Sen är de ungefär 6 månaders väntan och sen får vi förhoppningsvis JA och han kan komma hit och bo. Och 3 år pendlande och väntan är över.

Ohhh åker han in i armén UCH de är inte skoj. Min muckade i januari efter 15 månader och de var ingen rolig tid i livet sågs endas 3 veckor under den tiden eftersom han hade tur att hamna bra så han kunde ta ut semester 3 veckor. Men om kärleken är stark så överlever den de skitet med. Men säger bara åk ner stanna en längre tid så ni får vara tillsammans innan han åker för de tar på krafterna de 15 månaderna ni har att vänta er.

Vad gör du annars och var bor du =) ??

Kram

2010-04-30 @ 11:25:12
URL: http://metrobloggen.se/loppansliv
Postat av: My

Ja vi får hoppas de löser sig men ska nog inte va några problem han fick turist visum och de är svårare än UT.



Nej alla får inte ledigt. De har sammanlagt 4 veckor att ta ut. Men hamnar du på kurdiska gränsen där alla är rädda att hämna för där är de krig på riktigt, du har säkert hört de inna. Där de dör som flugor. De har ingen tid ledigt och de är ute i bergen hela tiden så de kan inte ens ta sig till msn. Men va nu inte rädd för de tänk att han hamnar bra istället. Vet att de är lätt för mig att säga nu när jag redan gått igenom de. Men se de som en tid då ni båda växar samman och gör allt mellan er starkare. Och de bästa är att killen växer tro mig, ser bara hur Emre min kille förändrats ser livet mycket annorlunda.



Tycker du har en smart plan jobba tiden ut och sen stick så for du bara kan och va med din kille =)



Jag bor i skåne i Helsingborg. Jag jobbar på konsum skulle vilja börja plugga eller göra något annat men ska han flytta hit har jag inte råd med de eftersom jag är försörjnings skyldig så de får ligga på hyllan ett tag. Men de är de värt hehe.



Japp efter armén var slut kom han hit en månad och fick se och uppleva sverige och träffa familj och vänner. Kände att jag vill han ska veta vad han ger sig in på innan han bestämmer sig för att flytta hit. Sen att en månad inte är mycket men nu har han ändå en bild av de hela.



Hur träffades ni du och din kille ??



Kram

2010-04-30 @ 11:50:09
URL: http://metrobloggen.se/loppansliv
Postat av: My

ja de ska nog gå bra =)

Ja va inte orolig de finns många historier men om de skulle bli så får man ta de då. Ja de växer enormt mycket och som Emre säger nu alanya livet är över och allt med de. Inte kul längre. De får en annan livssyn och därmed mognar. Vilket är de bästa med den tiden tror att de har så himla mycket tid att tänka och på så sätt lär känna sig själva.



Jag jobbar inte extra jag är fast anställd sen 2 år tillbaka och de är skönt eftersom jag inte bor hemma och vet att jag kan försörja honom. Vet inte riktigt vad jag är sugen på att plugga har inte satt mig in ännu eftersom jag får lägga de på hyllan för de finns inte pengar till de. Men en dag lär jag väl bli något hehe =)

Så ni träffades i Side spännande och sen att de varit uppehåll med och ni hittat tillbaka till varann kul för er.

Ja jag och emre träffades när han jobbade på bar då kunde han inte ett ord engelska och på den vägen är de. Läs bloggen från början så får du en inblick. De har inte alltid varit gul och gröna skogar utan mer en bergodalbana, men du vet säkert själv hur de är och funkar =). Men efter idag känns allt bra och jag väljer att satsa fullt ut nu.



Hur gammal är du ? Och vad är planerna sen när han slutar armén eller ni har inte kommit så långt i planeringen än ??

2010-04-30 @ 12:18:11
URL: http://metrobloggen.se/loppansliv
Postat av: My

hej hopp...

varit och jobbat därför jag inte svarat. Ja att få ett ja ska nog inte vara några problem. De somm känns jobbigast är denna väntan hela tider. Känns som man bara sägger hej hej då hela tiden tär på en.

Vi är förlovade sen juli 2008 men han vill förnya de eftersom de var jag som köpte ringarna den gången och nu vill ha köpa fina och dyra ringar när de blir de vet jag inte men känns inte som en prioritet men tydligen är de viktigt för honom =) hehe.

Nej planera inget eftersom 15 månader är sååå lång tid och mycket kan hända på vägen. Förstår att han känner sig stressad och tycker de är jobbigt. Men de kommer bli bra så länge han åker och bara gör de så han och du kan starta leva sen.

Så du är 21 jag är 24 fyller gammal kärring nu när jag är i alanya haha 25 år. Uch noja som fan. Ja ta och läs den för den börjar exakt hur de började hehe. Står de i din blogg hur ni träffades??

Ha en trevlig valborg kväll Kram

2010-04-30 @ 21:03:25
URL: http://metrobloggen.se/loppansliv

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0