Angående Norge

Det som har hänt där är heeelt sinnessjukt och man kan inte fatta att det är sant!!

MEN... Detta med Fredrik reinfeldt.. Vad kan han göra egentligen?! Folk skriver i tidningarna om att han inte finns "där"... Tydligen är han på någon semester just nu. Och ingen kan förstå varför.. Han är väl också människa som åker utomlands under sina semester veckor?! eller har jag fel..? Han kan väl inte hjälpa dom i norge på något vis?! Vad skulle det vara? som stöd? för vem? det är liksom inte en person de gäller...

Sen för det andra.. En rättegång PER människa som blivigt dödad.. det är över 80 pers som dött.. Och dom ska lägga ner pengar på att förhöra den där psykopaten och sedan sätta honom i fängelse..... Haaaallåååå.. varför skjuter dom inte bara huvudet av honom? Ska man istället lägga ut hur mycket pengar som helst på en sådan människa?! Jag hänger liksom inte riktigt med..

(DET FINNS ALLTID MÄNNISKOR SOM INTE TYCKER LIKADANT SÅ HETTSA INTE UPP ER I ONÖDAN. DETTA ÄR MIIIINA TANKAR OCH ÅSIKTER!)

Näh, det är bara sjukt allting!
Kommentarer
Postat av: Mathilda

Håller med dig om det med Reinfeldt, vad kan han göra? Det jag inte håller med om är att skjuta idioten. Jag tänkte först att det är synd vi/dem inte har dödsstraff, men han ska fan inte komma så lätt undan. Döden hade varit för lätt för honom. Det pratas om att han ska få livstid och sitta i isoleringcell HELA tiden, och det tycker jag är perfekt. Fatta vad psykad han kommer bli... HELT ensam i typ 20 år eller vad Norges livstid är. Det absolut hårdaste straffet ska han iallafall ha!!!

2011-08-02 @ 00:36:12
URL: http://mathildaliksom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0